8 halpaa juna- ja linja -autolippua, jotka auttavat sinua saamaan edullisen paikan

Halvat Liput

Horoskooppi Huomenna

Suunnitteletko päiväretkiä tällä puolivuotiskaudella?(Kuva: Getty)



Vaikka vuosittaiset hinnankorotukset ja matkakaaos, jotka säännöllisesti tuhoavat Yhdistyneen kuningaskunnan kuljetusjärjestelmiä, ovat väistämättömiä, voit tehdä useita asioita, jotka auttavat leikkaamaan junamatkojen kustannuksia.



Jos suunnittelet pitkää ja kallista matkaa puolivälissä, varaa etukäteen, investoi rautakorttiin tai junalippujen jakaminen kaikki voivat alentaa dramaattisesti hintaa, jonka maksat.



Jos mietit, mitkä ovat parhaita vaihtoehtoja matkasuunnitelmillesi, meillä on täydellinen luettelo loistavista tavoista säästää rahaa ja hyödyntää julkisen liikenteen vaihtoehtoja alla.

Kaikille vanhemmille, jotka tarvitsevat kipeästi ideoita hauskoihin koulupäivän päiviin, voi selata täydellistä oppaamme, jossa kerrotaan halvimmat puolivuosipäivät koko perheelle ja miten halpoja teatterilippuja.

Halpoja matkapaketteja

1. Säästä 15 puntaa junan kautta

Jos rekisteröidyt quidco uutena jäsenenä ja osta junaliput verkossa Trainlinen kautta, cashback -sivusto antaa sinulle a 15 £ bonus kattamaan kaikki tai kaikki kulut .



Tarjous on käytettävissä, kun käytät 15 puntaa tai enemmän ennen 28. helmikuuta keskiyötä - voit lunastaa bonuksen seuraavasti:

Rekisteröidy Quidco.com ilmaiseksi



Etsi & apos; 15 £ Trainline -bonussopimus & apos; ja klikkaa Trainlineen ostaaksesi lippusi normaalisti. Varmista, että käytät 15 puntaa tai enemmän saadaksesi lipun.

Quidco seuraa tilaustasi seitsemän päivän kuluessa ja maksaa bonuksesi jäsenesi tilille 30 päivän kuluessa.

2. Sijoita perheen ja ystävien rautakorttiin

Rautakortit voivat leikata matkakustannuksiasi kolmanneksella - mikä tarkoittaa, että jos käytät yli 90 puntaa, jopa kertaluonteisella matkalla, se kannattaa hankkia.

Perhe ja ystävät -kortti on ihanteellinen perheille, joilla on pieniä lapsia tai suuria ryhmiä, jotka matkustavat yhdessä.

Kortti tarjoaa 60%: n alennuksen lasten hinnoista (kaikille 5–15 -vuotiaille), ja käyttäjät voivat säästää keskimäärin 137 puntaa vuodessa sekä erityisiä kumppanisalennuksia nähtävyyksistä ja tapahtumista.

Se maksaa 30 puntaa 12 kuukauden ajan, ja asiakkaat voivat ostaa sen verkossa osoitteessa www.railcard.co.uk .

Rautakortit selitettiin

Rautakortit antavat matkustajille kolmanneksen pois matkoistaan ​​ympäri vuoden. Kuka tahansa voi ostaa sellaisen edellyttäen, että kuulut johonkin vaadituista ikäluokista. Voit käyttää niitä sekä ensimmäisen että vakiohinnan hinnoissa.

Asiakkaat voivat ostaa yhden tai kolmen vuoden kortin, hinnat alkaen 30 puntaa. Vaihtoehtoja ovat:

  • Kaksi yhdessä -korttia: Saat kolmannen pois kahdelta matkustajalta.

  • 16-25 Rautakortti: 16-25-vuotiaille tai 26-vuotiaille tai sitä vanhemmille, jotka opiskelevat kokopäiväisesti.

  • Seniorikortti: Yli 60 -vuotiaille - voit myös saada kolmen vuoden lipun hintaan 70 puntaa.

  • Family & Friends Railcard: Kolmannes aikuisten hinnoista ja 60% lasten hinnoista koko maassa.

  • Network Railcard: Kolmas pois matka kaikille (yli 16) Network Railcard -alue - tässä on miten .

  • Jobcentre Plus Travel Discount Card-ilmainen-50%: n alennus lipuista työttömille, jotka hakevat työttömyyskorvausta tai yleisluottoa 3–9 kuukaudeksi (18–24-vuotiaat) tai 3–12 kuukaudeksi (yli 25-vuotiaat)

  • Vammaisten henkilöiden kortti: 20 puntaa vuodelle ja kolmasosa matkalle henkilölle, jonka kanssa matkustat 24/7 Isossa -Britanniassa.

3. Osta 1 punnan valmentajaistuimet

Jos sinulla on aikaa käsilläsi ja etsit uskomattoman halpaa matkaa, tarjoustenmetsästäjien kannattaa suunnata Megabus tai National Express .

Molemmat tarjoavat usein 1 punnan paikkoja ja kattavat samat reitit, joten muista verrata hintoja näiden kahden välillä.

National Express tarjoaa edullisen hinnan etsintätyökalu jossa matkustajat voivat noutaa yhden tuhansista 5 punnan yksisuuntaisista lipuista suosittuihin kohteisiin ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa. Mutta varaajien tulee huomioida, että National Express veloittaa pakollisen 1 punnan varausmaksun kaikista varauksista ja näitä ennakkolippuja ei palauteta.

4. Transpennine Expressin opiskelijaliput puoleen hintaan

Rautatieverkko Transpennine Express julkaisee liput jopa 12 viikkoa etukäteen, ja he sanovat, että nämä liput julkaistaan ​​aluksi 30%: n alennuksella päivän hinnasta.

Opiskelijat voivat nostaa tämän säästön puoleen hintaan, kun he käyttävät TPESTUDENT -alennuskoodia verkossa osoitteessa www.tpexpress.co.uk tai TPExpress -sovellus . He myös luopuvat varausmaksusta - joten sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä varataksesi verkossa.

Sen lunastamiseksi sinulla on oltava voimassa oleva 16-25 -kortti, ja ostettuja lippuja ei palauteta.

Suuret ryhmät voivat saada mahtavan 20% alennuksen (Kuva: EPA)

5. Säästä 20% Virgin Train -lippuista

Jos olet & apos; nimetty varaaja & apos; 3–9 hengen ryhmälle voit säästää jopa 20% alennus valituista ennakkomaksuista Virgin Trainsin kautta .

Rautakortit eivät ole voimassa tässä sopimuksessa - mutta koska kaikilla ei todennäköisesti ole korttia, säästöt voivat toimia vielä paremmin.

Varaa matkasi osoitteesta Virgin Trains -lipputarjoussivu löytyy täältä , nähdäksesi ryhmäsi erikoishintaiset ennakkomaksut.

  1. Group-e-alennus on saatavilla vain etukäteen ostetuista lipuista, jotka on ostettu osoitteesta Virgintrains.co.uk/lipputarjoukset/ryhmämatka .

  2. Istumapaikat on varattava viimeistään kello 23:59 päivää ennen matkaa ja ne ovat käytettävissä saatavuuden mukaan.

  3. 20%: n alennus valituista ennakkomaksuista koskee kaikkia aikuisia ja lapsimatkustajia.

6. Osta etukäteen säästääksesi 43%

Trainline väittää, että se voi säästää asiakkaita jopa 43% hinnoista koko maassa, jos ne varataan jopa 12 viikkoa aikaisemmin. Tämä tarjous koskee nopeita junia, jotka kulkevat Ison -Britannian suurimpiin kaupunkeihin - Birmingham, Manchester Liverpool, Sheffield, Leeds ja Edinburgh. verkossa paras hinnoittelutyökalu .

Lippuja voi noutaa paikalliselta asemalta kaksi tuntia oston jälkeen ilmaiseksi, sinun tarvitsee vain muistaa ottaa maksukortti ja varausviittaus mukaasi. Mobiililiput älypuhelinsovelluksen kautta tai omien lippujen tulostaminen ovat myös ilmaisia.

2 puntaa, jos matkustat lasten kanssa ruuhka-aikana Southern Raililla (Kuva: E +)

7. 2 puntaa huipulla olevat lapset & apos; liput Etelärautatieltä

Jos joudut matkustamaan Southern Raililla (tunnemme tuskasi!), Mutta toimintahäiriöisen rautatieoperaattorin käytössä on muutamia etuja.

Jos olet vanhempi ja matkustat enintään neljän lapsen kanssa, jotka ovat 5–15-vuotiaita, ruuhka-aikoina sinulta veloitetaan vain 2 puntaa per suunta.

Kampanja on saatavilla matkoilla kaikilla eteläisillä reiteillä edellyttäen, että matkasi alkaa tai päättyy ulkopuolella Lontoon alueet 1-9 , mutta Lontoossa sijaitseva matkustaminen vain vyöhykkeiden 1-9 välillä ei ole voimassa. Alennettuja lippuja voi ostaa verkossa, lippuautomaatista tai lipputoimistosta.

8. East Midlands Trains - parhaat hinnat alkaen £ 15

East Midlandsin junat & apos; Paras hinta & apos; etsintätyökalu voi varata halvan ennakkolipun Lontooseen, Skegnessiin, Norwichiin, Peterborough Nottinghamiin ja Liverpooliin ympäri vuoden - mutta sinun on varattava 12 viikkoa aikaisemmin.

East Midland Trains liikennöi kaikkialla Englannissa - viisi nopeaa junaa kulkee Lontoon Kings Crossiin ja sieltä joka tunti seitsemänä päivänä viikossa.

Katso alla olevat alueelliset palvelut varataksesi nyt virkamieheltä East Midlands Trains -verkkosivusto täällä .

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

wilder vs ortiz 2 uk aika

Lue lisää

Halvat junamatkailuvinkit
Kuinka säästää linja -autoliikenteessä Virgin Trains -varaussalaisuudet Halvat junamatkat Railcard hakata sinun täytyy tietää

Katso Myös: