Virtuaalitodellisuuden joulun ennustettiin VR-kuulokkeiden määrän kaksinkertaistuvan brittiläisissä kodeissa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Virtuaalitodellisuus on epäilemättä ollut yksi vuoden 2016 suurimmista teknologisista trendeistä . Mutta aiotteko kytkeä verkkoon tunniksi sen jälkeen, kun olet valmistanut kalkkunan ja täytteen?



Carphone Warehousen mukaan noin 10 prosentissa brittiläisistä kodeista on virtuaalitodellisuuslaite jouluun mennessä. Se on kaksinkertainen määrä, joka tällä hetkellä omistaa.



High street -ketjun tilaama raportti osoittaa, että VR ja AR (lisätty todellisuus, kuten Pokemon Go) ovat vuoden 2016 nopeimmin kasvava luokka puettavan teknologian suhteen.



PlayStation VR voi olla suuri myyjä jouluna

Raportti ei tee eroa sen välillä, hankkivatko britit kalliita kuulokkeita, kuten HTC Vive tai Sonyn PlayStation VR , tai halvempia, kuten Google Daydream View .

'Pelaaminen on epäilemättä syy, miksi useimmat kuluttajat ovat kiinnostuneita VR:stä, mutta tämä on vasta alkua', sanoi Dean Kramer, Carphone Warehousen lisävarusteista vastaava johtaja.



'Kun enemmän ja enemmän pelaajia tulee markkinoille, sitä enemmän sisältöä ja valikoima kuulokkeita tulee saataville.'

Lappi TGI Fridaysissa

(Kuva: Solent)



Kauppa on varmasti hyppäämässä virtuaaliseen kelkkaan. Siinä sanotaan, että kaikki myytävät puhelimet (paitsi Googlen Pixel) sisältävät ilmaiset Goji VR -kuulokkeet. Jokainen, joka valitsee Samsung Galaxy S7:n, saa sen sijaan Samsungin Gear VR -kuulokkeet.

Teknologian käyttöönotto ei kuitenkaan ole ilman virheitä. 10 % sitä kokeilleista myönsi, että heillä on ollut vaikeuksia päästä käsiksi siihen.

Tutkimuksessa havaittiin, että yleisin VR:n 'faux pas' törmää vahingossa johonkin tai on niin äänekäs tai animoitu, että lähimmäinen on pyytänyt häntä poistumaan huoneesta.

kyselyn lataus

Onko virtuaalitodellisuus jäädäkseen tällä kertaa?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEI
Virtuaalitodellisuus
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: