Mitkä kaupat eivät ole auki nyrkkeilypäivänä? Aldi, Asda ja muut tänään suljetut ketjut

Asda

Horoskooppi Huomenna

Lisätauko: Tarkista paikallinen kauppa ennen lähtöä(Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)



Vähittäiskauppaketjut, kuten Asda, Wickes ja Home Bargains, ovat ilmoittaneet suunnitelmistaan ​​olla suljettuina nyrkkeilypäivänä ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.



Muutoksen laukaisi Poundland ensimmäisen kerran huhtikuussa sen jälkeen, kun se lupasi antaa kaikille työntekijöille ylimääräisiä päiviä & apos; lähteä jouluksi arvostamaan heidän töitä lukituksen takia.



Asda seurasi esimerkkiä tässä kuussa - ilmoittaa, että kaikki myymälät suljetaan, mikä on perinteisesti yksi vilkkaimmista päivistä pääkadulla.

Pomo Rodger Burnley kehui henkilökuntaa heidän uskomattomasta työstään, kun hän vahvisti, että kaikki 631 konttoria avataan uudelleen 27. joulukuuta.

'Tämä on tietysti kiireisin vuodenaika', Burnley sanoi.



Myös Homebase -myymälät avataan uudelleen 27. joulukuuta (Kuva: Bloomberg)

'' Mutta meidän oli tärkeää antaa mahdollisimman monille teistä mahdollisuus viettää tämä aika rakkaidenne kanssa, joita ette ehkä ole nähneet moneen kuukauteen, joten ainutlaatuisesti tänä vuonna emme avaa myymälöitämme uudelleen ennen kuin 27. joulukuuta . ''



Ja vaikka ei-välttämättömät kaupat ovat tällä hetkellä suljettu Lontoossa ja Kaakkois-Euroopassa Tier 4 -toimenpiteiden vuoksi, kodinkoneketjut, mukaan lukien Marks & Spencer ja Homebase, ovat sanoneet, että ne eivät myöskään avaudu kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Waitrose, jonka John Lewis on velkaa, on perinteisesti suljettu nyrkkeilypäivänä, eikä tänäkään vuonna.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Marks & Spencer, joka oli suunnitellut avaavansa yli 200 myymäläänsä nyrkkeilypäivänä, sanoi, että kaupat ovat nyt kiinni 27.

M&S: n toimitusjohtaja Steve Rowe sanoi, että nyrkkeilypäivän sulkeminen oli 'suuri päätös, mutta se on ehdottomasti oikea, kun otetaan huomioon uskomattomat ponnistelut kaikkein haastavimmissa olosuhteissa'.

Unionin edustajat ovat vaatineet vähittäiskauppiaita antamaan henkilökunnalleen 'pisin mahdollinen tauko juhlakauden aikana'.

Usdawin pääsihteeri Paddy Lillis sanoi: '' Kun maa joutui kriisiin, jollaista ei ollut koskaan elämässämme, kauppiaat tehostivat toimintaansa ja pitivät tärkeät palvelut käynnissä.

'He jatkoivat työtä ja joutuivat väkivallan ja hyväksikäytön lisääntymiseen sekä olivat huolissaan COVID-19-tartunnan saamisesta.'

Kaikki kaupat, jotka eivät avanneet nyrkkeilypäivänä kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa

John Lewisin myymälä

Kumppanien omistama John Lewis on perinteisesti suljettu nyrkkeilypäivänä (Kuva: Getty)

Seuraavat jälleenmyyjät ovat suljettuina koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa joulukuussa riippumatta siitä, mihin tasoon kuulut.

Waitrose

Asda

Lidl

Marks & Spencer

John Lewis

Aldi

Wickes

Aloitetarjoukset

Kotipesä

Lemmikit kotona

Viihdyttäjä

Poundland

Specsavers

Olen töissä nyrkkeilypäivänä - olenko oikeutettu lisäpalkkaan?

Yli miljoonan ihmisen odotetaan työskentelevän joulupäivänä tänä vuonna suurissa kaupungeissa olevista sulkurajoituksista huolimatta, ja NHS ja postihenkilöstö ovat päivystyksessä.

Sinulla voi kuitenkin olla oikeus lisäpalkkaan tai työajan korvaamiseen.

sophie ellis-bextor vauva

Katso oppaamme kaksinkertainen palkka jouluna täällä .

Katso Myös: