Haluatko lisätä kaasua ja sähköä poistumatta kotoa JA säästää jopa rahaa? Näin voit tehdä

Energia

Horoskooppi Huomenna

Kuva naisesta, joka käyttää älypuhelinta ja istuu märää ikkunaa vasten kotona sateisella säällä

Älykkään mittarin avulla voit lisätä energiaasi kodin mukavuudesta



suuri lentävä hyönteinen uk

Kaasun ja sähkön lisääminen kauppaan pitää olla paras hetki, mutta talvella se voi olla vielä vaikeampaa. Varsinkin lukituksen aikana, kun yrität pitää kontaktisi ulkomaailmaan mahdollisimman vähäisenä.



Jos sinulla on perinteinen ennakkomaksumittari, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin suunnata lähimpään PayPoint -pisteeseesi kortin tai avaimen täyttämiseksi manuaalisesti.



Tämä on yksi syy siihen, miksi ennakkomaksuenergian käyttäjät siirtyvät älykkäisiin mittareihin. Uuden sukupolven energiamittarit on otettu käyttöön Iso -Britanniassa, ja niiden avulla voit lisätä kaasua ja sähköä mukavasti sohvalta.

Et tarvitse korttia tai avainta - täytät sen vain verkossa, puhelimitse tai tekstiviestillä tai käyttämällä älypuhelinsovellusta toimittajasta riippuen.

Kuva älykkäästä mittarista

Tyypillinen esitys kotinäytöstä (IHD)



Ison-Britannian paras treffisivusto

Ja on toinen hyvä syy, miksi energia -asiakkaat ovat halukkaita vaihtamaan.

Älykkäät mittarit näyttävät energiankulutustietosi kotinäytössä (IHD), joten voit nähdä energiankulutuksesi lähes reaaliajassa ja kuinka paljon se maksaa. Näin on helpompi hallita kulutusta.



Tietojen käyttäminen energiansäästömahdollisuuksien tunnistamiseen on tarkoittanut, että jotkut älykkäiden mittarien omistajat ovat säästäneet välillä 10-20 € kuukaudessa käyttämällä kotinäytön tietoja muuttaakseen energiankulutustaan.

Tekemällä muutamia pieniä muutoksia, kuten sammuttamalla laitteet valmiustilasta, älä täytä vedenkeitintä liikaa joka kerta, kun valmistat haudutuksen tai muistutat kaikkia perheenjäseniä sammuttamaan valot tyhjissä huoneissa, voit säästää energiaa ja siten rahaa, mutta ei hinnalla mukavuudesta tai mukavuudesta.

Älymittarin tiedot voivat auttaa sinua tunnistamaan energiansäästömahdollisuuksia

Lisäksi älymittarisi IHD voi varoittaa sinua, jos olet saavuttanut hätäluottosi tai alittanut asetetun kynnyksen, joten et lopu tietämättään.

emmerdale spoilerit ensi viikolla

Parempi näkyvyys käyttämästäsi energiasta ja sitä käyttäessäsi voi myös auttaa sinua tekemään parempia valintoja ostaessasi uutta energiahintaa, mikä auttaa sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan energian.

Smart Energy GB on hallituksen tukema organisaatio, jonka tehtävänä on tiedottaa Iso-Britannialle älykkäiden mittarien käyttöönoton eduista.

  • Kysy energiantoimittajalta, oletko oikeutettu älykkääseen ennakkomaksumittariin. Lisätietoja osoitteessa smartenergygb.org . Kelpoisuus voi vaihdella toimittajan ja alueen mukaan.

Katso Myös: