WhatsApp lanseeraa uudet Snapchat-tyyliset muokkaustyökalut, joilla voit kirjoittaa, piirtää ja lisätä emojit valokuviin

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

WhatsApp on ilmoittanut esittelevänsä uusia kuvankäsittelytyökaluja, joiden avulla voit kirjoittaa, piirtää ja lisätä emojeita kuviisi ja videoihisi – aivan kuten Snapchatissa.



Facebookin omistama viestintäsovellus sanoi, että uudet työkalut tulevat näkyviin automaattisesti, kun otat uuden valokuvan tai videon tai jaat sellaisen, joka on jo puhelimessasi.



'Piirrätpä ison punaisen sydämen osoittaaksesi kuinka paljon kaipaat jotakuta tai lisäät suosikkiemojisi - joskus kuva on todellakin tuhat sanaa arvoinen', yritys sanoi. blogipostaus .



Yhtiö ilmoitti myös joitain parannuksia sovelluksen sisäiseen kameratoimintoon.

The WhatsApp Kamera tukee nyt edessä olevaa salamaa, joten voit ottaa selfieitä hämärässä ja yöllä poistumatta sovelluksesta.

Yritys on myös lisännyt mahdollisuuden zoomata videoita nauhoitettaessa - vain liu'uta sormeasi ylös ja alas zoomataksesi ja loitontaaksesi.



Voit myös vaihtaa nopeasti etu- ja takakameran välillä kaksoisnapauttamalla näyttöä.

Naisystävät valokuvaamassa itseään älypuhelimella

Uudet kameraominaisuudet otetaan käyttöön Android-puhelimissa tästä päivästä alkaen ja pian iPhone-puhelimiin.



WhatsApp on vain uusin Facebook-perheen jäsen, joka on lainannut ominaisuuksia Snapchatista.

Takaisin elokuussa, Instagram julkisti uuden ominaisuuden nimeltä Stories , joka sisältää uusia kuvankäsittelytyökaluja ja antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda itsetuhoisia viestejä, jotka katoavat 24 tunnin kuluttua.

Myöhemmin samassa kuussa Facebook julkaisi hiljaa Lifestagen , mobiilisovellus, jonka avulla teini-ikäiset voivat luoda videoprofiileja ja jakaa katkelmia ystävilleen.

Myös sosiaalisen verkoston kerrotaan kokeilevan animoidut selfie-suodattimet pääsovelluksessaan ja tuo Instagramin 'Stories'-ominaisuuden Facebook Messengeriin.

Samaan aikaan Applen kerrotaan työskentelevän a videonjako- ja muokkaussovellus jonka avulla iPhonen käyttäjät voivat tallentaa videoita, käyttää suodattimia ja piirroksia sekä jakaa niitä ystävien ja perheen kanssa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: