Twitter sanoo, että se vie sinisen rastisi, jos et noudata sen sääntöjä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Twitter on päivittänyt vahvistettuja tilejä koskevia sääntöjään ja pidättää oikeuden poistaa käyttäjien siniset rastit milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.



Viserrys keskeytti varmennusprosessinsa viime viikolla, keskellä laajaa kritiikkiä sen päätöksestä tarkistaa alt-right-aktivisti Jason Kesslerin tili.



Kessler oli pääjärjestäjä valkoisesta nationalistista Yhdistä Oikeuskokous elokuussa Charlottesvillessä, Virginiassa, jolloin yksi nainen kuoli auton ajauduttua väkijoukkoon.



Hänen Twitter-tiliään koristi a sininen punkki 8. marraskuuta, mutta symboli on nyt poistettu useiden muiden äärioikeistolaisten hahmojen ohella.

Mellakkapoliisi joutui saattamaan Jason Kesslerin pois

Poliisi saattoi 'Unite the Right' -mielenosoituksen järjestäjän Jason Kessleriä, kun hänet kiidätetään pois lehdistötilaisuuden jälkeen kaupungintalolla Charlottesvillessä, Virginiassa 13. elokuuta 2017. (Kuva: Rex-ominaisuudet)

Vaikka rasti otettiin alun perin käyttöön osoittamaan, että yleistä etua kiinnostava tili on aito, Twitter myönsi, että käyttäjät tulkitsevat symbolin usein väärin.



'Varmennus on pitkään pidetty hyväksyntänä. Annoimme vahvistetuille tileille visuaalisen näkyvyyden palvelussa, mikä syvensi tätä käsitystä, yritys twiittasi keskiviikkona.

'Tämä käsitys paheni, kun avasimme vahvistuksen julkisille lähetyksille ja vahvistimme ihmiset, joita emme millään tavalla tue.



kendra wilkinson seksinauha

'Työstämme uutta todennus- ja vahvistusohjelmaa. Sillä välin emme hyväksy julkisia lähetyksiä tarkistettavaksi ja olemme ottaneet käyttöön uudet ohjeet ohjelmalle.

Twitter on nyt päivitti uudet ohjeensa , jossa todetaan, että se poistaa vahvistuksen kaikista tileistä, jotka eivät täytä sen ohjeita.

Näitä ovat tilit, jotka edistävät vihaa tai uhkailua ihmisiä 'rodun, etnisen alkuperän, kansallisen alkuperän, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin, uskonnollisen kuuluvuuden, iän, vamman tai sairauden' perusteella.

Organisaatioiden tai henkilöiden tukeminen, jotka edistävät tällaista vihaa - joko Twitterissä tai sen ulkopuolella - ovat myös vaarassa menettää vahvistetun asemansa.

Tommy Robinson

EDL:n perustaja Tommy Robinson on menettänyt sinisen punkkinsa (Kuva: GETTY)

Englannin puolustusliiton perustaja Tommy Robinson ja amerikkalainen valkoinen nationalisti Richard Spencer ovat niitä, joilta on riistetty siniset punkit.

Vastauksena hänen tarkastuksensa poistamiseen, herra Robinson kirjoitti : 'He poistavat minun sinisen rastini, kun taas islamilaisilla terroristijärjestöillä on edelleen omansa. Ota selvää.'

Herra Spencer kirjoitti : 'Ei vahvistettu enää! Eikö ole oikein olla ylpeä valkoinen?

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: