Bernard Cribbins selvisi sodasta, mutta hänet 'räjäytettiin' työskennellen elokuvassa Bond-tytön kanssa

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Ennen Doctor Who , The Wombles, The Railway Children ja jopa Carry On Jack, edesmennyt suuri Bernard Cribbins näki toimintaa Parana Palestiinassa kansallispalveluksessaan.



Se oli 'kuusi kuukautta ammuttua; en suosittele sitä', hän muisteli. Silti läheltä piti -tilanteista huolimatta näyttelijä joka kuoli viime viikolla 93-vuotiaana , loukkaantui vasta palattuaan näyttelemään.



Tässä otteessa omaelämäkertastaan ​​Bernard Who?: 75 Years of Doing Just About Everything, hän kertoo kaiken läheisistä parranajoistaan ​​pommeilla ja luoteilla, autiomaassa tehdystä solmukaupasta ja työskentelystä aivan ensimmäisen Bond-tytön kanssa.



  Edesmennyt Bernard Cribbins kuoli viime viikolla
Edesmennyt Bernard Cribbins kuoli viime viikolla ( Kuva: MDM/Philip Coburn/Daily NEWSAM)

'30. marraskuuta 1947 Palestiinan sota alkoi virallisesti. Sitä ennen Britannian armeijan 6. ilma-alennusdivisioona oli palvellut rauhanturvaajina Palestiinassa toisesta maailmansodasta lähtien.

'Meidät 3. pataljoonassa, laskuvarjorykmentissä, lähetettiin ottamaan haltuunsa ja kuljetettiin Palestiinaan joukkolaivalla HMT Empire Windrush.

'Saavuimme Peninsula Barracksille Haifaan noin 8. joulukuuta ja olin siellä ensimmäisten joukossa.



'Onnekas vanha minä, vai mitä? Suoritettuaan polttarin - päivystyksen - tämän ensimmäisen vartioinnin aikana kersantti tuli ja sanoi: 'Mene hakemaan teetä, Cribbins.'

parhaat hiusten suoristimet afrohiuksille

''Kyllä, kersantti', vastasin, ennen kuin otin suuren metalliämpäri (kyllä, kuljetimme teemme ämpäriin) ja kävelin kohti läheistä Välimerta, jossa keittohuone oli.



'Näin edessäni ihanan hehkun taivaalla. Kello taisi olla noin neljä aamulla ja oletin, että se oli auringonnousu – hymyilin ja se antoi minulle ihanan lämpimän tunteen.

'Kun käännyin seuraavasta kulmasta, sain shokin verisestä elämästäni, koska edessäni oli valtava kota antaa potkut .

'Tämä oli osa puista leiriä, joka sisälsi edellä mainitun keittotalon, NAAFI-myymälät ja, ellei erehtynyt, asevaraston!

  Bernard oli avannut elämästään omaelämäkerrassaan
Bernard oli avannut elämästään omaelämäkerrassaan ( Kuva: www.paradata.org.uk)
  Näyttelijäuransa näki hänet näyttelijänä elokuvissa, kuten Two-Way Stretch (1960)
Näyttelijäuransa näki hänet näyttelijänä elokuvissa, kuten Two-Way Stretch (1960) ( Kuva: NEWSAMPix)

'Ensimmäinen henkilö, jonka tunnistin, oli rykmenttikersantti, Paddy Coffy-niminen mies, joka seisoi yhdeksän millimetrin pistoolilla valvomassa asevaraston evakuointia. Pudotin ämpärini ja puutuin asiaan.

'Vedimme esiin laatikoita, joissa oli ammuksia, käsikranaatteja, kranaatinheitinpommeja, PIAT-pommeja; me siirsimme sitä ja niin nopeasti kuin pystyimme.

'Olimme pinoamassa tätä ammusta noin 40 metrin päässä.

'Liikeistä liekkeistä huolimatta RSM Coffy aikoi edelleen mennä sisään ja jatkaa evakuointia, mutta tähän mennessä se oli jo vaarallista.

'Lopulta hän näki järkeä ja kaikki juoksivat. Kaksi minuuttia myöhemmin, BOOM! En ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

keskimääräisiä seksikumppaneita elämänsä aikana

'Muutaman sekunnin kuluttua kuului toinen räjähdys ja ennen pitkää koko paikka oli noussut, mukaan lukien keittohuone ja ammukset. Se oli vain verilöyly.

'Meille kerrottiin myöhemmin, että kaksi pientä lasta kuoli tulipalon seurauksena.

'Pommi oli räjäytetty noin 200 metrin päähän palosta, mutta se ei ollut räjähtänyt. Nämä kaksi lasta olivat löytäneet tämän pommin ja alkaneet leikkiä sillä.

'No, minun ei tarvitse kertoa sinulle, mitä tapahtui.

'Kuinka traagista. Luin myöhemmin virallisen raportin Haifan tulipalosta ja se tuli siihen tulokseen, että se oli onnettomuus, jota en pelkään usko.

  Hänellä oli uransa aikana myös rooleja tv-projekteissa
Hänellä oli uransa aikana myös rooleja tv-projekteissa

'Muutama viikko myöhemmin olin Brenin tykkiasemalla. Olimme pitkässä laaksossa lähellä Haifaa ja tämän laakson toisessa päässä oli arabeja, toisessa päässä juutalaisia ​​ja keskellä rauhanturvaajia. .

'Joten minä seisoin siellä tämän aseen takana hiekkasäkkien ympäröimänä, kun kersantti tuli esiin.

'Hänen lempinimensä oli Rocky, koska hänen sukunimensä oli Mountain, ja hän oli taistellut Arnhemin taistelussa. Hän oli kova kuin naulat.

'Hänellä oli peppu liikkeellä, ja kun hän kallistui postiini, hän sanoi: 'Olen juuri saanut sanan ylhäältä. Et saa palata takaisin, ellei sinua osu, okei?'

'Sillä hetkellä ammuttiin laukaus juutalaisesta päästä ja luoti osui kaiteeseen aivan meidän välissämme. SMACK!

'Vaistollisesti putosimme molemmat lattialle, mutta silmää räpäyttämättä kersantti Rocky veti vehnäänsä, katsoi minuun ja sanoi: 'Muista Cribbins, ellet joudu osumaan', ja sitten ryömimme pois. et keksi sitä, voisitko?'

onko Kate synnyttänyt vielä

Vaikka Bernard selvisi hengissä todellisesta tulitusta, hän loukkaantui ironisesti myöhemmin elokuvan tulitaistelun aikana, kun hän kuvasi She-elokuvaa elokuussa 1964.

'Hammer Films kysyi minulta, haluaisinko viettää muutaman viikon kuumassa maassa kenenkään muun kanssa Ursula Andres . Kaiken huipuksi meidän oli tarkoitus olla mukana Peter Cushing , John Richardson ja Christopher Lee .

  Hän muisteli työskennellessään elokuvassa Hän (1965) Ursula Andressin, Peter Cushingin ja John Richardsonin kanssa omaelämäkerrassaan.
Hän muisteli työskennellessään elokuvassa Hän (1965) Ursula Andressin, Peter Cushingin ja John Richardsonin kanssa omaelämäkerrassaan. ( Kuva: Moviestore/REX/Shutterstock)

'Ursula oli äskettäin esiintynyt tohtori Nossa rinnalla Sean Connery ja sen lisäksi, että hän oli yksi planeetan kauneimmista naisista, hän oli myös yksi sen halutuimmista näyttelijöistä.

''Kyllä, hyvä on sitten', sanoin agentilleni. 'Jos minun täytyy.'

'Eräänä päivänä ihastuttava herra Cushing ja minä kuvasimme kohtauksia Negevin autiomaassa, joissa taistelimme beduiinia vastaan.

'Minulla on kivääri, Peter revolveri, ja nämä kaverit tulevat meitä vastaan ​​kameleilla ampuen kaikenlaista.

'Erikoistehostetyyppi oli siirretty toiseen elokuvaan, joten meille jäi Israelin armeijan poika nimeltä Danny.

'Hän oli innostunut, siunatkoon häntä, mutta hän ei ollut täysin perillä siitä, mitä saa ja kielletä asetaistelun järjestämisessä.

'Myöhemmin, kun piti laittaa luotiroiskeet hiekkaan, joiden tarkoituksena on antaa laukauksen vaikutus, hän innostui hieman ja käytti muoviräjähteissä käytettäviä sytyttimiä.

'Ensimmäisellä kerralla kohtaus meni hyvin, mitä Peter ja minä ajattelimme, mutta ohjaaja ei ollut tyytyväinen. 'Ei, tehdään se uudestaan', hän sanoi. 'Kamelit takaisin.'

'Tällä kertaa Danny sen sijaan, että olisi laittanut nallit samaan asentoon kuin viime kerralla, laittoi ne sen alle, missä polvistuin.

'Sinun ei tarvitse olla Sherlock Holmes selvittääksesi, mitä tapahtui.

  Hänen tähtitovereihinsa vuosien varrella kuului Ursula Andress
Hänen tähtitovereihinsa vuosien varrella kuului Ursula Andress ( Kuva: Silver Screen Collection/Getty Images)
  Hänen näyttelijättöihinsä kuuluu rooleja Railway Children- ja Doctor Who -elokuvissa
Hänen näyttelijättöihinsä kuuluu rooleja Railway Children- ja Doctor Who -elokuvissa ( Kuva: PA)

'Vain yksi sytyttimistä räjähti suoraan altani, mutta se riitti aiheuttamaan vakavia vahinkoja.

'Se oli tarkalleen ottaen vasemman pakarani alla, ja ilman, että se olisi halunnut kuulostaa liian karkealta, se johti siihen, että minulla oli 23 ylimääräistä reikää lantiossani.

'Jos olisin polvistunut muutaman sentin vasemmalla puolellani, se olisi räjäyttänyt palasiani, enkä olisi tehnyt The Railway Children -elokuvaa.

'Noin viisi minuuttia myöhemmin poltimme Peterin kanssa savua odottaessani ambulanssia. Häntä ravisteli pahasti onnettomuus ja hän oli hyvin järkyttynyt.

''Älä huoli, Peter', sanoin yrittäen rauhoitella häntä. 'Kun he ovat vetäneet sirpaleen ulos, olen aivan -' Ennen kuin ehdin lopettaa lauseen, kuulimme uuden räjähdyksen.

'Käännyimme ympäri ja Danny oli räjäyttänyt kaksi sormeaan. Silmää räpäyttämättä Danny kääntyi toisen assistentin puoleen ja sanoi: 'Olen liittynyt seuraan!'

Onko sinulla tarinaa myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen webcelebs@NEWSAM.co.uk tai soita suoraan numeroon 0207 29 33033.

porto v liverpool televisiossa

Katso Myös: