Mitä vuokranmaksukielto tarkoittaa miljoonille ihmisille, joilla on jo sopimus

Vuokraus

Horoskooppi Huomenna

Lakia sovelletaan vain, jos vuokrasuhteesi on alkanut ennen 1.6.2019



Hallitus on vihdoin kieltänyt agenttimaksujen vuokraamisen - ja se on hyvä uutinen miljoonille ihmisille ympäri Englantia.



Se tarkoittaa, että vuokranantajat ja edustajat, jotka veloittavat tällaisista tehtävistä, joutuvat nyt 5 000 punnan sakkoon - ja vihaan, kun heidät lyödään kiellettyyn vuokranantajien tietokantaan.



Mutta miljoonille ihmisille muutoksilla ei ole vaikutusta.

Vaikka vuokramaksujen kielto alkoi monilla lauantaina 1. kesäkuuta, se tuli miljoonien vuokralaisten lakiin vasta 1. kesäkuuta 2020. Ja kaikki liittyy siihen, että heillä on jo sopimus.

Uuden lainsäädännön mukaan jokainen, joka allekirjoittaa sopimuksen 1. kesäkuuta jälkeen, on maksuton tehtävistä, kuten viitteistä ja luottotarkastuksista - mutta säännöt eivät koske niitä, jotka on jo lukittu sopimukseen.



Siegfried ja roy/tiger hyökkäys

Jos sinulla on jo sopimus, vuokranantajasi tai asiamiehesi voi edelleen veloittaa sinulta maksuja - kuten puhelinkeskustelu- ja postikuluja - kesäkuuhun 2020 saakka.

Pahinta on se, että heillä ei ole rajoituksia siitä, kuinka paljon he voivat veloittaa sinua, jos vuokrasopimus alkaa ennen 1. kesäkuuta 2019.



'Jos vuokrasopimus tehtiin ennen 1. kesäkuuta 2019, vuokranantajat ja vuokranantajat voivat edelleen veloittaa kielletyt maksut, jos ne sisältyvät jo vuokrasopimukseen', selitti kiinteistösivuston toimitusjohtaja Alexandra Morris MakeUrMove .

Tämä tarkoittaa sitä, että maksuviivästysten ylärajat ja lakisääteinen vaatimus näyttää todisteet ennen veloittamista palveluista, kuten kadonneista avaimista ja siivouskustannuksista, eivät ole voimassa enää vuoden.

Tom Daley vuotanut kuvia

Hyvä uutinen on, että sinulla on edelleen oikeuksia lain silmissä.

Mitä oikeuksia minulla on?

Jos sinulla on varma pitkäaikainen vuokrasopimus, talletus on suojattava vuokratalletusjärjestelmällä (TDP), kunnes muutat pois kiinteistöstä.

Tämä on vuokranantajan laillinen vaatimus, ja se tarkoittaa, että jos hän yrittää epäoikeudenmukaisesti vaatia talletuksenne sopimuksen päätyttyä, voit kiistää sen kolmannen osapuolen välityksellä.

Muualla uudet säännöt merkitsevät nyt sitä, että yksityiset vuokralaiset voivat nyt hakea jopa 12 kuukauden vuokranpalautusta, jos vuokranantaja ei käsittele kotinsa terveys- ja turvallisuusriskejä. Se on osa laajempaa suunnitelmaa tehdä asunnoista turvallisempia miljoonille vuokralaisille - ja sisältää oikeuden palovaroittimiin ja häkäilmaisimiin.

Jos vuokranantaja yrittää veloittaa sinua palvelusta, josta et ollut tietoinen - kuten puutarhanhoidosta - katso sopimustasi ja tarkista, onko se lueteltu siellä ensin. Jos näin ei ole, syytteet eivät nouse. Meillä on täydellinen opas miten saat talletuksesi takaisin kokonaisuudessaan täällä .

Voit myös selvittää, mistä vuokranantaja ei voi laillisesti veloittaa sinua - riippumatta siitä, milloin allekirjoitit sopimuksen.

Mitä jos vuokranantajani rikkoo sääntöjä?

Jos aiot allekirjoittaa sopimuksen tai olet valmis uusimaan, olet onnekas, koska uusi kielto koskee sinua. Tämä tarkoittaa myös sitä, jos alkuperäinen talletuksesi oli yli 5 viikkoa & apos; vuokraa, voit pyytää erääntyneen summan takaisin, kun allekirjoitat sen uudelleen.

freddie mercury ja paul

Tästä huolimatta kannattaa silti tietää oikeutesi, jos joku yrittää vääristää sääntöjä.

”Sakko vuokralakilain rikkomisesta on siviilirikos ja enintään 5 000 punnan sakko. Jos vuokranantaja kuitenkin tekee toisen rikkomuksen viiden vuoden kuluessa ensimmäisestä sakosta, rikkomus luokitellaan sen sijaan rikokseksi. Jos teet rikoksen, voit saada syytteen tai jopa 30 000 punnan sakon, Morris lisäsi.

joulun krakkausvitsit 2019

'' Vuokranantajat, jotka saavat kaksi tai useampia taloudellisia rikkomuksia yhden 12 kuukauden aikana tai tekevät rikoksen, voivat joutua huijareiden vuokranantajien tietokantaan.

Charity Shelter sanoo, että vuokralaisten on ryhdyttävä toimiin, jos heitä pyydetään maksamaan kaikki kiellossa mainitut maksut.

Voit haastaa vuokranantajasi tai asiamiehesi, jos he yrittävät veloittaa sinulta kielletyn maksun '', lisää Polly Neate hyväntekeväisyysjärjestöstä Shelter.

Paikallisneuvoston kaupankäyntistandardiryhmä on vastuussa lain täytäntöönpanosta.

Voit myös vaatia kiellettyjä maksuja takaisin ensimmäisen tason tuomioistuimessa. On hyvä saada oikeudellista neuvontaa ennen kuin teet tämän.

Lue lisää

Vuokralaiset & apos; oikeudet selitetty
Karkotusoikeudet Vuokraretket - oikeutesi Vuokraoikeudet selitetty Kuinka välttää petolliset vuokranantajat

Katso Myös: