Paul Martin esitteli Flog It! 18 vuoden ajan ja tapasin jopa vaimon näyttelyssä - tässä on mitä hän tekee nyt, se on kaatunut

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: BBC/Osian Davies)



Lähes kahden vuosikymmenen ajan Paul Martin on viihdyttänyt miljoonia tietosanakirjoituksellaan antiikkimarkkinoilla, tarttuvalla intohimollaan ja ystävällisellä esitystavallaan kultti -päivänesityksessä Flog It!



Ja siksi ei ole yllätys tietää, että 59-vuotias on niin täysin koukussa antiikkiesineisiin, että hän vertaa sitä leikillään omaan huumemuotoonsa.



Niin energisenä ja karismaattisena näytön ulkopuolella kuin Paul on, Paul nauraa ja tunnustaa: ’Ostan koko ajan. Minulla on lato täynnä. En voi lopettaa. Vaimoni menee potille!

& apos; Mutta rakastan sitä mitä teen. Elän ja hengitän sitä. Olen onnekkain kaveri. Minulla on Willie Wonkan kultainen lippu.

Olen esittänyt antiikkiesityksen 18 vuoden ajan, minulle maksetaan siitä, mitä rakastan, käyn mielenkiintoisissa paikoissa ja olen oppinut niin paljon olemaan osa sitä. Se on fantastista. '



Opiskelijoista, äideistä ja osa-aikatyöntekijöistä eläkkeellä oleviin pareihin Paul on voittanut suuren määrän faneja, ja päivätähti sanoo, ettei hän välitä vähääkään, kun häntä pysäytetään neuvomaan koko ajan-vaikka se olisi epätodennäköisimmässä määrin paikoista.

’Heitä se! on niin laaja vetovoima nyt, koska se on esityksen pitkäaikainen huijaus. Olen herra Flog It ”, hän sanoo iloisesti.



'Saksanpaimenkoira Bluebell oli koira Flog It. Ihmiset olisivat kuin: Voi katso, siellä on Mr Flog It ja Dog Flog It.

& apos; Voisin olla keskellä tyhjää ja ihmiset tulevat puhumaan tavaroista.

& apos; Meillä kaikilla on tämä sotku, joillakin meistä on tavaraa keittiön pesualtaan alla, ja yhtäkkiä asiantuntijat liputtavat sen ja sanovat, että sen arvo on 600 puntaa, ja he voivat sanoa: Hienoa, vihaan sitä, voin myydä sen ja mennä lomalle Kreikkaan. '

Paul saksalaisen paimenen Bluebellin kanssa (Kuva: BBC)

Kysymme, erehtyykö hän koskaan kalpeammaksi David Dickinsoniksi ja Paul karjuu nauruun ennen kuin sanoo: ’Kun aloitin ensimmäisen kerran, he sanoivat, että siellä on Dickinsonin poika. Meillä oli sama leikkaus! '

Viime kuussa BBC ilmoitti kiristävänsä Paavalin rakastettua Flog It! Koska ohjelma muutti hänet kotitalouden nimeksi, olisi hyvin ymmärrettävää, jos Paavali ärsyyntyisi.

Mutta miellyttävä juontaja on uskomattoman filosofinen päätöksen suhteen, koska hän vakuuttaa faneilleen, ettei hän ole katoamassa.

Itse asiassa hänellä on upouusi sarja, Make Me A Dealer, jossa on kaikki ainesosat Flog It! teki.

'Se oli vaikea päätös', hän pohtii. 'Mutta BBC on maailman paras.

& apos; Olemme tehneet tarpeeksi Flog It! jaksot uusille kestävät vielä puolitoista vuotta, joten se on antanut minulle hengähdysaikaa tehdä heille todella uusia ohjelmia, joita he halusivat esitellä.

& apos; Olen tehnyt Make Me A Dealeria viimeiset kuusi kuukautta ja minulla on toinen tammikuussa, joka on edelleen salassa. Se on kuin Crystal Maze. Siitä tulee eeppinen. '

Juhlitaan Flog Itin 1000. painosta (Kuva: BBC/Anna Gordon)

Hän pysähtyy ja vitsailee: ”Odotin sitä hetkeä, jolloin en enää Flog It! 15 vuotta sitten. Se on mennyt maailmanlaajuiseksi. He laittavat toistoja, jotka ovat seitsemän vuotta vanhoja, ja saavat silti kaksi miljoonaa katsojaa päivässä. ”

Uudessa esityksessään Make Me A Dealer kaksi antiikin ystävää kilpailevat toisiaan vastaan ​​saadakseen tarjouksia huutokaupasta ja myydäkseen ne sitten yksityisille asiakkaille tai sisustussuunnittelijoille.

Ja käänne näkee kilpailijat stumping omia rahojaan. Paavali on selkeästi onnistunut.

'On ollut paljon negatiivista lehdistöä, että antiikkiesitysten rahat käytetään markkinoilla ja sitten ne myydään huutokaupassa', hän sanoo.

'Se on ** kasvot. Tällä ostamme huutokaupoissa kauppahinnoilla ja etsimme sitten yksityisen asiakkaan, joten myyt oikein päin.

Pidin myös siitä, koska ihmiset käyttivät omia rahojaan eivätkä BBC: n rahoja. Siellä on todellista jännitystä, se on oikea muoto, se on opettavaista, kilpailukykyistä ja eturintamassa. ”

Onko katastrofeja, joissa kilpailijat menettävät osan rahoistaan? 'Voi, oli yksi köyhä kaveri, joka oli opiskelija', hän vastaa.

'Hän oli keskellä lääkärintutkimuksiaan ja hänellä oli paljon lautasellaan. Valitettavasti hän menetti hieman rahaa, mutta se on asia. Olen menettänyt rahaa. Korjaat seuraavan. ”

Syvä arvostus Stainesin kauppatorilla (Kuva: Surrey -mainostaja)

Make Me A Dealerin lisäksi Paul tekee myös muita Countryfile Diaries -tapahtumia - esitystä hän rakastaa myös intohimonsa vuoksi luontoon.

Hän ja hänen vaimonsa Charlotte asuvat aikakauden mökissä pienessä Seend-nimisessä kylässä Wiltshiressä kahden lapsensa, yhdeksän Dylanin ja seitsemän vuoden Meredithin kanssa, jota ympäröi pieni 25 hehtaarin tila.

Siellä asuu hänen lastensa poneja, ankkoja, hanhia, onnea, viiriäisiä, kolme kulkukissaa ja kolme koiraa. Siellä on myös joitakin karjaa, ja hänen maitaan käytetään pelastuskeskuksen siilien ja pöllöjen vapautuspaikkana.

Paavali ensimmäisellä rakkaudellaan, taiteella (Kuva: Surrey -mainostaja)

harvinaisia ​​10 punnan seteleitä

'Kun lopetan kuvaamisen, aion korjata aidan ja istun ruohonleikkurilleni', hän sanoo iloisena. 'Rakastan sitä ja rakastan olla ulkona.'

Joten onko hänen talonsa täynnä antiikkia ja navetta?

parhaat sim-tarjoukset vain Isossa-Britanniassa 2019

'Sisällä kaikki on melko vähäistä', hän paljastaa. 'Mutta on myös valikoituja antiikkiesineitä.

& apos; Olen todellakin sitä mieltä, että antiikkia ei pitäisi täyttää kaappeihin eikä koskaan pitää. Niistä kannattaa pitää huolta, mutta käyttää niitä.

& apos; Minulla on paljon omituisia asioita, joita käsityöläiset ovat tehneet rakkaudella ja huolellisesti. Ostin hevosen luuranon. Se on Edwardian ja upea veistos. Se on navetassa, enkä voi siirtää sitä. '

Hänen kotinsa sisällä on myös rumpusetti, joka palaa hänen 20 -luvun alkuunsa, kun hän soitti. Hän itse asiassa lähti kiertueelle Average White Bandin kanssa.

'En ollut heidän bändinsä', hän korostaa. -Olin heidän lämmittelybändinsä. Rakastin sitä niin paljon ja pelaan edelleen. BBC otti minut äskettäin ulos ja meillä oli juhlat.

Tuntemattomana he olivat järjestäneet minut soittamaan Ronnie Scottin luona ja soitin house -bändin kanssa. En pudottanut tikkua ja annoin yhtä hyvää kuin he antoivat. '

Rummuttamisen lisäksi hän työskenteli myös kohtausmaalarina elokuvasarjoissa, kuten Joulupukki: Elokuva. Joten miten ihmeessä hän siirtyi rumpalista antiikkiin? Onko hän herra Kaikkea ?! 'En voi tehdä mitään muuta', hän naurahtaa.

- Tein taidetta, koska useimmat muusikot harrastivat taidetta. Kaikki sankarini, kuten Eric Clapton, menivät taidekouluun ja luulin, että olen
mennä tekemään taidetta.

& apos; En todellakaan halunnut tehdä taidetta, halusin soittaa musiikkia ja sitten tajusin, etten koskaan tule tekemään sitä. En ole maailman älykkäin ihminen, joten harrastin antiikkia 23 -vuotiaana. ”

Paul ja vaimo Catherine (Kuva: Alpha-Stephen Daniels)

Hän lupaa suuren osan menestyksestään vaimolleen Charlottelle, jonka hän tapasi Flog It! ja meni naimisiin vuonna 2007.

Hän pohtii iloisesti: 'Hän oli tuotannon koordinaattori ja jatkoi työskentelyä Sir David Attenborough'n kanssa.

& apos; Hänellä on budjetteja ja minä käytän kaiken rahan antiikkiin! Hän on TV -suuntautunut ja lapseni rakastavat sitä. He eivät välitä siitä, että olen televisiossa - he haluavat nähdä minut Strictly -ohjelmassa! ”

Haluaisiko hän mennä esitykseen? 'Voi luoja, kyllä', hän vastaa innostuneena kuin aina. 'Jatkan hakemista.'

Keskustellessamme Paavalin energia ja intohimo ovat erittäin tarttuvia. Hän näyttää myös sensaatiomaiselta ja paljon nuoremmalta kuin pian täytettävä 60-vuotispäivänsä, jota hän viettää tammikuussa. Se on maamerkki, jota hän ei pelkää.

'Tunnen itseni yhä nuoremmaksi', hän myöntää. 'Olen tällä hetkellä hyvässä paikassa ja terveytesi on tärkeintä. Niin kauan kuin olet terve, voit käsitellä mitä tahansa.
Olen todella menettänyt kiven viimeisten kahdeksan kuukauden aikana. Minulla oli IBS, joten jätin pois gluteenin ja maitotuotteet. Olen nyt kiinteä lihas.
Se on fantastista. '

Onko jotain muuta, mitä hän haluaisi edelleen tehdä? 'Enemmän samaa', hän vastaa. ’Make Me A Dealer seuraa Flog Itin jalanjälkeä! Toivottavasti tämä kestää niin kauan ja vie minut koko Brittein saarille… ”

Ja sen myötä hän lähtee innokkaasti etsimään lisää antiikkia jatkuvasti laajenevaan kokoelmaansa navetassaan.

Miten vietät sunnuntaita?

Valehteletko larkin kanssa vai ylös?

Ylös haukun kanssa. Vaimoni on ulkona kaikkien hevosten kanssa pienellä tilallamme, kun teen aamiaisen kaikille ja sitten nipun lapset autoon klo 8.15, koska heillä on jääkiekko klo 9.00. Se kestää puolitoista tuntia sadetta tai paistaa, joten olen yksi isistä, jotka seisovat siellä jäätymässä!

Kuvaile täydellistä sunnuntaita

Jääkiekon jälkeen palaamme takaisin, ja meillä on croissanteja, kahvia ja sitten kaikki valmistautuminen kotitekoiseen sunnuntaipaistiin. Ostamme Yorkshiren vanukkaita, mutta kuorin kaikki perunat ja teen paahtimet. Kasvatamme omat vihannekset ja viemme sitten koirat kävelylle. Iltapäivällä menemme poneille, ratsastamme ympäri kylää, hakkeroimme ja joskus menemme perheen uimaan sen jälkeen. Sitten on koti ja aika sytyttää tuli.

Sunnuntai -ilta telkkari tai elokuva

Meillä on paljon elokuvia, kun meillä on lapsia, mutta rakastamme sunnuntai -illan telkkaria - kuten X Factor, Strictly ja Britain's Got Talent. Rakastan myös kaikkea Tom Hardyn kanssa.

Ponimatka tai matka antiikkimessuille

Saan tarpeeksi antiikkia työstäni. Viikonloput ovat perheen kanssa vietettävää aikaa, laskujen maksamista ja normaalia ihmistä!

*Make Me a Dealer toimii BBC1: llä joka arkipäivä huomisesta alkaen

Lue lisää

Notebook -lehden julkkishaastattelut
Jenny Agutter elää kuin nunna Sarah Parish Broadchurchin salaisuuksista Dannii Minogue pitää faneistaan Nadiya Hussainilla kävi onni avioliitossa

Katso Myös: