Maailmanmestari pikaluistelija Elise Christie työskentelee Pizza Hutissa talviolympialaisille

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

Elise Christie toimittaa pizzaa Nottinghamissa rahoittaakseen kallistumistaan ​​talviolympialaisten luistelukultaan

Elise Christie toimittaa pizzaa Nottinghamissa rahoittaakseen kallistumistaan ​​talviolympialaisten luistelukultaan(Kuva: SplashNews.com)



Mestari pikaluistelija Elise Christie tarjoaa supernopeaa ruokaa - työskentelee Pizza Hutissa tukemassa hänen tarjoustaan ​​osallistua talviolympialaisiin 2022.



Elise, 30, joka voitti maailmankultaa vuonna 2017, nähtiin toimittamassa Nottinghamissa ja paljasti, että hän harjoittaa useita töitä harjoittelun jälkeen, kun pikaluisteluryhmät menettivät rahoituksensa Pekingin peleihin Kiinassa.



Skotti, joka on aiemmin puhunut taistelustaan ​​masennuksen kanssa, on sanonut, että mitalin voittaminen Pekingissä olisi täydellinen tapa lopettaa uransa.

Hän kertoi BBC: lle: Kaikki on suunnattu kohti [mitalia Pekingissä], ottamalla se askel kerrallaan ja työskentelemällä kovasti viimeisten pelien heikkouksien parissa.

Vaikka olen vielä parrasvaloissa, yritän [haastaa] mielenterveyttä ympäröivän leimautumisen, mutta samalla se on suuri tavoitteeni. '



Olympiatähti Elise työskentelee Pizza Hutissa

Olympiatähti Elise työskentelee Pizza Hutissa (Kuva: SplashNews.com)

Ison -Britannian talviurheilijat saivat 8 miljoonan punnan rahoituksen leikkauksen, kun he olivat toimittaneet parhaan mitalin.



Elise paljasti aiemmin, että hänelle lähetettiin tappouhkauksia ennen vuoden 2014 talviolympialaisia ​​Sotšissa, missä hän kaatui mitaliotteluista.

Myös tänään Tokion olympiajärjestäjät sanoivat, että Japani ei salli ulkomailta tulevia vapaaehtoisia lukuun ottamatta joitain välttämättömiä, sen jälkeen kun se päätti kieltää kansainväliset katsojat yleisen huolen vuoksi uudesta koronaviruksesta.

Punaisella matolla ennen BT Sport Industry Awards 2019 -kilpailua

Punaisella matolla ennen BT Sport Industry Awards 2019 -kilpailua (Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)

Ison -Britannian Elise Christie (vas.) Kaatuu lyhyen radan pikaluistelussa vuoden 2018 olympialaisissa

Ison -Britannian Elise Christie (vas.) Kaatuu lyhyen radan pikaluistelussa vuoden 2018 olympialaisissa (Kuva: PA)

Tokion 2020 toimitusjohtaja Toshiro Muto kertoi lehdistötilaisuudessa, että se oli '' valitettavaa '', mutta järjestäjät halusivat tehdä nyt päätöksen, jotta ulkomailla oleville vapaaehtoisille, jotka odottavat päätöstä, ei olisi hämmennystä.

Noin 600 000 merentakaisten asukkaiden ostamaa olympialippua hyvitetään, samoin kuin 30 000 paralympialaista, Tokion järjestäjät sanoivat lauantaina päättäessään olla ottamatta ulkomaisia ​​katsojia kisojen aikana.

Muto sanoi, että poikkeuksia tehdään vapaaehtoisille, joilla on asiantuntemusta ja erityistietoa tietyistä urheilulajeista, ja että nämä ihmiset saavat yksilöllisiä ilmoituksia.

Katso Myös: