Argos myy Philips Hue -lamppuja hintaan 10 £ / kpl - yhdellä ehdolla

Argus

Horoskooppi Huomenna

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Vaikka se ei todellakaan ole välttämätöntä, tekisikö mikään sinusta miljonäärin tunteen enemmän kuin pyytää (eloton) joku sytyttämään valot puolestasi, kun palaat kotiin?



Onneksi näyttää siltä, ​​että meidän ei ehkä tarvitse olla miljonääri, kun Argos laski yhden sen hinnan Philips Hue kahdeksanosaiset vahvat niput kolmanneksella.



Nyt voit hankkia kahdeksan pakkauksen Philips Hue valkoisia GU10 -lamppuja 79,99 £, tavallisen 119,84 euron hintalappunsa sijasta - se on 33% tavallista halvempaa.

Kaikki nämä hintaan 80 puntaa

Vaikka budjetti ei ole vieläkään budjetti, 10 puntaa per lamppu on paljon edullisempi kuin normaalisti, kun otetaan huomioon se tosiasia, että jos ostat kaksi lamppua muualta, ne estävät sinua £ 27,49 John Lewisissa , Amazon ja Argus kaksipakkaukselle.



Keen bargain metsästäjät alennusfoorumilla kuumia tarjouksia havaitsi alun perin hinnanalennuksen, joka on saanut paljon kiitosta innostuneilta kommentoijilta.

Kuten eräs avulias käyttäjä huomautti, näitä lamppuja ei pidä sekoittaa Philips Hue Ambience -lamppuihin, jotka ovat kaksinkertaisia, mutta voit muuttaa niiden viileyttä tai lämpöä haluamallasi tavalla.



Toisaalta nämä lamput ovat kiinteää lämpöä, mutta silti himmennettäviä.

Ota ne käyttöön Alexa- tai Google Home -laitteella

Sen lisäksi, että Philips Hue -lamppujen suuri etu on se, ettet sytytä valoja itse, on se, että voit asettaa valot syttymään ennalta asetetulla hetkellä, joten valot syttyvät, kun tulet kotiin. kyky asettaa eri huoneita syttymään eri aikoina.

jos mietit jatkuvasti, oletko jättänyt valot alakertaan makaamaan sängyssä, voit myös asettaa ne sammumaan vähitellen yöllä tai pyytää Alexaa sammuttamaan ne sängyn lämpimästä mukavuudesta.

Lue lisää

Argus
Argos lahjoittaa ilmaisia ​​kuponkeja Argos myy koko kehon kuumavesipulloja Argosin ostokset hakkeroivat Viimeisin Argos -alennus

Katso Myös: