Virgin Median laajakaista katkeaa, jolloin satoja asiakkaita on ilman Internet -yhteyttä

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)



Virgin Media -asiakkaat ovat jääneet ilman Internet -yhteyttä laajakaistakatkoksen vuoksi osassa Iso -Britanniaa.



Asiakkaat ovat valittaneet verkossa ja todenneet, että lankapuhelimet ovat myös poissa käytöstä, koska miljoonat joutuvat työskentelemään - ja opettamaan kotoa - pandemiarajoitusten vuoksi.



Teleyritys vahvisti, että sillä on teknisiä ongelmia Guildfordissa Surreyssa, mutta muissa suurkaupungeissa tehdyistä valituksista huolimatta sen tilasivu viittaa siihen, että palvelu toimii normaalisti muualla Isossa -Britanniassa.

Lähes 700 ihmistä kamppaili Internetin käytön kanssa hieman ennen maanantaina klo 11.30, mutta tämä luku on sittemmin pudonnut hieman yli 200: een katkosseurantalaitteella DownDetector.

richard madeley ja judy finnigan erosivat

DownDetector näyttää myös aiheuttavan ongelmia Lontoossa, Cardiffissa ja Birminghamissa, vaikka Virgin Media ei ole vielä vahvistanut, että tämä vaikuttaa alueisiin.



Televiestintäjättiläinen sanoi, että ongelmat on nyt ratkaistu - mutta kiisti sen vaikuttavan muihin alueisiin Guildfordin ulkopuolella (Kuva: Universal Images Group Getty Imagesin kautta)

'@virginmedia Miten voin ilmoittaa ja ryhtyä toimiin huonosta palvelusta/katkoksista? Verkkosivuston mukaan tila on hyvä. Soittaminen tarkoittaa pitkää pitoa. Ohjaat ihmisiä foorumeille, jotka eivät voi auttaa infrastruktuuri-/verkko -ongelmissa. Ja sillä välin on ollut vaikeaa työskennellä Virgin Media -verkostossa - UUDELLEEN ', yksi asiakas kirjoitti.



Asiakkaat ovat valittaneet myös Virgin Medialle Twitterin kautta, ja jotkut ovat sanoneet, että he eivät voi mennä kouluun yhteysongelmien vuoksi.

Yksi asiakas kirjoitti: '#virginmedia out. Kun näet, että kaikki muut viestit eivät vie tuntia pidossa, sanotaan, ettei ole mitään ongelmaa. #workfromhome on hankala ilman WiFi -yhteyttä. '

iphone 6 uk julkaisupäivä

Toinen henkilö sanoi: 'Internet on ollut poissa käytöstä pitkään viimeisten 4 päivän aikana Lontoon W3: ssa. Kaksi vanhempaa, molemmat yrittävät työskennellä kokopäiväisesti ja kotikoulussa kaksi lasta ilman Internetiä! Ehdottomasti raivoissaan !!!!! '

marks and spencer pääsiäismunat 2019

Toiset väittävät sen olevan jokapäiväistä: ”Toinen päivä ja laajakaista taas alas. Tämä on päivittäinen tapaus, jossa asun, ja tarve työskennellä kotoa on häpeä. Ei voi valittaa, koska joudut odottamaan 2 tuntia plus asiakaspalvelulinjalla. Vitsi.'

Televiestintäjätti on vahvistanut, että sillä on katkos Surreyn Guildfordissa, mutta kiisti raportit alueen ulkopuolisista teknisistä ongelmista.

Onko yhteys katkennut? Kerro meille alla olevissa kommenttiosioissa

Vastauksena yhdelle asiakkaalle Virgin Media twiittasi: 'Olemme tietoisia alueesi häiriöistä.'

Virgin Median tiedottaja sanoi, että insinööri työskentelee asian parissa.

Tiedottaja kertoi NEWSAM Money: 'Olemme korjanneet paikallisen ongelman, joka tarkoitti sitä, että Guildfordin alueen asiakkaat menettivät lyhyesti laajakaistapalvelunsa tänä aamuna ja pahoittelut aiheutuneesta haitasta.'

Earl of Plymouth kartanot

Virgin Medialla on noin 3,2 miljoonaa asiakasta Isossa -Britanniassa.

Se tulee perään verkosto vahvisti nostavansa laskuja 44 puntaa vuodessa miljoonille asiakkaille .

Onko minulla oikeus korvaukseen katkoksesta?

Ofcomin mukaan, jos laajakaista- tai lankapalvelusi lakkaa toimimasta, sinun on ilmoitettava viasta palveluntarjoajalle.

Jos palvelu ei palaa kahden täyden työpäivän jälkeen, alat saada korvausta automaattisesti.

Saat ensimmäisen £ 8 kahden ensimmäisen päivän jälkeen, sitten 8 £ päivässä, eikä sitä vieläkään korjata sen jälkeen.

Korvauksen tulee olla kanssasi viimeistään 30 kalenteripäivän kuluessa palvelun menetyksen ratkaisemisesta tai palvelun peruuttamisesta.

Rahat näkyvät laskussasi hyvityksenä, ellet muuta sovi.

ovat jääkarhuja vasenkätisiä

Palveluntarjoajat voivat tarjota muita samanarvoisia tai korkeamman tason korvauksia, kunhan he saavat sinut tietoiseksi siitä, kuinka paljon voit saada laskusi hyvityksenä.

Katso Myös: