Kuka on Jack Whitehall? Kuinka hän meni ylellisestä koulupojasta BRIT Awards -tapahtuman esittäjäksi kokaiiniskandaalin ja kuninkaallisen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jack Whitehall

Jack Whitehallista on tullut hyvin tuttu kasvot(Kuva: ITV Picture Desk)



Jack Whitehall esittelee BRIT Awards 2018 ja täyttää tänä kesänä 30 vuotta - mutta hän on jo täynnä elämää täynnä jännitystä.



Hän syntyi showbusiness -perheeseen - hänen isänsä Michael oli erittäin menestyvä teatteriagentti ja äiti näyttelijä - ja hänet siunattiin kahdella julkkis -isällä Nigel Haversissa ja Richard Griffithsissä.



Lapsena hänet lähetettiin Richmondin 15 000 punnan vuotuiseen Tower House Schooliin, jossa hän oli luokkatoveri Robert Pattinsonin kanssa.

Jack usein vitsailee siitä sanoen, että hän pahastui siitä, että Pattinson sai kaikki parhaat näyttelijäroolit koulun näytelmissä.

Sitten hän meni lukioon Marlborough Collegessa, missä hän seurasi kuuluisia alumneja, mukaan lukien Kate Middleton.



Jack Whitehall kuvassa 2009 (Kuva: PA Wire)

Jack ja sitten tyttöystävä Gemma Chan Halloweenissa vuonna 2012 (Kuva: Jack Whitehall/Twitter)



Erittäin raikas kasvot Jack Whitehall (Kuva: Jack Whitehall/Twitter)

Aluksi hän sanoi, ettei pitänyt sisäoppilaitoksesta ja kertoi Desert Island Discsille: ”Olin 11. Muistan, kun he kertoivat minulle. Muistan vain olleeni äitini ja isäni kylpyhuoneessa kyynelten tulvissa.

'He olivat kuin' aiot mennä sisäoppilaitokseen & apos; ja olin kuin, 'en halua jättää kaikkia ystäviäni taakse ja siitä tulee kamalaa & apos; ja olin kauhuissani. Isäni oli loistava. Hän oli kuin: 'Sinä pärjäät, ja jos et pidä siitä lukukauden jälkeen, voit tulla takaisin & apos ;.

Onneksi kävi ilmi, että Jack piti siitä, koska hänen isänsä uskottiin olevan jopa 10 miljoonan punnan arvoinen, ja kertoi myöhemmin Jackille, että hänen sanomansa oli täyttä valhetta ... Olin siellä ja jäin sinne.

Menetetty tilaisuus

Koulussa Harry Potterin ohjaavat ohjaajat etsivät poikaa päärooliin, mutta Jack sanoi, että valmistautumisen puute petti hänet.

milloin hyötykatu on

Hän sanoi: Näytin Harry Potterilta ja he tekivät avoimen koe -oppitunnin koulussa ja isäni sanoi: 'Se on täyttä ajanhukkaa, kukaan ei koskaan heittäydy tällaisiin asioihin - joten minulla on joitain yhteyksiä'.

'Tässä on nepotismi:' Voin viedä sinut ovesta sisään ja menet näyttelijäohjaajan kotiin ja sinulla on yksi hänen kanssaan '.

Disneyssä perheensä kanssa (Kuva: Jack Whitehall?/Twitter)

Jack Whitehall poseeraa selfieksi Arsenal -pelissä (Kuva: Getty Images Europe)

'Joten menin sinne ja tein sen, mutta en ollut lukenut kirjaa ja koe -ohjelmassa oli paljon kysymyksiä kirjasta, ja ilmeisesti, kun en ollut lukenut sitä, pettin hieman itseäni, enkä saanut osaa. Ilmeisesti.

Hän on myös kertonut, kuinka hänet teini -ikäisenä tehtiin maalaa kuva Gyles Brandrethin kissasta ruhtinaskuntaan 130 puntaa.

Koulun päätyttyä Jack otti välivuoden ja juuri tänä aikana hän päätti haluta olla stand up -sarjakuva.

Hän aloitti kurssin Manchesterin yliopistossa, mutta kesti vain kaksi lukukautta opiskellen taidehistoriaa ennen tanssimusiikin löytämistä ja keskeyttämistä.

Varhaiset vaiheet stand-upissa

Nykyään hän on häpeämättömän tyylikäs, mutta alussa Jack yritti piilottaa todellisen itsensä.

Hän sanoi: Lavalla oli erilaisia ​​inkarnaatioita varhaisesta minusta, jotka olivat yhtä erilaisia ​​kuin minä ja puhuin kirjaimellisesti kuin olisin Danny Dyer ... Internetissä on joitain kuvamateriaaleja alkuaikoina ja puhun niin ja minun isä oli kauhuissaan.

karen collins justin lee collins

'Hän oli kuin:' miksi pudotat jatkuvasti kaikki konsonanttisi? Miksi lähetin sinut kouluun ja sinä jatkat ja hämmennät minua näin? & Apos;

Hänen ensimmäiset keikkansa olivat pienissä tapahtumapaikoissa - myös joissain, joissa hänet pakotettiin seisomaan pubin nurkassa ilman mikrofonia, joka kertoi vitsejä - mutta hän oli pian omavarainen ja hänellä oli säännöllisiä lähtöpaikkoja Lontoon Comedy Storessa.

TV -läpimurto

Hänen suuret taukonsa tulivat, kun hänet valittiin esittelemään Big Brotherin Big Mouthia vuosina 2008 ja 2009 ja hän alkoi esiintyä paneeliesityksissä, kuten Channel 4's 8 of 10 Cats.

Siitä lähtien on seurannut lukuisia menestyksiä, mukaan lukien hänen debyyttinsä kulttioppilaskomediassa Fresh Meat, jossa hän tapasi yhdessä tähti Gemma Chanin kanssa. Parilla oli kuuden vuoden suhde, mutta he erosivat joulukuussa.

Hän esiintyi myös itse kirjoittamassaan ohjelmassa Bad Education, joka kertoo kuvitteellisesta nuoresta opettajasta Alfie Wickersistä - `` pahimmasta opettajasta, joka on koskaan armoillut brittiläistä koulutusjärjestelmää ''.

Jack Whitehall tukee syöpää sairastavaa George Woodallia (Kuva: GiantPledge/Twitter)

Jack Whitehall ja hänen isänsä Michael (Kuva: Netflix)

Hän on menestynyt myös Sky -paneeliesityksessä League of Own Own ja draamassa Bounty Hunter.

Kiistoja

Hänen uransa ei kuitenkaan ole toistaiseksi ollut kiistattomia.

Vuonna 2010, kun hänen uransa kukoisti, hän oli jäi pilkkomasta kokaiinilinjoja Blackberryn selässä Manchesterin seuran ulkopuolella.

joey essex stephanie pratt

Hän sanoi tuolloin antamassaan lausunnossa: 'Vaikka en halua sanoa mitään konkreettista tuon illan kuvasta ja tapahtumista, käyttäytymäni ei ole viime aikoina vastannut sitä tasoa, mitä ne, jotka tuntevat minut hyvin, odottavat.

- Tiedän, että olen pettänyt itseni ja perheeni. Olen sitoutunut korjaamaan sen, ja toivon, että ihmiset eivät tuomitse minua liian helposti sillä välin. '

Jack joutui vaikeuksiin kuningattaren vitsistä (Kuva: pikseli 8000)

Joulukuussa 2012 Jack esiintyi Vuoden Big Fat Quiz of The Year -kilpailussa, jonka aikana hän teki ruman vitsi Edinburghin kuningattaresta ja herttuasta liittyen virtsarakon tulehdukseen.

Median sääntelyviranomainen Ofcom oli täynnä valituksia esijännitystä edeltävästä vauhdista ja Jack joutui eroamaan National Television Awardsin isäntänä.

BBC Radio 4: n Desert Island Discsissa hän sanoi, että jakso järkytti hänen perhettään, ja hän on nyt 'paljon varovaisempi' sanojensa suhteen ja 'itsesensori (t)'.

Hän sanoi: ”Minulla on suhteellisen paksu iho, mutta en ole koskaan halunnut vetää heitä siihen.

'Se ei ollut mukavaa, koska se oli jotain, mitä sanoin, että se järkytti heitä ja se sattui eniten.'

(Kuva: BBC)

Sky Sports -asiantuntijan Jamie Redknappin isännöimä hänen kollegansa League of Own -paneelin jäsen, koomikko Jack Whitehall ottaa vastaan ​​sankarinsa Thierry Henryn. Arsenalin lopullinen fani vs Arsenalin paras pelaaja.

Sky Sports -asiantuntijan Jamie Redknappin isännöimä hänen kollegansa League of Own -paneelin jäsen, koomikko Jack Whitehall ottaa vastaan ​​sankarinsa Thierry Henryn. Arsenalin lopullinen fani vs Arsenalin paras pelaaja. (Kuva: Sky Sport)

Viime vuonna Jack kärsi niskavammoista, kun hän joutui 70 km / h auto -onnettomuuteen kuvatessaan A League of their Own -elokuvaa.

Hän on paljastanut haastatteluissa, ettei hän voi ajaa eikä hänellä ole ajokorttia.

Lue lisää

onko michael schumacher elossa
BRIT Awards 2019
Meghan Marklen yllättävä ulkonäkö Koko lista voittajista BRIT -palkinnot parhaiten pukeutuneina BRIT -palkinnot pahimmin pukeutuneina

Perhe ja ystävät

Viime vuosina Jack on saavuttanut menestystä useissa esityksissä isänsä Michael Whitehallin kanssa, kuten Backchat ja Travels With My Father.

Hän sanoi: Suhteeni häneen on jotain, jonka ihmiset voivat tunnistaa suhteistaan ​​isiinsä. Tapa, jolla he riitelevät ja tapa, jolla hän panee minut alas, ja tapa, jolla lopetan hänet, on hyvin suhteellista, ja vaikka hän sanoo loistavasti, ettei hän koskaan halunnut sitä ja 'Miksi minä teen tämän?', Hän rakastaa sitä ja minä rakastan sitä.

Jack ja Michael elokuvassa Matkat isäni kanssa (Kuva: Netflix)

Jack David Walliamsissa & apos; syntymäpäiväjuhlat Russell Brandin kanssa (Kuva: Instagram/dwalliams)

Viime vuonna hän otti ensimmäisen vakavan roolinsa Decline And Fallissa Eva Longorian rinnalla.

Poissa kamerasta hän tapasi näyttelijä Gemma Chanin kanssa kuusi vuotta ennen erottamistaan ​​viime joulukuussa. Pariskunta asui Notting Hillissä, mutta piti matalaa profiilia julkkisjuhlilla.

Arsenal -fanin Jackin ystäviä ovat Freddie Flintoff, David Walliams, Jamie Redknapp. James Corden, Kevin Bridges, urheiluagentti Dave Gardner ja Jonathan Ross.

Kun hän astuu lavalle keskiviikkoiltana briteille, se on Jackin saavutusten huippu ja hänen vanhempansa toivovat, että hän tekee heistä ylpeitä.

Katso Myös: