Virgin Mobile käynnistää 100 Gt: n pelkän sim-sopimuksen, ja se on halvempi kuin EE: n hämmästyttävä tarjous

Virgin Media Inc.

Horoskooppi Huomenna

Nappaa nämä edulliset Virgin Mobile -sim-tarjoukset, kun ne ovat kuumia!(Kuva: PA)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



mary ja giles suojalasilaatikko

Virgin Mobile on käynnistänyt uskomattoman edullisen sim-sopimuksen, joka kilpailee vastaavan EE: n tarjoaman tariffin kanssa.



Puhelinverkko tarjoaa asiakkaille puskurin 100 Gt dataa, rajoittamaton määrä tekstejä ja 5000 minuuttia vain 20 puntaa kuukaudessa .

Hämmästyttävä arvopaketti on 5 puntaa halvempi kuin EE: n vastaava tarjous, ja verkko kaksinkertaistaa tavanomaisen datamäärän ja alentaa kustannuksia houkutellakseen asiakkaita.

Mutta tämä ei ole ainoa kauppa, joka kannattaa katsoa Virgin Mobile -sivustolla, mutta verkostolla on myös joukko vain sim-big datatarjouksia kaikille budjeteille. Katso alta joitakin parhaista saatavilla olevista.



parhaat vesipuistot uk

Siellä on myös uskomatonta rajoittamaton datasopimus saatavilla kaikille Virgin Media TV- ja laajakaista -asiakkaille, mikä sisältää myös rajoittamattomat puhelut ja tekstiviestit hintaan 32 puntaa kuukaudessa.

aamutakin vyön kiharat

Vaikka EE, joka tarjoaa käyttäjille, saattaa vaikuttaa johonkin edullisiin metsästäjiin, jotka ostavat uutta vain sim-vaihtoehtoa 100 Gt dataa rajoittamattomilla teksteillä ja puheluilla hintaan 25 puntaa .

EE -tarjous seuraa verkostoa, joka ilmoittaa lopullisesta Tammikuun myyntitarjoukset , joka sisältää myös useita tarjouksia suosituimmista matkapuhelinbrändeistä, kuten Apple, Samsung ja Sony.

Katso Myös: