Circle on taikalaatikko, jonka avulla vanhemmat voivat hallita perheensä internettottumuksia

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

On olemassa lukuisia erilaisia ​​tapoja suojella perhettäsi verkossa. Lapsilukko tietyissä laitteissa spektrin toisessa päässä Internet-palveluntarjoajalta tarjosi suojan toisessa päässä.



prue leithin nettovarallisuus

Ympyrä Disneyn kanssa on uusi tuote, joka tarjoaa sekä mukavuuden että hallinnan ilman, että jokaiseen laitteeseen tarvitsee asentaa ohjelmistoja. Sen hinta on myös 99 puntaa (tai Yhdysvalloissa 99 dollaria) ilman kuukausitilauksia, kuten muut palvelut.



Kytke virta pieni (ironisesti) kuutiomainen Circle ja se muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoosi. Valitse sitten jokainen laite ja määritä ne eri perheenjäsenille.



Circle iOS -sovellus raportoi sitten heidän toiminnastaan ​​verkossa ja antaa sinun asettaa aikarajoituksia tietyille sivustoille, kuten YouTube, Pinterest, Snapchat tai pelit, kuten Roblox. Kaikki mitä he tekevät verkossa, näkyy ja voidaan rajoittaa tai estää.

Vaikka Internet-palveluntarjoajasi tarjoaa mahdollisuuden estää tietyt sivustot ja asettaa aikarajoituksia, tämä koskee kaikkia talossa olevia. Circlen käyttäjäprofiilien ja yksinkertaisen asetusten muuttamissovelluksen ansiosta se sopii paljon paremmin perheille.

Muut palvelut esim Qustodio ovat vaihtoehto. Nämä asentavat ohjelmiston jokaiselle laitteelle ja tarjoavat valvontaa ja rajoituksia toiminnalleen. Tähän sisältyy kuitenkin tilaus, joka perheelleni vaatisi 10 laitetta hintaan 58,95 puntaa vuodessa. Sillä hinnalla saat perusteellisempaa raportointia, mutta sen määrittäminen on monimutkaisempaa.



Koska Circlen ei tarvitse asentaa mitään ohjelmistoa, se voi toimia myös millä tahansa kodin laitteella. Käytän sitä Xboxin, PlayStationin, Switchin ja jopa Apple TV:n sekä PC:n, tablettien ja puhelimien pääsyn valvontaan ja hallintaan.

YouTuben rajan asettaminen lapsille koskee sitten kaikkia laitteita, katsoivatpa he televisiosta, Xboxista tai älypuhelimesta. Se tarkoittaa myös, että näet kaiken toiminnan ja näytöillä vietetyn ajan, vaikka ne siirtyisivät tableteista konsoleihin aikansa loppuessa.



Myös Circlen ilmoitukset ovat todella hyviä. Asenna älykello iPhonellasi ja voit välittömästi pingata ranteeseesi, kun aikaraja on saavutettu tai kun uusi henkilö kirjautuu Wi-Fi-verkkoon.

Tämä on todella hyödyllistä, kun lapsilla on ystäviä, koska voin välittömästi lisätä vierailevat laitteet vierasprofiiliimme. Se ei vain suojaa heitä, vaan tarkoittaa, että tiedän, mitä he tekevät teknologialla, joka ei ole meidän.

Circlen ja muiden palveluiden suurin hyöty on se, että ne saavat vanhemmat takaisin perheen internetin käytön hallintaan.

Kun perustimme Circlen taloomme, keskustelimme aikarajoista ja ajattelimme, että poikamme katsoi todennäköisesti pari tuntia YouTubea päivässä viikonloppuisin. Circle paljasti nopeasti, että hän itse asiassa katsoi enemmän kuin 5 tuntia, ja napin painalluksella voimme rajoittaa sen kohtuullisempaan kestoon.

Tämä ei tarkoita vain, että voit hillitä virheellistä käytöstä, vaan se tarjoaa mahdollisuuden keskustella lasten kanssa siitä, kuinka pitkä aika on sopiva. Lisäksi, kun aika loppuu, vanhemmat voivat kysyä lapsilta, mitä heidän pitää katsoa niin kipeästi – ja todennäköisemmin osallistua ja katsoa sitä heidän kanssaan.

Vaikka Circle ei ole täydellinen – se kamppailee tällä hetkellä BST:hen siirtymisen kanssa Isossa-Britanniassa, eikä se ole halvin ratkaisu alkuun – perheelleni se on ollut vallankumous.

Se toimii, koska ei ole kuukausitilausta tai laitteiden lukumäärärajoitusta, sillä on oma sovellus, joka voi muuttaa asetuksia välittömästi, tarvitsee ohjelmiston asennettuna jokaiseen laitteeseen ja toimii jopa PlayStationissa ja Apple TV:ssä.

Ehkä paras ominaisuus on välitön taukopainike, joka toimii täydellisesti saadakseen lapset alas illalliselle. Se ja se, että pystymme asettamaan nukkumaanmeno- ja vapaa-aikoja, jotta lapset pääsevät kouluun, ovat johtaneet siihen, että teknologiamme tuntuu auttavan pikemminkin kuin haittaavan perhe-elämää.

Jos sinusta tuntuu, että menetät lapsesi Internetin käytön hallinnan, Circle on yksinkertainen ratkaisu, joka toimii erittäin hyvin.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: