MIKSI 50 ON UUSI 40

Tosielämän Tarinoita

Horoskooppi Huomenna

Kerran ison 50: n lyömistä pidettiin ensimmäisenä askeleena eläkkeelle.



Nyt se näyttää enemmän passilta vapauteen, sillä nuoret 50-vuotiaat hyödyntävät parempaa terveyttä, parempaa taloutta ja runsaasti energiaa, jotta 50: stä tulee uusi 40. Ja tässä FLIC EVERETTin todiste ...



LISÄÄ VAPAUTTA



30- ja 40-vuotiaat ovat usein mukana lasten kasvatuksessa, perhe-elämän tasapainottamisessa ja uran rakentamisessa, joka sopii koululomille ja odottamattomille vesirokko-kohtauksille.

Mutta 50 -vuotiaana lapset ovat todennäköisesti teini -ikäisiä tai vanhempia ja vähemmän tarvitsevia. He ovat usein lähteneet kotoa kokonaan. On houkuttelevaa vajota pimeyteen, kun '' käytännön '' äiti-vuotesi lähestyy loppuaan.

Mutta pian olet minusta kysytty mummo, ja nyt sinulla on paras tilaisuus nauttia kauan unohdetusta vapaudesta saada talo - ja aika - itsellesi.



man utd siirtotavoitteet

Ota siitä kaikki irti:

KORISTA talo (tai niin monta huonetta kuin sinulla on varaa) merkitäksesi siirtymistä täysipainoisesta perhe-elämästä uuteen vaiheeseen, jossa voit vapaasti saada ystäviä useammin tai yksinkertaisesti nauttia omasta tilasi.



Suunnittele makuuhuone, joka on aistillinen pako pikemminkin kuin kasa pyykkipesua, ja mieti haarautumista laajakuvatelevisioon, jotta voit nauttia kaikista DVD -elokuvista, joita et koskaan katsonut, kun lapset hogging kaukosäätimellä.

uudenvuodenaatto 2018 uk

LISÄÄ SEKSIA

Viimeaikaisten tutkimusten mukaan suurin osa 50 -vuotiaista odottaa nauttivansa seksuaalisesta elämästä pitkälle 70- ja 80 -luvulle - ja vaihdevuodet eivät ole este nauttimasta läheisyydestä ja seksuaalisuudesta kumppanisi kanssa (tai uuden löytämisestä, jos eronnut).

50 -vuotiaana, toisin kuin 20 -vuotiaat, tiedät mistä pidät sängyssä ja olet rauhallinen kehosi ja sen kaikkien puutteiden ja hyveiden kanssa, joten seksi on todennäköisesti paljon rennompaa.

Ota siitä kaikki irti:

JOS sinulla on siihen varaa, juhli uutta läheisyyttäsi pienellä lomalla lumoavaan hotelliin, jossa on suuret kylpyammeet ja pehmeät vuoteet.

LISÄÄ LUOTTAMUSTA

Useimmat 50 -vuotiaat sanovat, että heillä on enemmän luottamusta kuin ennen - koska iän myötä tulee viisautta ja hyväksyntää siitä, kuka olet ja mitä haluat.

Ota siitä kaikki irti:

Löysitkö sinkun?

chloe x-tekijästä

Match.com, Internet -treffisivusto, raportoi, että heidän suurin sektorinsa ovat yli 50 -vuotiaat - mikä tarkoittaa, että tuhannet muut eronneet tai leskiä etsivät myös ketään, jonka kanssa he voivat jakaa elämänsä. Liity siis verkkoon.

ENEMMÄN AIKAA

On vaikeaa tehdä mitään itselleen, kun kasvatat perhettä - mutta nyt voit vapaasti jatkaa kaikkia niitä ideoita, jotka ovat istuneet takarytmillä 20 vuotta tai enemmän.

Nyt on aika oppia ranskaa tai ryhtyä flamencotanssiin. Hyvän terveyden ylläpitämiseksi mahdollisimman pitkään, on hyvä idea aloittaa säännöllinen harjoittelu.

Ota siitä kaikki irti:

Huolellinen suunnittelu on avain ylimääräisen vapauden nauttimiseen. Muussa tapauksessa päädyt kokeilemaan ja hylkäämään uusia ideoita ikään kuin kokeilet hattuja. Ota aikaa miettiäksesi, mikä todella tuottaa sinulle iloa, ja keskity muutamaan toimintaan, joista olet aina pitänyt.

LISÄÄ RAHAA

Usein on niin, että matalampi asuntolaina vuosien suurien maksujen jälkeen, perheen kodin pienentäminen tai vain enemmän mahdollisuuksia säästää nyt lapset eivät kuluta rahaa, tarkoittaa, että sinulla on varaa enemmän kuin koskaan ennen.

Viisikymppinen ostaa enemmän uusia autoja kuin mikään muu ikäryhmä ja lähtee eksoottisemmalle lomalle. Ei siis ole yllätys, että yli 50-vuotiaat tunnetaan yhä enemmän nimellä SKI-ers-Spending the Kids & apos; Perintö.

Ota siitä kaikki irti:

JOS sinulla on ylimääräistä rahaa tai satunnaista rahaa, harkitse huolellisesti sen arvon maksimointia - mutta älä pelkää myös räjäyttää joitakin. Entä loma, seksikäs auto tai upea uusi tietokone? Voit myös harkita sijoittamista kiinteistöihin ulkomailla tai jopa sijoittaa varoja uuteen liikeideaan.

LISÄÄ ENERGIAA

YKSINKERTAINEN ymmärrys hyvän ruokavalion merkityksestä, ikääntyneiden tupakoitsijoiden määrän väheneminen ja terveellisemmät elämäntavat tarkoittavat sitä, että yli 50-vuotiaat voivat hyvinkin odottaa vielä 30 tai 40 vuotta.

Ota siitä kaikki irti:

billy joe saunders seuraava taistelu

KÄYTÄ tilaisuus kehittää tuottoisa harrastus, olipa kyseessä korujen myynti eBayssa tai oppiminen reikimestariksi.

Uusien ideoiden ja ihmisten kanssa sitoutuminen auttaa sinua pysymään nuorena tehokkaammin kuin mikään kasvovoide.

Katso Myös: