Amy Hart kaksi vuotta Love Islandin sydänsurun jälkeen - 100 000 punnan makeover, hoito ja jäädytetyt munat

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Amy Hart tuli Love Island -huvilaan vuonna 2019 ainoana tarkoituksenaan löytää The One.



Sen sijaan entinen British Airwaysin lentoemäntä lähti särkyneellä sydämellä sen jälkeen, kun 'puolipoikaystävä' heitti hänet raa'asti. Curtis Pritchard.



He yhdistyivät alussa, ja kun Amy - joka on tarkoitus esiintyä Loose Women -lehdessä tänään - suuntasi Casa Amoriin, hän pysyi uskollisena ja palasi huvilaan tarkoituksenaan pudottaa L -pommi.



Kuitenkin 27 -vuotiaan Amyn tietämättään Curtis oli ollut kiireinen ja ryhtynyt aloittelijan Jourdan Rianen kanssa.

Ja kaikki pakahtui jälleenrakennuksessa, kun Curtis myönsi jyrkästi, ettei hän todellakaan pitänyt Amystä eikä nähnyt tulevaisuutta.

Kun hän todella pisti veitsen sisään, hän paljasti, että hän todella halusi toipua Jourdanin kanssa, mutta ei voinut, koska hän valitsi Danny Williamsin.



Amy Hart oli järkyttynyt, kun Curtis Pritchard jätti hänet

Amy Hart oli järkyttynyt, kun Curtis Pritchard jätti hänet (Kuva: REX)

Amy nyyhkytti: Luulin tavanneeni ensimmäisen rakkauteni ja ”sen”, ja käy ilmi, etten ole. Olen jälleen jonkun vara-suunnitelma.



En olisi koskaan katsonut ketään muuta. Hän oli tulevaisuuteni ja nyt minulla ei ole mitään, ja hän on vienyt sen minulta.

justin timberlake janet jackson

Tähti oli niin hukassa, että hän laihtui muutamassa päivässä 6 kiloa ja sanoi, että tuottajat ryhtyivät pakottamaan hänet syömään. Hän lähti myös huvilasta käymään 12 terapiaistuntoa ennen kuin lähti ulos mielenterveytensä vuoksi, kun Curtis ja Maura Higgins osuivat siihen.

Mitä hän on sitten tehnyt?

Amy rakastui Curtisiin Love Islandin huvilassa - mutta hän ei tuntenut samoin

Amy rakastui Curtisiin Love Islandin huvilassa - mutta hän ei tuntenut samoin (Kuva: ITV/REX)

Elämä on ollut kaikkea muuta kuin hiljaista Amylle, joka luopui suihkukoneen urastaan ​​toteuttaakseen unelmansa teatterityöstä West Endissä, missä hän tuottaa tällä hetkellä Shane Richien yhden miehen teatteriesitystä Scaramouche Jones.

eubank vs degale suoratoisto

Hän vietti lukituksen perheensä hienossa maa -kasassa Worthingissa, Sussexissa, mutta on juuri ostanut ensimmäisen asuntonsa perinnön avulla isoisänsä kuoleman jälkeen.

Samaan aikaan julkisen nöyryytyksen jälkeen Amy omistautui viimeiset kaksi vuotta mielenterveytensä parantamiseen ja sai äskettäin päätökseen näyttelyn jälkeisen terapiansa.

Ja ammatillisen avun hakeminen on muuttanut hänen elämänsä.

- Luulin aina olevani epämiellyttävä, epäonnistunut, todella ruma ja kukaan ei pitänyt minusta. Pelkäsin todella hylkäämistä ', hän kertoi Aurinko .

Amy on viettänyt viimeiset kaksi vuotta itsensä parissa

Amy on viettänyt viimeiset kaksi vuotta itsensä parissa (Kuva: Amy Hart)

Mutta nyt tiedän, että olen hyvä ihminen, olen hauska olla läsnä ja minulla on uskomattomia ystäviä. Jos ihmiset eivät halua olla ystäviäni, se on hyvä. '

Hän otti toisen laukauksen löytääkseen rakkauden Celebs Go Dating -tapahtumasta, mutta tuloksetta, ja väitti sydäntäsärkevästi samassa haastattelussa: 'En todellakaan seurustele paljon, kukaan ei rakasta Amesia.'

Amy on myös jäädyttänyt munansa sen jälkeen, kun häntä on varoitettu, että hänellä on äidin tavoin vaara vaihdevuosiin.

Ja jos hän ei ole tavannut oikeaa miestä 35 -vuotiaana, niin rohkea tähti aikoo mennä yksin.

- Minusta tuntuu siltä, ​​että olen ehdottomasti hyvä yksinhuoltaja. Et tarvitse miestä ollenkaan ', hän selitti.

'En halua jättää sitä kenellekään muulle, haluan tehdä sen itse. Olen hieman liian itsenäinen, se on myös yksi ongelmistani treffien kanssa. '

Amy yritti löytää rakkautta Celebs Go Dating -tapahtumassa, mutta sen ei ollut tarkoitus olla

Amy yritti löytää rakkautta Celebs Go Dating -tapahtumassa, mutta sen ei ollut tarkoitus olla (Kuva: E4)

Teatterityönsä lisäksi Amy myy vaatteita esiasennetulla Depop -sivustolla ja toimii sosiaalisen median vaikuttajana.

Hän tuli puolustamaan vaikuttajia, kun heidät syytettiin matkustamisesta Dubaihin joulun ja uudenvuoden aikana pandemiasta huolimatta ja väitti, että se on 'uskottava ja pätevä työ'.

Ihmiset sanovat, ettemme anna mitään yhteiskunnalle: katsokaa veroilmoitustani, hän jatkoi.

17 vuotias tyttö

Se on uusi mainonnan muoto. Jos joku sanoo työskentelevänsä mainonnassa ja hänen on mentävä Dubaihin, et lyö silmäluomia.

En käynyt Dubaissa, ja siksi sisältöni ei ole yhtä hyvä kuin ihmiset, jotka menivät. Tämän seurauksena en ole niin hyvä työssäni. '

Amy on ollut avoin menneestä leikkauksestaan ​​ja paljastanut aiemmin, kuinka hänen isovanhempansa Dee ja Harry lainasivat hänelle 7000 puntaa rintatyöhön 21. syntymäpäivänä.

'Olen aina halunnut rinnat tehdä. Kasvoin Katie Pricein aikakaudella. Vihasin sitä, miltä näytin vaatteissa '', hän kertoi The NEWSAMille päätöksestään siirtyä 34A: sta DD: ksi.

Hän sai myös vaaleat hiuksenpidennykset ja roiskutti 13 000 puntaa täyteen viiluihin, kun hän oli 17 -vuotias ja maksoi noin 650 puntaa hammasta kohden.

Amy käytti 100 000 puntaa uusiin hampaisiin sen jälkeen, kun häntä oli ilkeästi valettu

Amy käytti 100 000 puntaa uusiin hampaisiin sen jälkeen, kun häntä oli ilkeästi valettu (Kuva: Instagram)

Ja viime heinäkuussa hänelle tehtiin silmiä hivelevä 100 000 punnan muutos pyrkiäkseen muuttamaan hampaansa ilkeän vaelluksen jälkeen.

Mehu -retriikissä Portugalissa hän menetti myös 4,5 kiloa, kun Veganuary teki ihmeitä iholleen.

Mitä tulee Curtisiin - joka oli syvästi pettynyt, kun Maura muutti yhdessä tähti Chris Taylorin kanssa - hän ja Amy tapasivat toisensa yökerhossa viime vuonna - ja kaikki on anteeksi annettu.

kala ihmiskasvoilla

'Amy on ihana', Curtis sanoi. 'Olemme olleet yhteydessä ja olimme aina ystäviä emmekä koskaan olleet kuin,' en puhu sinulle enää koskaan '. Olemme olleet ystäviä, joten oli vain mukava nähdä hänet ja hyvä saada kiinni. '

Amy lisäsi: 'Se, että törmäsimme klubiin ja kävimme tunnin merkityksellisen syvän keskustelun, oli paras asia, mutta romantiikkaa ei tule olemaan tulevaisuudessa.'

Mitä olisit tehnyt Amyn asemassa Love Islandilla? Jaa ajatuksesi alla olevaan kommenttiosioon ...

Katso Myös: