Applen uusi vedenpitävä iPhone 7 julkaistiin uudella kotipainikkeella, päivitetyllä kameralla ja uudella 'jet black' värillä

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Kuukausien tai huhujen jälkeen Apple on virallisesti ilmoittanut iPhone 7 , sen ensimmäinen älypuhelin, joka kestää sekä vettä että pölyä.



Paljastettiin yrityksen kiihkeästi odotetun lanseeraustapahtuman aikana San Franciscossa uusi iPhone ei näytä kovin erilaiselta kuin viime vuoden iPhone 6S ja iPhone 6S Plus -laitteet, joissa on sama alumiinidesign ja pyöristetyt reunat – mutta tällä kertaa ilman ikonisia antennilinjoja.



Applen maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja Phil Schiller puhuu uudesta Apple iPhone 7:stä

Applen maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja Phil Schiller puhuu uudesta Apple iPhone 7:stä



Kuten odotettiin, iPhone 7:ssä ei ole ääniliitäntää. Käyttäjien on liitettävä kuulokkeet joko Bluetoothin tai laitteen valaistusportin kautta.

Apple kuitenkin sanoi, että jokaisen iPhonen pakkauksessa on 3,5 mm:n liitinsovitin, jotta se ei ärsytä niitä, jotka ovat innostuneet kalliista perinteisistä kuulokkeista sekä salamakuulokkeista.

iPhone 7 -käyttäjät voivat myös ostaa uusia langattomat 'AirPods' , jotka muodostavat langattoman yhteyden iPhoneen tai Apple Watchiin automaattisesti yhdellä napautuksella.



Jännittävin ominaisuus on kuitenkin iPhonen uusi kotelo, joka on sekä vesi- että pölytiivis IP67-suojausstandardin ansiosta, mikä tarkoittaa, että iPhonesi on suojassa vedeltä tai pölyltä, jos 'pahin tapahtuu'.

Mitä tulee näyttöön, Apple on tehnyt iPhone 7:n Retina HD -näytöstä 25 % kirkkaamman kuin iPhone 6S:ssä, säilyttäen samalla 3D Touch -ominaisuuden.



iPhone 7:ssä on myös uusi kotipainike, joka on yksinkertaisempi, mutta tehokkaampi ja muokattavissa, Apple sanoi.

Se on suunniteltu uudelleen, joten se on nyt 'voimaherkkä', mikä tarkoittaa, että se toimii yhdessä uuden Taptic-moottorin kanssa reagoidakseen paremmin ja luodakseen paremman tunteen antaen käyttäjille ainutlaatuista haptista palautetta, kun käytät sitä eri tavoilla.

Phil Schiller, Apple Inc:n maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja, keskustelee iPhone7:stä

Phil Schiller, Apple Inc:n maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja, keskustelee iPhone7:stä (Kuva: REUTERS)

Kuten odotettiin, myös iPhone 7:n kameraa on päivitetty. Kamerassa on nyt 12 megapikselin kenno, joka on 60 % nopeampi ja 30 % energiatehokkaampi kuin aikaisemmat mallit.

Salamassa on nyt myös 4 LEDiä, mikä antaa 50 % enemmän valoa ja yltää 50 % pidemmälle, Apple sanoi.

Suorituskyvyn suhteen iPhone 7:ssä on uusi A10 Fusion -siru, joka Applen mukaan on neljän ytimen prosessori, joka toimii 40 % nopeammin kuin iPhone 6.

Apple-tapahtuma 2018

'A10 Fusionin suorittimessa on nyt neljä ydintä, jotka yhdistävät saumattomasti kaksi korkean suorituskyvyn ydintä, jotka toimivat jopa kaksi kertaa nopeammin kuin iPhone 6, ja kaksi erittäin tehokasta ydintä, jotka pystyvät toimimaan vain viidenneksellä korkean suorituskyvyn tehosta. suorituskykyytimet', Apple sanoi. 'Grafiikkasuorituskyky on myös tehokkaampi, sillä se toimii jopa kolme kertaa nopeammin kuin iPhone 6 vain puolella teholla, mikä mahdollistaa uuden tason pelaamisessa ja ammattisovelluksessa.'

Tietysti uusi iPhone käyttää Applen pian julkaistavaa iOS 10 -ohjelmistoa. Tämän lisäksi iPhone 7 tarjoaa ensimmäistä kertaa stereokaiuttimet sekä tuen joukolle uusia lisävarusteita, mukaan lukien telakointiasemat ja kotelot.

Mitä tulee akun kestoon, iPhone 7:n akun sanotaan olevan pisin koskaan iPhonessa, joka kestää tunnin pidempään joka päivä kuin 6S Plus:ssa.

Phil Schiller, Apple Inc:n maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja

Phil Schiller, Apple Inc:n maailmanlaajuisen markkinoinnin johtaja (Kuva: REUTERS)

Sinun on parempi noutaa telttasi autotallista, sillä Apple on sanonut, että uusi iPhone on ennakkotilattavissa 9. syyskuuta alkaen ennen kuin niiden toimittaminen alkaa 16. syyskuuta Isossa-Britanniassa.

IPhone 7 tulee saataville mustana, hopeana, kultaisena, ruusukultaisena ja uudessa jet black viimeistelyssä 32 Gt, 128 Gt ja 256 Gt malleissa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa Apple sanoi, että iPhone 7 on saatavilla 599 punnan lähtöhinnasta halvimmalla 32 Gt:lla. 128 Gt:n versio maksaa 699 puntaa ja 256 Gt:n versio maksaa huimat 799 puntaa.

Uusi jet black -viimeistely tarjotaan yksinomaan 128 Gt:n ja 256 Gt:n malleissa alkaen apple.com .

Apple iPhone 7
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: