Ant Middletonilla on 1,1 miljoonan punnan palkkapäivä ansaittuaan omaisuutta vain 18 kuukaudessa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ant Middleton ja hänen vaimonsa Emilie ovat saaneet 1,1 miljoonan punnan palkkapäivän - suuret voitot hänen tv -esiintymisistään viimeisen 18 kuukauden aikana.



Pariskunta on onnistunut saamaan lähes 2 miljoonan punnan voiton yrityksessään Middleton Global.



Pariskunnan vuonna 2014 perustamat tämän liiketoiminnan uudet tilit paljastavat 1 089 980 punnan osingonjaon 50/50 - mikä tarkoittaa, että kukin keräsi 544 990 puntaa uusille tileille, jotka olivat voimassa 18 kuukautta ja päättyivät 31. maaliskuuta tänä vuonna (2020) .



Voitto ilmoitetaan tilinpäätöksen liitetiedoissa, ja yhtiö luettelee työtehtävänsä tiedotusvälineinä.

Tilit paljastavat myös, että yritys säilytti 821 779 punnan voiton parin osingon maksamisen jälkeen.

Vuonna 2018 pari erosi firmasta 330 000 puntaa.



SAS Who Dares voittaa tähti Ant Middleton ja hänen vaimonsa Emilie ylpeilevät yli 1,1 miljoonan punnan omaisuudella (Kuva: Instagram)

Maksun jälkeen Middletonit ovat siirtäneet yrityksensä omistuksen Middleton Global Groupille, joka on yksi kolmesta viime vuonna perustamastaan ​​yrityksestä.



Entinen sotilas Ant, 39, esiintyy Channel 4 -hittiohjelmissa, mukaan lukien SAS: Who Dares Wins ja Celebrity SAS. Esitys käynnistyy myös spin off -sarjalla Australiassa.

Omaisuuden muutos ja valtava menestys ovat kaukana siitä, kun Ant kerran varasti tyttärensä säästöpossulta rahaa maksaakseen tuopin maitoa.

Viime kuussa hän kertoi henkilökohtaisista kamppailuistaan ​​vankilasta tultuaan vuonna 2013, ja hänen täytyi muuttaa elämänsä, kun hän oli varastanut tytön taskurahat.

Ant Middleton on ansainnut omaisuuksia televisioesityksistään (Kuva: Minnow Films/Production Company. Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla. Tätä kuvaa voidaan käyttää yksinomaan kanava 4 -ohjelman julkistamistarkoituksiin kansallisen ja paikallisen lehdistön ja listausten ohjelmien nykyisen lähetyksen yhteydessä. Ei saa kopioida tai levittää uudelleen mihinkään käyttöön tai muuhun mediaan, jota ei ole mainittu yllä.)

Eddie Hearne'n No Passion, No Point -podcastissa esiintyessään hän sanoi: Muistan, kun pääsin vankilasta, muistan, että avasin jääkaapin ja kirjaimellisesti minulla ei ollut maitoa lapsille, ja minun piti saada tyttäreni penniäkin purkki ja murskata se avaa ja hanki kaikki 20 kynää ja kaikki 50 kynää.

Minun piti kirjaimellisesti kerätä kaikki ne saadakseni kaksi tuoppia maitoa, kunnes odotin seuraavaa palkkatarkistustani, ja muistan ajatelleeni: 'Emme voi elää näin, minulla on niin paljon annettavaa.'

Olin erikoisjoukkojen operaattori, tiedän, että minulla on joustava ja vankka ajattelutapa ja ainutlaatuinen ajattelutapa, jotta tämä ei koskaan toistu.

onko jenny ryan naimisissa

Entinen sotilasmies paljasti, että hän sai inspiraation muuttaa suuntaa, ja hän ajoi muita hankkeita kaivaa itsensä ulos reiästä.

Ant Middleton tähdittää Channel 4: n SAS: Who Dares Wins -sarjaa (Kuva: Pete Dadds. Kanavan 4 kuvia ei saa muuttaa tai käsitellä millään tavalla. Tätä kuvaa voidaan käyttää vain kanava 4 -ohjelman julkistamistarkoituksiin kansallisen ja paikallisen lehdistön esittelemien ohjelmien nykyisen lähetyksen yhteydessä ja)

Hän lisäsi: Menin siitä kirjoittaessani ensimmäisen kirjani, enemmän TV -ohjelmia, enemmän kirjoja ja tein Ison -Britannian kiertueita. Minulla ei ollut rahaa ja nyt minulla on rahaa ja tiedän, kumman puolen olisin mieluummin.

Ant istui neljä kuukautta vankilassa kahden poliisin pahoinpitelystä yökerhon ulkopuolella seitsemän vuotta sitten, ja hän voi edelleen muistaa tuomionsa tuomion hetken.

Hän sanoi: Muistan vain, kun vasara putosi.

Muistan, että tämä paino nostettiin harteiltani, koska tiesin, mitä minun piti tehdä - minun on tehtävä 14 kuukautta.

Pahin hetki on se, ettei voi omistaa tilannetta, en tiennyt, saanko yhden vuoden, kaksi vuotta, viisi vuotta. Kun olet hallinnassa, voit ottaa omistajuuden.

Katso Myös: