Mitkä kaupat tarjoavat opiskelija -alennusta Isossa -Britanniassa ja kaikki parhaat tarjoukset

Opiskelijat

Horoskooppi Huomenna

Löydä säästöjä suosikkibrändeiltäsi verkkokaupasta ja kaupoista



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Yhdessä 10 000 sanan esseiden ja uunipavuista elämisen kanssa monet opiskelijat saavat tarvitsemansa edun opiskelija -alennuskortin käyttämisestä (ja väärinkäytöstä).



Kätevät rahaa säästävät kortit ovat loistava tapa säästää ylimääräistä rahaa kaikesta kirjoista ruokaan ja juomaan, joita tarvitaan selviytymiseen lukukaudella.

UNIDAYS , Opiskelija pavut ja kaikki ovat tärkeimpiä opiskelija -alennusten tarjoajia, jos haluat ansaita runsaita säästöjä useista pääkadun ja online -ketjuista.

Niiden välillä on laaja valikoima vähittäiskauppiaita, ja tarjoukset ovat käytettävissäsi, olitpa ostoksilla verkossa tai myymälässä.



Alla on luettelo joistakin kuumimmista tällä hetkellä saatavilla olevista opiskelija -alennustarjouksista ja siitä, miten voit rekisteröityä johonkin korttiin saapuessasi kampukselle Fresherin viikolle 2020.

Top 10 opiskelija -alennustarjousta

Tässä on yhteenveto parhaista saatavilla olevista opiskelija -alennustarjouksista.



  1. 15% alennusta ASOS: ssa . Nauti uudesta vaatekaapista ja saat alennusta kaikista ostoistasi valmistumiseen asti.

  2. 35% alennus Dominosista Student Beansin kautta käyttämällä ainutlaatuista alennuskoodia, kun käytät 25 puntaa tai enemmän verkossa ja juhlat kuninkaan tai kuningattaren tavoin.

  3. Ilmainen Amazon Prime . Amazon tarjoaa opiskelijoille alennetun Prime -version, jonka voit itse saada kuuden kuukauden ilmaiseen kokeiluun. Jäsenyys tarjoaa sinulle laajan valikoiman alennuksia ruoasta, kirjoista ja tekniikasta.

  4. 10 € alennusta Papa Johns Student Beansin kautta, kun käytät 25 puntaa tai enemmän - kuka ei pidä noutoruoasta aina silloin tällöin, varsinkin kun voit saada kymmenen pistettä.

  5. 20% alennusta klo Samsung Student Beansin kautta - saat lisäalennuksia älypuhelimista, kannettavista tietokoneista, puettavista tekniikoista tai tableteista.

  6. 25% alennusta klo Väärin johdettu voimassa oleva UniDays -tili, jota voidaan käyttää kaikissa muotiluokissa.

  7. 10% alennus Uber syö UniDaysin kautta nykyisille opiskelija -asiakkaille. Täydellinen keskellä viikkoa otettavaksi.

  8. 70% alennuksessa Groupon joten voit säästää opiskelijoiden tarpeisiin, ruokailuun ja paikallisiin tapahtumiin.

  9. Jopa 30 % alennusta osoitteessa kännykkä UNiDAYSin kautta - hyödynnä runsas säästö ja hanki itsellesi uusi kannettava tietokone, tabletti tai tulostin ennen uuden vuoden alkua.

  10. 10% alennusta klo Osuuskunta joten voit säästää ruokakaupassasi yli 3200 Co-op-myymälässä valtakunnallisesti.

UNIDAYS, NUS Totum ja Student Beans- mikä ero on?

UNIDAYS

Instagram
  • UNIDAYS on vapaa liittymään, mutta sinun on rekisteröidyttävä ja vahvistettava tilisi yliopistosi tiedoilla.

  • Saat alennuksia satoilta jälleenmyyjiltä ja ravintoloista.

    onko carol vordermanilla ollut tissityö
  • Siellä on myös a ilmainen sovellus, jonka voit ladata helpottaaksesi alennusten löytämistä ja saadaksesi heti käyttöösi kaikki uusimmat tarjoukset.

  • Jotta saat alennuksia myymälässä, tarvitset vain voimassa olevan UNiDAYS-passin.

  • UNiDAYS-ohjelmalla saat myös pääsyn vain opiskelijoille tarkoitettuihin kampanjoihin ja tapahtumiin, mukaan lukien myymälän julkistamisjuhlat ja UNiDAYS-bloggaritilaisuudet.

  • Jos lähetät kumppanisi ja he hankkivat kortin, voit ansaita ylimääräisiä palkintoja, jotka muunnetaan rahalahjakortiksi käytettäväksi. Jokaisesta lähetteestä saat 5 puntaa.

Lue lisää

Opas opiskelijarahoihin
Opiskelijoiden talous selitetty Opintolainat: tosiasiat Maksavatko opiskelijat veroa? Parhaat opiskelijapankkitilit 2018

Kaikki ING (aiemmin ING Extra)

Fake mallinnus

Voit jopa hakea NUS Extra -korttia verkossa (Kuva: Getty)

  • Nimi voi olla erilainen, mutta alennukset eivät ole, kortit maksavat 12 puntaa 12 kuukaudeksi, 22 puntaa kahdeksi vuodeksi tai 32 puntaa kolmeksi vuodeksi, mutta sinun on oltava vähintään 16 -vuotias hakemaan.

  • Ota selvää mistä saat alennuksia ilmaisen sovelluksen kautta .

  • Sinun on myös oltava kokopäiväinen tai osa -aikainen koulutus ja kurssi on aloitettava ennen hakemista.

  • Jotkut pankit tarjoavat kätevän NUS -kortin bonuksena tilin avaamiseen. Saat postitse/sähköpostitse tarjouskoodin, jolla voit lunastaa ensimmäisen ilmaisen korttisi.

  • Voit saada jopa 50% alennuksen 200 eri tuotemerkiltä ja 2 yhdestä tarjouksesta noin 5000 ravintolassa ympäri Iso -Britanniaa.

Opiskelija pavut

Verkkoalusta on täynnä uni -opiskelijoiden tarjouksia

  • Opiskelija pavut on ilmainen digitaalinen opiskelija -alennuskortti, joka antaa sinulle pääsyn parhaiden merkkien säästöihin ja alennuksiin kannettavan tietokoneen tai puhelimen kautta.

  • Niin kauan kuin uni on rekisteröity heidän järjestelmäänsä, voit rekisteröityä heidän kanssaan. Voit tarkistaa täältä .

  • Sovellus tekee myös kiireisille opiskelijoille jopa helpoksi tarkistaa tarjoukset, nopeasti ja saada alennuksia sekä verkossa että myymälässä. Voit myös tsekkaa netistä täältä .

  • Sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja vahvistaa opiskelija -asemasi saadaksesi sellaisen, eikä sinun tarvitse olla 18 -vuotias tai vanhempi.

Katso Myös: