Työnantajasi sairauspalkkasäännöt muuttuvat TÄNÄÄN - uudet hinnat selitetään

Työoikeudet

Horoskooppi Huomenna

Yritysten kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa on päivitettävä vähimmäisehtonsa 6. huhtikuuta jälkeen



rachel thompson daley thompson

Sairastuminen työssä ei ole koskaan ideaalia, mutta se tapahtuu, ja sairauspalkkaoikeutesi tulevat voimaan.



Vaikka monilla työnantajilla on omat ohjeet siitä, miten - ja mitä - he maksavat sinulle, on olemassa lakeja, jotka suojaavat sinua, jos olet huonovointinen vähintään neljä päivää.



Lakisääteinen sairauspalkka on laillinen oikeus, joka kattaa kaikki työntekijät, mukaan lukien välitys-, satunnaiset, osa-aikaiset ja määräaikaiset työntekijät-mikäli et ole itsenäinen ammatinharjoittaja.

Ja aivan kuten minimipalkan korotus ja kaikkien palkkalaskelmien käyttöönotto 6. huhtikuuta. Sairauspalkkasäännöt muuttuvat tänään.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa työntekijät ovat oikeutettuja lakisääteiseen sairauspalkkaan, jos he ovat työntekijää, ovat sairaita vähintään neljä täyttä päivää peräkkäin (mukaan lukien työpäivät) ja ansaitsevat keskimäärin vähintään 116 puntaa viikossa ennen veroja.



joka voitti tiukasti 2018

Mikä muuttuu?

Lakisääteisen sairauspalkan viikoittainen korko nousee 92,05 puntaa 94,25 puntaan (Kuva: Getty Images)

Tähän asti tämä oli 92,05 puntaa viikossa enintään 28 viikon ajan - ja työnantajasi maksoi sen normaalisti, ja verot ja kansalliset vakuutukset vähennettiin.



Kuitenkin lauantaista 6. huhtikuuta alkaen lakisääteisen sairauspalkan kelpoisuusvaatimukset sekä rahan määrä, jolla henkilöstö voi ansaita viikoittain, muuttuvat.

'Yksilöiden on nyt ansaittava vähintään 118 puntaa viikossa voidakseen saada 94,25 punnan viikkomaksuja', selitti työoikeusasiantuntija Alan Price.

'' Samoin äitiys-, isyys-, adoptio- ja jaettu vanhempainpalkka nousevat 148,68 puntaan viikossa 7. huhtikuuta 2019 alkaen, mikä voi tarkoittaa sitä, että työnantajien on muutettava käytäntöjään vastaavasti. ''

kuka voittaa vuoden 2019 vaalit Yhdistyneessä kuningaskunnassa

    Täältä voit lukea lisää oikeuksistasi ja äitiysrahan, isyyspalkan ja jaetun vanhempainloman hakemisesta.

    Lue lisää

    Työoikeudet
    Mikä on minimipalkka? Nolla tunnin sopimusten ymmärtäminen Mitä kertoa pomollesi, että olet sairas? Mitä tehdä, jos sinut irtisanotaan

    Katso Myös: