WhatsAppissa on vika, jonka avulla ihmiset voivat lukea POISTETTUJA viestejä - näin

Whatsapp

Horoskooppi Huomenna

WhatsApp



WhatsApp salli käyttäjien poistaa virheellisesti lähetetyt viestit jonkin aikaa sitten. Mutta viestien poistamista koskevat säännöt ovat melko rajoittavia.



Voit poistaa viestejä esimerkiksi tunnin ajan niiden lähettämisen jälkeen. Jotain, joka toteutettiin estämään ihmisiä poistamasta koko viestihistoriaa.



On kuitenkin ilmeinen kiertotapa, joka palauttaa poistetut viestit hyvin rajallisissa olosuhteissa.

Se perustuu WhatsApp -varmuuskopiointitoimintoon, joka toimii useimpien ihmisten puhelimissa kello 2.00 joka ilta. Muita varmuuskopiointivaihtoehtoja on saatavilla, mutta se on yön yli, jolloin on järkevintä käyttää tätä vikaa.

Vika ei kestä kauan, koska WhatsApp korjaa ongelmat nopeasti (Kuva: Getty)



Jos joku poistaa viestin ja haluat lukea sen, poista sovellus ja asenna se sitten uudelleen. Kun teet tämän, chat -arkisto palautetaan varmuuskopiosta ja poistetut viestit tulevat uudelleen näkyviin.

Näyttää siltä, ​​että sovelluksen käsittelyssä poistettujen viestien kanssa on ongelma, joka tekee tämän mahdolliseksi. Kun olet verkossa ja joku poistaa viestin, sovellus sanoo 'tämä viesti poistettiin'.



Vaikka viesti katoaa chatista, se on edelleen tallennettu laitteelle. Kun varmuuskopio palautetaan, sovellus ei enää merkitse sitä poistetuksi ja se palautetaan.

Varmuuskopioiden palauttamiseen liittyy kuitenkin riskejä, ja ne voivat aiheuttaa omia ongelmia. Menetät esimerkiksi viestit, jotka on lähetetty varmuuskopioinnin ja puhelimen nollauksen välillä.

Tämä hyväksikäyttö voi olla kiusallista joillekin ihmisille (Kuva: Getty)

Älä odota tämän hyväksikäytön toimivan ikuisesti, mutta WhatsApp julkaisee varmasti varmasti korjauksen siihen hyvin pian.

Muita tapoja nähdä poistetut viestit ovat Android -ilmoitusjärjestelmän käyttäminen sovelluksessa poistettujen viestien lukemiseen. Suurimman osan ajasta WhatsApp peruuttaa myös ilmoitukset, mutta kolmannen osapuolen sovellukset voivat kaapata ne saapuessaan.

Mutta tällaisten sovellusten käyttöoikeuden antaminen puhelimeesi saattaa sisältää myös omat riskinsä, eikä niiden käyttö ole suositeltavaa.

Lue lisää

WhatsApp
WhatsApp: lopullinen opas Viestien poistaminen Sovelluksen sisäiset maksut Suuri muutos Android -puhelimille

Katso Myös: