Voit nyt ostaa LEGO -sarjan Friends -näyttelijöitä Central Perkistä

Lego

Horoskooppi Huomenna

Voimmeko olla enää innoissamme?



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Ystävien inspiroima LEGO-setti on juuri tullut myyntiin Isossa-Britanniassa, ja vaikka kaikki muu omistamamme LEGO kuuluu lapsillemme, he eivät koskaan saa hankkia karkeita käsineitään Keski-Perk-setistämme.



Juuri tänään julkaistu uusi 1070-osainen LEGO Friends -sarja mukana seitsemän minifiguuria Ross Geller, Rachel Green, Phoebe Buffay, Monica Geller, Joey Tribbiani, Chandler Bing ja onneksi erittäin aliarvostettu kahvilanomistaja Gunther.

Kaikkien näyttelyn tähtien ohella ikoninen Central Perk -esitys, jossa näyttelijät istuivat kymmenen kauden ajan, täydensivät kirkkaan oranssin sohvan sekä kaikki tarvikkeet, kuten sanomalehden, 15 kahvikupin, Phoeben kitaran ja jopa Joeyn kuuluisan '' mies laukku '.

Se on myynnissä tänään!



844 enkeli numero doreen hyve

Valitettavasti vaikuttava nostalgia ei ole halpaa, sillä se maksaa sinulle runsaat 64,99 puntaa ja on saatavana molemmista LEGOn verkkosivuilta ja John Lewis tästä päivästä lähtien.

Ystävien inspiroima LEGO-setti täyttää 25 vuotta näyttelyn alun perin ilmestymisestä, ja se on jo kiinnittänyt näyttelijöiden huomion, kun Matthew Perry twiittasi kokoelmasta, kun se julkistettiin ensimmäisen kerran tässä kuussa.



Rakastamme settiä!

Halusitpa sitten toistaa vanhat kohtaukset tai keksiä uusia hetkiä näyttelijöiden kanssa, nurkassa on myös mukava lisä kosketus kahteen lavavaloon, joten asetus on sekä kahvila että lava, jolla he kuvaavat.

Ei ole sanaa siitä, seuraavatko muut kuuluisat Ystävän sijainnit ja näyttelijät pian perässä - vetoamme valtavaan kiitoskalkkunaan Monican pään, Joeyn ja Chandlerin Barcalounger -nahkatuolien ja valkoisen koiran päälle patsas.

Voitko kertoa kuka on kuka?

Lue lisää

Paljonko nostalgiset lelut ovat arvokkaita?
Vanhat Lego -setit myyvät 1000 puntaa Classic Beanon arvo on nyt yli 20 000 puntaa 75 000 puntaa maksava Beanie Baby ostettiin 10 punnalla Toimintasankarin sarjakuvat mintun arvoisia

Vaikka kaikki on mahdollista, sarja itsessään alkaa tuulettimen luomisena osana Lego Ideas -valikoimaa, jossa kuka tahansa voi luoda mallin ja lähettää sen sitten Lego Ideas -sivustolle ihmisten äänestääkseen siitä.

Nyt ainoa päätös on, päästetäänkö meidän pikkulapsemme koskaan lähelle sitä ...

Katso Myös: