Ison -Britannian kaikkien aikojen suurimmat EuroMillions -voittajat - mukaan lukien keitä he ovat ja miten he käyttivät jättipotteja

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Oikeilla numeroilla ja suurella tuurilla yksi EuroMillions-lipunomistaja voi rikastua villeimpien unelmiensa ulkopuolella.



Lotto tarjoaa megarahapalkintoja, joista yksi brittiläinen pari on aiemmin kerännyt silmiinpistävää jättipottia, joka on yli 160 miljoonaa puntaa.



Sitä pelataan yhdeksässä Euroopan maassa, missä ihmiset voivat ostaa lippuja tiistain ja perjantain arvontaan joko verkossa tai valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.



Jos he voittavat jättipotin, he voivat roiskua superautoilla ja kartanoilla eivätkä koskaan työskennellä päivääkään elämässään.

He voivat myös yhtäkkiä löytää itsensä rikkaammiksi kuin monet julkkikset riippuen siitä, kuinka paljon heillä oli onni voittaa.

Alla tarkastellaan Ison -Britannian suurimpia voittajia arpajaisten alkamisen jälkeen:



1. Colin ja Chris Weir: 161 653,00 £

Colinista ja Chris Weiristä tuli Euroopan suurin lottovoittaja heinäkuussa 2011

Colinista ja Chris Weiristä tuli Euroopan suurin lottovoittaja heinäkuussa 2011 (Kuva: PA)

mitä tapahtui Viola Beachille

Colin ja Chris Weir, Largsista, Pohjois -Ayrshiresta, Skotlannista, olivat 'kutittuneita vaaleanpunaisia', kun heistä tuli Euroopan suurin lottovoittaja heinäkuussa 2011.



Aviomies ja vaimo katapultoitiin Sunday Times Rich -listalle Beatle Ringo Starrin ja Sir Tom Jonesin yläpuolella 161 miljoonan punnan voitolla.

Naimisissa 30 vuotta ja kahden lapsen kanssa he ostivat kartanon - jonka he myöhemmin päivittivät isommaksi lähellä - ja autokannan.

Psykiatrinen sairaanhoitaja rouva Weir, 55, ja herra Weir, 64, jotka ovat työskennelleet televisiokamerana ja studiopäällikkönä 23 vuotta, ovat tehneet kolme miljoonan punnan lahjoitusta SNP: lle vuoden 2011 voiton jälkeen.

Pari nousi Sunday Timesin rikkaiden listalle

Pari nousi Sunday Timesin rikkaiden listalle

Jalkapallofani Weir auttoi myös Largs Thistlen kunnostamisessa ja antoi yli miljoonan punnan Partick Thistlelle, jotta he voisivat perustaa nuorisoakatemian ja selventää velkojaan.

Ja hän ja hänen vaimonsa antoivat miljoona puntaa Skotlannin kansallisteatterille auttaakseen uuden pääkonttorin maksamisessa Glasgow'ssa.

Pariskunta perusti voiton jälkeen myös hyväntekeväisyysluottamuksen tukemalla skotlantilaisia ​​yhteisöryhmiä ja hyväntekeväisyysjärjestöjä.

2. Adrian ja Gillian Bayford: 148 656 000 puntaa

Adrian Bayford ja hänen vaimonsa Gillian voittivat lotossa

Adrian ja Gillian Bayford voittivat myös suuria (Kuva: PA)

Lasten sairaanhoitaja Gillian Bayford, 40, ja hänen myyjä aviomiehensä Adrian, 41, Haverhillistä, Suffolkista, sanoivat aikovansa roiskua luksuslomille ja autoille voittaessaan elokuussa 2012.

Adrian oli vitsaillut vaimolleen, ettei hän ollut ostanut lippuja, ennen kuin lähti tarkistamaan aikaisemmin ostamansa lipun.

Kun hän sitten ryntäsi kertomaan vaimolleen hämmästyttävät uutiset, hän käski hänen olla hiljaa, kun hän yritti saada lapsensa nukkumaan.

Pari erosi 15 kuukautta voiton jälkeen, vaikka he pysyivät hyvissä väleissä.

Adrian muutti II -luokan Georgian kartanoon, jossa oli 90 hehtaaria maata.

Pari erosi 15 kuukautta voiton jälkeen, vaikka he pysyivät hyvissä väleissä

Pari erosi 15 kuukautta voiton jälkeen, vaikka he pysyivät hyvissä väleissä (Kuva: PA)

Helmikuussa 2014 hän tapasi vakaa tyttö Sam Burbidgen ja heitti hänet pois Malediivien lomalle.

Hän esitti kysymyksen vain kahden viikon kuluttua, mutta he jakoivat kolme vuotta sitoutumiseen.

Gillian puolestaan ​​löysi uuden rakkauden autokauppiaan Alan Warnockin kanssa avioliiton hajoamisen jälkeen.

3. Anonyymi: 121 328 187 puntaa

Huhtikuussa 2018 yksittäinen lipunomistaja keräsi 121 miljoonaa puntaa jättipotin kierrätyksen jälkeen. Se oli kolmanneksi suurin lottopalkinto, joka on koskaan voitettu Isossa-Britanniassa, mutta onnekas lipunomistaja päätti pysyä nimettömänä.

4. Frances ja Patrick Connolly: 114 969 775 puntaa

Isovanhemmat Frances ja Patrick Connolly aloittivat vuoden 2019 paukulla, kun he olivat huijaaneet huikeat 114 969 775,70 puntaa uudenvuodenpäivänä.

stacey dooley ja kevin

Onnekas pari, Pohjois -Irlannin Armaghin kreivikunta, juhli kupillisen teetä ja halausta löydettyään hämmästyttävän voiton.

Patrick, 54, joka oli ostanut Lucky Dipin verkossa, sai selville, että he olivat jättipotin voittajia tarkistettuaan numeronsa useilta verkkosivustoilta.

Liuhattuaan tuolilleen epäuskoisena hän kääntyi 30 -vuotiaan kumppanin Francesin, 52, puoleen ja kysyi häneltä: 'Haluatko hyviä uutisia ...?'

Koska he olivat epävarmoja siitä, miten reagoida voittoonsa, pari otti kupin ja meni nukkumaan ennen kuin soitti seuraavana aamuna Camelotille varmistaakseen sen.

Frances ja Patrick Connolly aloittivat vuoden 2019 räjähdyksellä (Kuva: Liam McBurney/PA -johdot)

Emme todellakaan tienneet mitä tehdä tai miten reagoida, emmekä nukkuneet silmiäänkään yöllä ', Patrick muisteli lehdistötilaisuudessa 4. tammikuuta.

- Soitimme Camelotille aamulla klo 8 varmistaaksemme voiton. Sitten alkoi valjeta, että se oli totta, vaikka se ei vieläkään ole todella uponnut.

Vaikka Frances haluaisi ostaa käytetyn auton - Jaguarin - Patrick haluaa vain suihkuttaa 28 -vuotiaan vaimonsa lahjoilla.

Loma Mauritiukselle voi olla myös pariskunnan korteilla, samoin kuin matkoja katsomaan rugby -otteluita ja F1 Grand Prix.

Ja he toivovat voivansa jakaa onneaan kymmenien rakkaidensa kanssa.

Frances haluaisi ostaa käytetyn Jaguarin

Frances haluaisi ostaa käytetyn Jaguarin

5. Anonyymi: 113 019 926 puntaa

Eräs brittilippujen haltija nappasi valtavan 113 miljoonan punnan jättipotin lokakuussa 2010, mutta päätti olla julkinen.

Arpajaiset alhaalla

  • Suurin EuroMillions -jättipotti: Palkinnon enimmäismäärä on 190 miljoonaa euroa - 169 miljoonaa puntaa, joka on toistaiseksi korkein punnan arvo
  • Suurin Ison -Britannian voitto: Colin ja Chris Weir voittivat 161 653 000 puntaa vuonna 2011
  • Suurin Lotto -jättipotti: 35,1 miljoonaa puntaa

Tarkista uusimmat EuroMillions -tulokset ja viimeisimmät voittavat lotonumerot.

6. Neil Trotter - 107 932 603,20 puntaa

Neil Trotter juhli voittoaan EuroMillionsissa vuonna 2014

Neil Trotter juhli voittoaan EuroMillionsissa vuonna 2014 (Kuva: PA)

Neil Trotter juhli EuroMillions -jättipottivoittoaan vuonna 2014 ja vitsaili: 'Koska olimme ravitsevia, olimme aina miljonäärejä jonain päivänä!'

Coulsdonin automekaanikko ja kilpa -ajaja luuli kuulleensa jokaisen Vain tyhmät ja hevoset vitsi, mutta sanoi: 'Näen, että tämä juoksee ja juoksee.'

Pelottavalla aavistuksella hän oli kertonut voittopäivänä isänsä toimiston henkilökunnalle, että tällä kertaa huomenna hän on miljonääri.

Vain muutamaa tuntia myöhemmin hän näki EuroMillions Lucky Dipin tekevän hänestä maan neljänneksi suurimman lottovoittajan.

Neil käytti voittonsa ostaakseen Grade II -luokan kartanon, jossa on oma järvi ja 400 hehtaaria maata.

Tällaisia ​​hyviä uutisia tapahtuu meille joka päivä - mutta älä osu otsikoihin

Mainostajan sisältö Cancer Research UK: sta

Olemme tehneet yhteistyötä Cancer Research UK: n kanssa kerätäksemme varoja sen taistelua vastaan ​​ja jakamaan ja juhlimaan hyviä uutisia, joita tapahtuu parhaillaan potilaille ja eloonjääneille eri puolilla maata.

Hyviä uutisia saattaisi saada positiiviset testitulokset tai hetki, jolloin hiukset kasvavat ensimmäistä kertaa kemoterapian jälkeen.

Hyväntekeväisyysjärjestön ansiosta - joka ei saa valtion rahoitusta tutkimukseensa - Yhdistyneen kuningaskunnan syövän eloonjääminen on kaksinkertaistunut viimeisten 40 vuoden aikana.

Mutta on vielä paljon tehtävää, jotta Cancer Research UK voi tuoda enemmän hyviä uutisia useille ihmisille joka päivä.

Lahjoita ja auta enemmän ihmisiä selviytymään tai saat lisätietoja käymällä cruk.org

7. Dave ja Angela Dawes: 101 203 600,70 puntaa

Dave ja Angela Dawes voittivat EuroMillions -jättipotin lokakuussa 2011 (Kuva: PA)

Dave Dawes, 47, Premier Foodsin vuorovastaava, ja Angela Dawes, 43, British Heart Foundationin vapaaehtoinen, osuivat EuroMillions -jättipottiin lokakuussa 2011.

Tämä oli vasta kolmas kerta, kun pariskunta Wisbechistä, Cambridgeshirestä, oli pelannut arpajaisia.

He antoivat miljoona puntaa noin 20 läheiselle ystävälle ja sukulaiselle. Toukokuussa 2017 Daven poika Michael tavoitti häntä tuloksetta.

He ostivat alun perin ylellisen asunnon Länsi -Lontoosta, 10 minuutin kävelymatkan päässä Chelsean Stamford Bridge -sillasta. He myivät sen vuonna 2017 4,5 miljoonalla punnalla ja siirtyivät kuuden makuuhuoneen luokan toisen kartanon kartanoon Etchinghamissa, Itä-Sussexissa, jonka omistivat kerran Tom Jones ja Engelbert Humperdinck.

Dawes perusti myös hyväntekeväisyysjärjestön, meni naimisiin ja roiskui Rolls-Roycen, lomien ja design-vaatteiden päälle.

8. Anonyymi: 93 388 943,90 £

Kesäkuun arvonnan voittaja ei halunnut julkisuutta

Lippu arvottiin 12. kesäkuuta 2015, mutta voittajat eivät halunneet julkisuutta.

9. Anonyymi: 87.570.000,00 £

Yksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta ostettu lippu keräsi koko jättipotin 30. kesäkuuta 2017, mutta päätti pysyä nimettömänä.

10. Anonyymi: 84.451.320,60 £

Heitto voitettiin toukokuussa 2010, mutta voittaja piti jälleen henkilöllisyytensä.

Lue lisää

Arpajaiset ja unelmat
Matematiikan velhon ovela kaava Kuinka voittaa EuroMillions Mitä tapahtuu seuraavaksi, jos voitat 20 jättipotin voittajaa & apos; tarinoita

11. Anonyymi: 81 381 673 puntaa

Yksi onnekas brittilippujen haltija otti 81 miljoonan punnan EuroMillions-kierrätyksen toukokuussa 2013.

12. Anonyymi: 77 798 898,10 £

Jättimäinen 155,6 miljoonan punnan jättipotti jaettiin Yhdistyneen kuningaskunnan lipunomistajan ja espanjalaisen voittajan kesken 23. helmikuuta 2018.

13. Andrew Clark: 76.369.806 puntaa

Andrew Clark, Boston, Lincolnshire, paljastettiin Ison -Britannian kaikkien aikojen suurimman lunastamattoman arpalipun omistajaksi joulukuussa 2018.

Itsenäinen rakentaja, jolla oli tapana varastoida lippuja pakettiautoonsa, ei alun perin tiennyt, että hänestä oli tullut miljonääri.

aston villa seuraava johtaja

Vasta kun hänen kumppaninsa veljentytär muistutti häntä tarkistamaan liput Peugeot Expertin visiirin sisään, hän huomasi voittonsa.

Andrew Clark paljastettiin Ison -Britannian kaikkien aikojen suurimman lunastamattoman arpalipun omistajaksi joulukuussa 2018

Andrew Clark paljastettiin Ison -Britannian kaikkien aikojen suurimman lunastamattoman arpalipun omistajaksi joulukuussa 2018 (Kuva: SWNS)

Hämmästynyt hän soitti kumppanilleen ja sanoi: 'Aloita kartanon etsiminen.'

Kello oli noin kahdeksan illalla ja katsoimme telkkaria, kun Louise muistutti minua jälleen lipuista, Andrew, 51, muistutti lehdistötilaisuudessa.

- Annoin vihdoin periksi, otin paketin pakettiautosta ja aloin työskennellä läpi niiden, menetelmällisesti vanhimmasta uusimpaan, Lottosta alkaen, ennen kuin siirryin EuroMillions -lippuuni.

'Voisi sanoa, että olin hieman purkamassa Louisia, mutta en todellakaan odottanut, että tuuli päättyy siihen, että sanon' olen tehnyt sen, olen voittanut 76 miljoonaa puntaa ' - en kerro, mitä hän sanoi vastauksena ! '

Andrew ja hänen kumppaninsa Trisha Fairhurst ovat jo saaneet uuden kodin ja kaksi autoa - Mercedes C63 AMG ja Nissan Qashqai.

Ja he aikovat käyttää uutta omaisuuttaan auttaakseen läheisiään.

14. Anonyymi: 73205659,50 £

Voittava lippu arvottiin 2.5.2014.

15. Daviesin perhe Monmouthista: 610 102 442 puntaa

Sonia Davies oli Floridassa kumppaninsa Keith Reynoldsin kanssa toipumassa leikkauksesta kasvaimen poistamiseksi lisäkilpirauhasesta, kun hän sai tietää voittaneensa perheen syndikaatissa.

Hän oli juuri saanut kaiken selväksi, joten hän pyysi myyntitytärtään tytärtään Stephanieta, kotona Walesissa, ostamaan lipun - ja hän meni kuuteen onnekkaaseen laskuun.

Sonia Davies ja Keith Reynolds

Myös Sonia Davies ja Keith Reynolds voittivat huikean summan (Kuva: Rowan Griffiths/)

Myös Stephanien poikaystävä Steve ja tytär Courtney osallistuivat voittoon.

Opiskelija Courtney lupasi ostaa uuden sähköhammasharjan ja korvata autonsa 12 miljoonan punnan osuudella.

16. Fred ja Lesley Higgins: 57 975 367 puntaa

Fred Higgins, 67, ja hänen vaimonsa Lesley, 57, Aberdeenshiresta, Skotlannista, keräsivät 57 975 367 punnan jättipotin heinäkuussa 2018.

Mutta pari melkein menetti koko palkintonsa, kun kauppatyöntekijä repäisi lipun ja heitti sen roskakoriin.

Herra Higgins sanoi: ”Annoin lipun ja nuori mies laittoi sen koneen läpi kertoen minulle, että se ei ollut voittaja.

Fred ja Lesley Higgins voittivat lipun kahtia (Kuva: SWNS.com)

'Hän repäisi lipun kahtia ja heitti sen roskakoriin, kuten he tekisivät kaikkien voitottomien lippujen kanssa.'

Onneksi arpajaisten tarkistuslaitteesta kuului hälytys, joka varoitti myymälän työntekijää voimassa olevasta lipusta.

numeroiden 123 merkitys

Kahden viikon validointiprosessin jälkeen, joka sisälsi Camelotin turvatarkistuksen myymälän videovalvontaan, uskomaton voitto maksettiin.

17. Nigel Sivu: 56 008 113 £

Nigel Page ja Justine Laycock

Nigel Page keräsi 56 miljoonaa puntaa helmikuussa 2010 (Kuva: Harry Page / )

Itsensä tunnustanut 'valkoinen pakettiauto' Nigel Page, 43, keräsi viileän 56 miljoonan punnan helmikuussa 2010.

Laskuvarjohypyn harrastaja, joka asui kolmen makuuhuoneen puolitilassa lähellä Cirencesteriä, Wiltshire, meni naimisiin tyttöystävänsä Justineen, 42, kanssa ja muutti viiden makuuhuoneen ekologiseen kartanoon Cotswoldsissa.

Hän antoi heidän vanhan kotinsa Cirencesterissä siivoojalleen.

Vuonna 2016 he ostivat 6 miljoonaa puntaa ostamalla Grade II -luettelossa olevan kahdeksan makuuhuoneen Cotswoldsin kartanon kunnostettavaksi.

Nigelin kerrottiin maksaneen entiselle vaimolleen Wendylle, 43, 2 miljoonaa puntaa sen jälkeen, kun hän oli esittänyt laillisen vaateen 8 miljoonasta punnasta.

Pari oli eronnut 10 vuotta ennen puskurivoittoaan.

18. Richard ja Angela Maxwell: 53193 914 puntaa

Richard ja Angela Maxwell

Richardilla ja Angela Maxwellillä oli paljon juhlia (Kuva: PA)

Richardista ja Angela Maxwellistä Bostonista, Lincolnshirestä, tuli monimiljonäärejä vuonna 2015.

Richard sanoi odottaneensa neljä tuntia kertoakseen vaimolleen, koska tämä ei vastannut hänen matkapuhelimeensa.

Sitten hän ajatteli, että heidän voitonsa oli huhtikuun vitsi.

Angela vannoi jatkavansa apua paikallisen yhteisötalon keittiössä parin menestyksen jälkeen.

19. Anonyymi: 51 818 873,70

Toinen jättipotin voittaja päätti pysyä nimettömänä

Kolmas Iso -Britanniassa vuonna 2016 voitettu jättipotti oli biggie - vaikka asiat muuttuisivat vieläkin suuremmiksi Davies -perheen syndikaatin kanssa pari kuukautta myöhemmin. Koko voiton jättänyt huhtikuun voittaja päätti pitää voitonsa yksityisenä.

20. Anonyymi: 51.702.049,60 £

Tämä oli neljäs Yhdistyneessä kuningaskunnassa voitettu EuroMillions -jättipotti vuonna 2017, mutta heinäkuun arvonnan ainoan voittavan lipun omistaja päätti olla paljastamatta henkilöllisyyttään.

21. Anonyymi: 46 432 285 puntaa

Yksi brittilippu nappasi suuren palkinnon helmikuussa 2012, mutta päätti olla julkinen.

22. Les ja Sam Scadding: 45 570 835 puntaa

Les Scadding ja hänen vaimonsa Samantha Scadding

Les Scadding ja hänen vaimonsa Samantha Scadding jakoivat 90 miljoonan punnan jättipotin vuonna 2009 (Kuva: Harry Page / )

Työtön mekaanikko Les Scadding, 58, ja hänen vaimonsa Samantha Peachey-Scadding, 38, Caerleonista, Etelä-Walesista, osti yhden kahdesta voittavasta lipusta, jotka jakoivat 90 miljoonan punnan jackpotin marraskuussa 2009.

Isoisä Les oli ylittänyt pankkitililleen 68 puntaa päivänä, jolloin hän osti onnekkaan lipun ja oli voittanut myös kivessyövän.

Toisen 45 miljoonan punnan voittaneen EuroMillions-lipun osti seitsemän toimistotyöntekijän syndikaatti, jonka kotipaikka on Merseyside.

kuinka vanha anthea turner on
& Upeat seitsemän & apos; nähdään juhlivan voittoaan

& Upeat seitsemän & apos; nähdään juhlivan voittoaan (Kuva: Liverpool -kaiku)

Voittajat - nimeltään Magnificent Seven - palkittiin Hewlett Packardilla suorittamaan IT -työtä BT -toimistossa Liverpoolissa.

John Walsh, 57, James Bennett, 28, Sean Connor, 32, Alex Parry, 19, Emma Cartwright, 23, Ceri Scullion, 35, ja Donna Rhodes, 39, kukin ansaitsi 6,5 miljoonaa puntaa.

23. Cassey Carrington: 45 160 170 puntaa

Cassey Carrington vastasi kaikkia viittä numeroa ja kahta onnekasta tähteä EuroMillions -arvonnassa helmikuussa 2012 (Kuva: PA)

Cassey Carrington, 22, Nottinghamin Staplefordista, keräsi hämmästyttävän summan, kun hän vastasi kaikkia viittä numeroa ja kaksi Lucky Starsia EuroMillions -arvonnassa helmikuussa 2012.

Islannin myymäläpäällikkö sanoi aikovansa mennä naimisiin maalarilapsen Matt Tophamin kanssa, joka on myös 22 -vuotias, syyskuussa Lucky Dip -voiton jälkeen.

Heistä tuli toinen läänin pari, joka jätti jättipotin alle kuukaudessa.

Lue lisää

Arpajaiset ja unelmat
Matematiikan velhon ovela kaava Kuinka voittaa EuroMillions Mitä tapahtuu seuraavaksi, jos voitat 20 jättipotin voittajaa & apos; tarinoita

Katso Myös: