Zhou Guanyu valaisee Oscar Piastrin tilannetta ja on 'onnellinen' lähteessään Alpinesta

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Zhou Guanyu on vieläkin iloisempi, että lähti Alpine kun hän katselee joukkueen välikohtausta Oscar Piastrin kanssa kaukaa.



23-vuotiaalle annettiin omansa Formula 1 debyytti Alfa Romeo tällä kaudella, ja on tehnyt vaikutuksen huolimatta siitä, että on kärsinyt paljon huonosta onnesta auton luotettavuuden suhteen. Ja hän on melko varma, ettei hänestä olisi tullut Kiinan ensimmäinen tähti urheilussa tänä vuonna, ellei hän olisi tehnyt päätöstä erota Enstonen joukkueesta.



'Olen vapautettu kokonaan', hän kertoi Kilpailija . 'Kaikki sujui erittäin hienosti, koska sopimukseni päättyi viime vuoden lopussa ja oli meistä molemmista kiinni, halusimmeko jatkaa, mutta sitten oli mahdollisuus Alfan kanssa.



'Joten sopimuksen ei todellakaan ollut jatkaa Alpinen kanssa, koska en nähnyt missään, missä voisin saada paikkaa ensi vuodelle tai tälle vuodelle. Ja Alfa ja Alpine ovat melko suuria kilpailevia brändejä – ei vain Formula 1:ssä vaan yleensäkin. .

'Ei ollut helppoa päästä pois Alpinesta, mutta olen erittäin iloinen, että kaikki meni hyvin, koska jos minulla olisi toinen vuosi, olisin jotenkin jumissa, samoin nyt Oscarin kanssa. Joten se ei ole minulle parasta. Minusta tuntuu, että täällä oli mahdollisuus, joten tartuin siihen, ja mielestäni se oli erittäin hyvä päätös.'

Nämä sanat ja Piastrin toimet viime päivinä antavat sen vaikutelman, että Alpinen kehitystyöntekijät kokevat, ettei mahdollisuuksia ole olemassa. Australialainen näyttää vahingoittaneen voimakkaasti suhdettaan Ranskan joukkueeseen hänen julkinen hylkäys taatusta paikasta vuonna 2023 .



 Oscar Piastri kielsi Alpinen's claim that they had signed him for the 2023 season
Oscar Piastri kiisti Alpinen väitteen, että he olisivat allekirjoittaneet hänet kaudeksi 2023 ( Kuva: NurPhoto Getty Imagesin kautta)

Piastri on ollut heidän varakuljettajansa tänä vuonna huolimatta F2-tittelin voittamisesta. Ja siihen asti, kunnes siitä ilmoitettiin Fernando Alonso olisi lähdössä Aston Martin Alpinen uusimisen sijaan tiimi aikoi pitää kokeneen espanjalaisen ja antaa nuoremman kuljettajansa lähteä lainatyyliin, mikä todennäköisimmin Williams .

Mutta hänen managerinsa Mark Webber on neuvotellut vanhan ystävänsä Andreas Seidlin kanssa klo McLaren ja näyttää saaneen hänelle paikan. Joukkue yrittää nyt neuvotella voittomaksusta Daniel Ricciardon kanssa irtisanoa sopimuksensa vuoden etuajassa korvatakseen hänet nuorempaan Aussieen.



Mutta entinen Red Bull -tähti ei todennäköisesti ole pulaa tarjouksista, kuten neljä joukkuetta on ottanut häneen yhteyttä viimeisen kahden viikon aikana yksin. Yhden heistä uskotaan olevan alppi , joka harkitsi hänen tuomistaan ​​takaisin Enstonen kokoonpanoon kaksi vuotta sen jälkeen, kun hän lähti McLarenille.

jim davidson vaimo Michelle puuvillaa

Katso Myös: