X Factorin Ben Haenow menee naimisiin kumppaninsa Jessica Jonesin kanssa vuosikymmenen jälkeen - eikä voinut lopettaa itkemistä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ben Haenow, tyttöystävä Jessica Jones

(Kuva: Dymond / Syco / Thames / Corbis)



Ben Haenow itki niin paljon, että olisi voinut tehdä snorkkelilla, kun hän meni naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Jessica Jonesin kanssa viikonloppuna, hän vahvisti.



32-vuotias laulaja, joka voitti X Factorin vuonna 2014, avioitui Jessican kanssa intiimissä seremoniassa Italiassa, jossa hänen isoäitinsä näytteli suurta roolia suorittaessaan palveluksen.



'Menimme naimisiin pienessä kaupungissa Pohjois -Italiassa, missä nanni kasvoi, lähellä Brenta -jokea', hän vahvisti Mail Online -lehdelle.

- Meillä oli pieni seremonia lähimmistä ystävistä ja perheestä. Saavuin hermostuneena ja innoissani elämäni suurimmasta päivästä ja lähdin unelmieni vaimon kanssa sadun häiden jälkeen. '

Instagram

Hän lisäsi: 'Tämä on onnellisuutemme alku ikuisesti.'



vanessa hudgensin tissit

Ben kuvaili uutta morsiamensa 'kauniiksi' ja jakoi ylpeänä kuvan siitä, että he molemmat nauttivat porealtaasta häämatkalla.

Benin veli Alex toimi parhaana miehenä suurelle päivälle, ja jokaiselle vieraalle annettiin oma henkilökohtainen tuuletin, jossa oli morsiamen ja sulhanen nimi ja heidän hääpäivämääränsä kaiverrettu viileänä.



Instagram
Instagram

Pojat & apos; nonna toimi tulkkina, jotta englantilaiset vieraat voisivat ymmärtää italialaisen seremonian.

Se tapahtui sen jälkeen, kun pari kihlautui viime vuoden marraskuussa, ja Jessica odotti yli vuoden ehdotusta sen jälkeen, kun hän lupasi esittää kysymyksen.

Kun hän jakoi iloisia uutisia seuraajiensa kanssa, Ben julkaisi hetken itsestään ja piti kätensä tulevan morsiamensa kanssa näyttääkseen hänen kuohuvan timanttinsa Instagramissa.

(Kuva: benhaenow/instagram)

Fanit onnittelivat nopeasti paria, joka oli seurustellut yli yhdeksän vuotta, kun he kirjoittivat romanttisen mustavalkoisen napsautuksen alle.

Dragons den laihdutuspillereitä -jakso

Yksi kirjoitti: 'AHHH OMG YES CONGRATSSSS AHHHHHH.'

Toinen lisäsi: 'Onnittelut @benhaenow muista minut ja mieheni puhuivat kanssasi auringonlaskun aikaan Gibraltarilla toukokuussa ja sanoit, että aiot ehdottaa tänä vuonna (sic).'

Ben myönsi aiemmin, että oli ollut 'vaikeaa' pitää tyttöystävänsä onnellisena yrittäessään keskittyä musiikkiuraansa.

(Kuva: Dymond / Syco / Thames / Corbis)

NEWSAM Celebille vuonna 2015 antamassaan yksinomaisessa haastattelussa hän paljasti, että he pitivät avioliiton suunnitelmia odottamassa, mutta olivat päättäneet saada romantiikan toimimaan.

Puhuessaan yhdestä kappaleestaan ​​All Yours hän sanoi: '[Laulu] on jossain suhteessa [siitä], kun laiminlyödään toista ihmistä, mutta ei minkään pahan takia.

'Jos kenkä olisi toisella jalalla, jos Jess ei tekisi asioita, se olisi vaikeaa, et [tietäisi] ajatella.'

Keskustellessaan heidän suhteestaan ​​X Factorissa Jessica sanoi aiemmin: 'On ollut vaikeaa olla näkemättä häntä ja yhteydenpito on ollut vaikeaa, koska hän on niin kiireinen, mutta hän soittaa ja lähettää tekstiviestejä aina kun voi ja minulle soitetaan aina ennen nukkumaanmenoa mikä on ihanaa. '

Viime vuoden tammikuussa paljastui, että Simon Cowell oli kiristänyt häntä vain kuukausia sen jälkeen, kun hän pudotti debyyttialbuminsa, joka debytoi Britannian albumilistan sijalla 10.

Lähde kertoi meille: 'Simon on surullinen päätöksestä, mutta se ei vain ole onnistunut.

'' Fleur East tuli sarjassa toiseksi, mutta on menestynyt paremmin ja hän keskittyy nyt uraansa ja viime vuoden mestarin Louisa Johnsonin lanseeraamiseen. ''

entisiä englannin naisjalkapalloilijoita

Mutta hän ei ole antanut sen estää häntä jatkamasta musiikkia ja jakoi äskettäin Instagramissa julisteen viimeiselle Yhdistyneen kuningaskunnan kiertueelleen sekä uuden musiikin kiusaamisen.

Katso Myös: