Allan Saint-Maximin jättää Newcastlen fanin järkyttyneeksi, kun hän lahjoittaa heille Rolex-kellon

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Allan Saint-Maximin on fanien suosikki Newcastle United ja hän miellytti yhtä tiettyä kannattajaa lahjoitettuaan hänelle Rolex-kellon Harakan voiton jälkeen Nottinghamin metsä .



Fabian Scharin ja Callum Wilsonin maalit toivat Eddie Howen joukkueen avauspäivän menestyksen Forest at St James' Parkissa. Newcastle aloittivat kampanjan niin kuin he aikoivat jatkaa. Se oli mahtavan vaikuttava suoritus Magpiesilta, jotka hallitsivat vastustajiaan alusta loppuun, Saint-Maximinin näyttäessä luokkaansa.



Ottelun jälkeen Saint-Maximin meni tervehtimään kannattajia ja hän teki merkittävän eleen luovuttaessaan kalliin kellon Newcastlen kannattajalle Steve Duttonille. Fani puristi Saint-Maximinin kättä, puhui hänelle muutaman minuutin ja oli selvästi shokissa eleestä.



Helen Wood -näyttelijä paljasti

Dutton kehui sosiaalisessa mediassa Saint-Maximinia hänen teoistaan ​​ja oli edelleen hämmästynyt. 'Olin se henkilö, jolle ASM sai kellon, olin täysin sanaton', Dutton kirjoitti.

'Ajattelin, että hän tulee jakamaan nimikirjoituksia ja ottamaan kuvia lasten kanssa. Olen edelleen shokissa, en voi kiittää tarpeeksi @asaintmaximin.'

Hän on nyt lahjoittanut kaksi kelloa viimeisten 12 kuukauden aikana luovutettuaan Newcastlen kannattajalle Michael Urwinille TAG Heuer Aquaracerin marraskuussa 2021. Laitahyökkääjä oli ilmeisesti hyvällä tuulella Newcastlen avauspäivän voiton jälkeen, kun hän lähetti twiitin, jossa luki: ' Black & White ikuisesti.



 Allan Saint-Maximin lahjoitti Newcastlen fanille Rolex-kellon lauantaina
Allan Saint-Maximin lahjoitti Newcastlen fanille Rolex-kellon lauantaina ( Kuva: INTERNET-KUVA)

Missä tulee Newcastle United lopettaa tämän kauden? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Ranskalainen oli erinomaisessa kunnossa viikonloppuna ja aiheutti Forestille monia ongelmia vasemmalla laidalla, kun hän antoi Neco Williamsille ankaran ajan. Eddie Howe on yrittänyt saada enemmän irti Saint-Maximinista ja myönsi alkukaudella, että he ovat työskennelleet pelaajan kanssa.



naiset sidottuina ja suutetuina

'Olemme työskennelleet todella kovasti Maxin kanssa esikauden aikana. Hän on mielestäni todella hyvällä paikalla. Hän näyttää onnelliselta. Hän on harjoitellut hyvin', Howe sanoi viime kuussa. 'Hän on toimittanut kaiken, mitä olemme pyytäneet häntä toimittamaan. Olemme työntäneet häntä fyysisesti. Hän on vastannut. Joten toivon erittäin, erittäin hyvää kautta.

ant mcpartlin ja lisa Armstrong
 Fani jäi hyökkäämäksi's generosity
Fani hämmästyi hyökkääjän anteliaisuudesta ( Kuva: INTERNET-KUVA)

'Uskon, että suuri viestini hänelle viime kauden lopussa oli fyysisesti, että meidän täytyy yrittää saada enemmän. Ja se on hänen pelinsä kaikilla osa-alueilla; joten se on enemmän eteenpäin juoksuja, enemmän maalintekopaikkoja. On selvää, että hän on tuhoisaa, kun hän on yksi vastaan ​​yksi. En sanoisi, että hyökkäysnäkökulmasta on parempaa yksi vastaan ​​yksi pelaaja kuin Maxi maailman jalkapallossa. Joten meidän on saatava pallo paremmilta alueilta.

'Mutta uskon Maxin odotuksena, että hänen on pystyttävä antamaan se fyysinen ponnistus, jonka haluan joukkueen tarjoavan. Joten on tehty paljon yksilöllistä työtä sen eteen. Ja kyllä, odotan häneltä hienoa kautta. .'

Katso Myös: