Apple julkaisee suuren iOS 11.3 -päivityksen: iPhonesi uudet ominaisuudet, mukaan lukien Battery Health

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Apple on julkaissut seuraavan suuren iOS-päivityksensä, jonka iPhone- ja iPad-käyttäjät voivat ladata ja asentaa nyt.



Päivitys on kahdestoista suuri päivitys iOS 11 ja on ensimmäinen suuri, joka käsittelee suorituskykyä heikentävää kritiikkiä, jonka Apple kärsi viime vuoden joulukuussa.



Sen jälkeen kun kävi ilmi, että yritys tarkoituksella hidasti vanhoja iPhoneja akun keston säilyttämiseksi, iOS 11.3 antaa käyttäjille mahdollisuuden muuttaa tätä vaihtoehtoa uudella 'Battery Health' -ominaisuudella.



Sen tarkoituksena on antaa käyttäjille enemmän tietoa siitä, kuinka heidän iPhonensa akku toimii. Se antaa tietoja enimmäiskapasiteetista ja siitä, onko suorituskyvyn kuristus käytössä. Ja jos käyttäjä haluaa, heillä on nyt mahdollisuus poistaa suorituskyvyn kuristus käytöstä.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Applen Battery Health -ominaisuus (Kuva: Apple)

ovat sam ja joey taas yhdessä

Oletuksena suorituskyvyn hallinta on kytketty pois päältä ja se asetetaan paikalleen vain, kun iPhone kokee odottamattoman sammutuksen.



Apple sanoi: Käyttäjät voivat nyt nähdä, onko iOS 10.2.1:ssä käyttöön otettu virranhallintaominaisuus, joka hallitsee dynaamisesti maksimaalista suorituskykyä ja estää odottamattomia sammutuksia, päällä ja voivat halutessaan poistaa sen käytöstä.

marnie simpson pitsimekko

Suorituskyky- ja tietoturvapäivitysten tavanomaisten parannusten lisäksi on olemassa pari muuta pienempää ominaisuutta, joista käyttäjiä voi olla hyötyä.



Inside Apple News on uusi For You -osio, joka tarjoaa kuratoituja uutisia ja videoita, jotka se uskoo sinun elävän. Apple Musicissa on myös uusi musiikkivideo-osio. Ja nyt on myös mahdollista lajitella App Storessa olevien sovellusten arvostelut edullisimman, kriittisimmän tai uusimman mukaan.

(Kuva: Apple)

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Apple on myös tehnyt useita muutoksia lisätyn todellisuuden (AR) suhteen, vaikka niitä käyttävät todennäköisimmin sovellusten kehittäjät kuin käyttäjät.

ARKitin uusin versio antaa kehittäjille mahdollisuuden 'asettaa digitaalisia esineitä pystypinnoille, kuten seinille ja oville vaakatason pintojen lisäksi'.

Se myös lisää tukea kuvien, kuten elokuvajulisteiden tai taideteosten, havaitsemiseen ja sisällyttämiseen AR-kokemuksiin ja tukee korkeamman resoluution todellisen maailman kameranäkymää AR-kokemuksia käytettäessä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että ARKit-kehystä käyttävistä peleistä ja sovelluksista tulee mukaansatempaavampia ja käytännöllisempiä.

(Kuva: Apple)

Animoji - animoitu emoji, joka jäljittelee käyttäjän ääntä ja ilmeitä - on myös saanut päivityksen neljän uuden hahmon muodossa.

Apple sanoi: iOS 11.3 esittelee neljä uutta Animoji, joka antaa iPhone X käyttäjät voivat ilmaista itseään leijonana, karhuna, lohikäärmeenä tai kallona.

Työskentely iPhone X:n A11 Bionic -sirun ja TrueDepth-kameran kanssa yli 50 erilaista kasvojen lihaksen liikettä tallennetaan, analysoidaan ja animoidaan, jolloin käyttäjät voivat lähettää Animoji-viestejä yhtenä 16 eri hahmosta.

vanity fair gwyneth paltrow

(Kuva: Apple)

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Apple on myös päivittänyt Health-sovelluksen helpottaakseen terveytesi seurantaa, jotta käyttäjät voivat halutessaan tallentaa tietonsa sairaaloista ja klinikoista.

Apple sanoi: Osallistuvien lääketieteellisten laitosten potilaat saavat tiedot eri laitoksista yhteen näkymään ja saavat säännöllisiä ilmoituksia laboratoriotuloksistaan, lääkkeistään, tiloistaan ​​ja muusta. Terveystietojen tiedot on salattu ja suojattu pääsykoodilla.

Kuinka ladata iOS 11.3

(Kuva: Getty Images Europe)

Jos et ole vielä ladannut uutta päivitystä iPhoneen tai iPadiin, voit tehdä sen seuraavasti.

Siirry aloitusnäytön Asetukset-kuvakkeeseen ja napsauta Yleistä.

Caitlyn Jennerillä on ollut täydellinen siirtymävaihe

Vieritä alas kohtaan Ohjelmistopäivitys ja paina Vahvista.

Tukikelpoisia laitteita ovat kaikki iPhonet iPhone 5s:stä ylöspäin ja kaikki iPadit iPad mini 2:sta ja uudemmista versioista.

Apple sanoi: 'iOS 11.3 tarjoaa jännittäviä uusia mukaansatempaavia lisätyn todellisuuden kokemuksia, uuden Animoji-sovelluksen iPhone X -käyttäjille, pääsyn henkilökohtaisiin terveystietoihin Health-sovelluksessa ja paljon muuta.

'Tämä ilmainen ohjelmistopäivitys tarjoaa asiakkaille myös paremman näkemyksen iPhonensa akun kunnosta ja suorituskyvystä.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: