11 parasta hyaluronihapposeerumia vuodelle 2021, jos ihosi tarvitsee kosteutusta

Tyyli

Horoskooppi Huomenna

Löydä täydellinen kosteuttava seerumi ihonhoitorutiinillesi(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Kauneuden trendisana on tällä hetkellä hyaluronihappo, mutta ei ilman hyvää syytä.



Kirkas seerumi on ihme kuivalle ja kuivuneelle iholle. Jos mietit, miksi se on sinulle hyväksi, se on melko yksinkertaista - kehomme tuottaa luonnollisesti hyaluronihappoa, mutta kuten useimmissa asioissa, tuotanto vähenee iän myötä.

Monet kauneudenhoitotuotteet sisältävät jo hyaluronihappoa ainesosana, mutta on kasvava ajatus, että sen lisääminen askeleena päivittäiseen rutiiniin kannattaa. Siinä on myös lisäbonus, että se toimii harmonisesti muiden ylistettyjen kauneuden ainesosien kanssa, joten sinun ei tarvitse valita kumpaakaan tai omassa järjestelmässäsi.

tyson fury anthony joshua taistelu

Ihme -seerumin on osoitettu minimoivan hienoja juonteita ja ryppyjä ja täyteläistä ihoa tarvittavalla nesteytyksellä pitämällä vettä. Tuloksena on välittömästi raikkaampi ja nuorekkaampi ulkonäkö, joten jos olet ajatellut tämän seerumin lisäämistä kauneushoitosi lisävaiheena, tämä on varmasti toteutettava.



Olemme listanneet joitain parhaita kokeiltavia alla.

Paras hyaluronihapposeerumi vuodelle 2021

1. Vichy Liftactiv -asiantuntija-peptidi-C-ikääntymistä estävät ampullit 10% puhdasta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa

Vichy Liftactiv Peptide-C -ammattilaiset, jotka estävät ikääntymisen



Etsitkö yksinkertaista ratkaisua ihon kirkastamiseen lähes välittömästi? Nämä Vichyn ampullit ovat täydellisiä lisättäväksi osana päivä- ja yöhoitojärjestelmääsi.

Jokainen ampulli on täynnä tiivistettyä kaavaa, joka on rikastettu tärkeillä aktiivisilla ainesosilla, mukaan lukien 10% puhdasta C-vitamiinia, hyaluronihappoa ja bio-peptidejä.

Jokaisessa pakkauksessa on 30 ampullia, joista saat 60 käyttökertaa täydellisen ihon saamiseksi päivästä toiseen. Hiero puolet jokaisesta palosta varovasti ihoon ja dekolteeseen, 30 sekuntia myöhemmin voit jatkaa loput ihonhoitorutiinisi; joka voi sisältää kosteusvoidetta tai kevyttä öljyä.

Hinta: 44,25 €, näyttää upealta - osta nyt täältä

2. INKEY -luettelo Hyaluronihappo

INKEY -luettelo Hyaluronihappo

INKEY List on toinen edullinen tuotemerkki, jota kannattaa pitää silmällä, heidän 5,99 £: n happoseeruminsa on paras haastaja kaikille, jotka haluavat täyteläistä ja joustavaa ihoa budjetilla.

Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Käytä aamuin ja illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiiniasi, jolloin iho on selvästi tasaisempi.

Hinta: 5,99 £, Amazon - osta nyt täältä

3. Tavallinen hyaluronihappo 2% + B5

Tavallinen hyaluronihappo 2% + B5

Tämä The Ordinaryn hyaluronihappo ei ole vain yksi markkinoiden vaikeimmin toimivista seerumeista, vaan se on uskomattoman yksi halvimmista. Alle 6 puntaa, tämä pieni ihme pullossa toimii kovasti kilpailevien tuotteiden kanssa kalliimmin.

Se antaa välittömästi kosteutta iholle kosteuttavan hyaluronihapon ja B5 -vitamiinin yhdistelmän ansiosta.

Hinta: 5,90 €, Cult Beauty - osta nyt täältä

Neljä. L & Oos Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift -täyteaine

L & Oos Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift -täyteaine

L'Oreal Paris Hyaluronic Acid Serum Revitalift Filler on tuotemerkin väkevin koostumus, joka sisältää 1,5% puhdasta hyaluronihappoa.

Kevyt ja rasvaton koostumus ei jätä jälkiä ja on täydellinen käytettäväksi päivällä ja/tai yöllä. Seerumi sisältää myös makro- ja mikrohyaluronihappomolekyylejä, jotka auttavat ryppyjen poistamisessa ja hienojen juonteiden näkyessä nyt ja tulevaisuudessa.

Hinta: 16,66 €, Saappaat - osta nyt täältä

5. L'Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Nestemäinen kosteusvoide

L'Oreal Paris Hydra Genius Hyaluronic Acid & Aloe Nestemäinen kosteusvoide

L & apos; Oreal Paris & apos; Hydra Genius on saanut inspiraationsa perinteisistä aasialaisista ihonhoitotekniikoista. Tehokkaassa kosteusvoiteessa on painoton ja veden kaltainen rakenne, joka tekee siitä nopeasti imeytyvän ja syvästi ravitsevan.

Lukitsee kosteuden jopa hämmästyttävän 72 tunnin ajaksi ja on ihanteellinen normaalille tai sekaiholle.

Hinta: £ 6,59, Amazon - osta nyt täältä

6. Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum -seerumi

Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Serum -seerumi

Jos kärsit todella kuivuneesta ihosta, tämä Institut Esthedermin ahkera seerumi on erittäin tiivistetty, ja rakastat ihollesi sopivia ainesosia.

Seerumiin on lisätty kolme hyaluronihapon muotoa sekä soluvesi (kopio ihosolujemme vedestä). Tämä paitsi täydentää ja kosteuttaa ihoa voimakkaasti, se myös auttaa ihoa näyttämään nuoremmalta.

Hinta: 49,50 £, näyttää upealta - osta nyt täältä

7. Tohtori Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Tohtori Dennis Gross Skincare Hyaluronic Marine Hydration Booster

Erityisesti talvella tämä tuote on todellinen pelinvaihtaja. Se on täynnä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka paitsi auttavat saamaan ihosi tuntumaan paremmalta, myös suojaavat ihoasi ympäristön haitallisilta tekijöiltä.

Sekoita muutama tippa seerumia suosikki kosteusvoiteesi kanssa kosteuden lisäämiseksi tai käytä sitä yksinään, jotta saat kaikki ihon täyteläiset, hienojakoiset rintakehän edut.

Hinta: 69 €, Cult Beauty - osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat kauneuden tarpeet
Parhaat LED -valohoitomaskit Paras volumising ripsiväri Parhaat spot -hoidot aknen torjumiseksi Parhaat retinoliserumit

8. SkinCeuticals H.A. Hyaluronihapon tehostaja

SkinCeuticals H.A. Hyaluronihapon tehostaja

Jos tiedät jotain ihonhoidosta, tämä on seerumi, josta voit innostua. Se sisältää hyaluronihapon, violetin riisin ja 2% lakritsijuuren yhdistelmän. Kirkkaampi ja kimmoisampi iho vain helpottui.

Se ei ole halvin ostos, mutta monia ihoa rakastavia ainesosia käyttämällä voit olla varma, että se todella toimii.

Hinta: 85 €, näyttää upealta - osta nyt täältä

9. Kiiltävä Super Bounce -hyaluronihappo + B5 -vitamiiniseerumi

Kiiltävä Super Bounce -hyaluronihappo + B5 -vitamiiniseerumi

Kiiltävä iho näyttää nuorekkaalta, terveeltä ja hyvin hoidetulta. Joten emme voineet vastustaa tätä hyalouronc -happoa ja b5 -vitamiiniseerumia kiiltävältä.

Seerumi on hypoallergeeninen, ihotautilääkärien testaama, parabeeniton, hajusteeton, julma ja täydellinen kaikille ihon sävyille.

Käytä kuntosalin, pitkän matkan jälkeen tai mitä tahansa muuta, joka saa ihon hehkumaan.

Hinta: 24 €, kiiltävä - osta nyt täältä

10. Medik8 Hydr8 Hyaluronihappo B5 -seerumi

Medik8 Hydr8 Hyaluronihappo B5 -seerumi

Medik8: n Hydr8 -seerumilla on kevyt geelinen sakeus, joka ei jätä rasvaista jäännöstä taaksepäin, kun olet käyttänyt sitä.

Se on täynnä hyaluronihapon ja B5 -vitamiinin yhdistelmää iholle, joka antaa iholle välittömästi kosteuden ja auttaa ihoa säilyttämään enemmän kosteutta ajan myötä.

Hinta: £ 35,99, Amazon - osta nyt täältä

yksitoista. Pestle & Mortar Pure Hyaluronic -seerumi

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic -seerumi

Tämän Pestle & Mortarin höyhenpainavan seerumin tarkoituksena on kohdistaa ongelma -iho, erityisesti iho, jota voidaan kuvata väsyneeksi, tylsää ja kuivattuna.

Seerumi on 100% hyaluronihappoa, johon on lisätty E -vitamiinia lisäravinteeksi. Tuloksena on pehmeä, säteilevä ja kasteisen näköinen iho - ilman todellista vaivaa. Kuulostaa hyvältä meille.

Hinta: 39 €, Amazon - osta nyt täältä

Katso Myös: