Parhaat äitiys TENS-koneet luonnolliselle kivunlievitykselle auttamaan sinua synnytyksen aikana

Nhs

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Parhaat TENS -koneet käyttävät lieviä sähkövirtoja, joita elektrodit levittävät selällesi asetetuissa tyynyissä hermojen stimuloimiseksi lievittääkseen kipua synnytyksen aikana.



Elektrodit on kytketty johdoilla pieneen paristokäyttöiseen stimulaattoriin, jonka avulla annat itsellesi pienen, turvallisen määrän virtaa elektrodien läpi.

NHS: n mukaan TENS: n (transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio) uskotaan toimivan stimuloimalla kehoa tuottamaan enemmän omia luonnollisia kipulääkkeitä, joita kutsutaan endorfiineiksi. Se vähentää myös selkäytimestä aivoihin lähetettävien kipusignaalien määrää.

NHS lisää, että TENS on 'luultavasti tehokkain [synnytyksen] alkuvaiheessa, jolloin monet naiset kokevat alaselkäkipua.' Koneita voidaan käyttää myös synnytyksen jälkeen helpottamaan yleisiä kipuja.



ipad-näytön vaihto maksaa Isossa-Britanniassa

Alla on koottu yhteen parhaat TENS -koneet, joihin voit sijoittaa.

Parhaat äitiys TENS -koneet

1. Vauvanhoito Elle TENS Digital

Ihanteellinen synnytyksen alussa, kiinnitä vain neljä tyynyä ja kytke laite päälle.



boris johnsonin oikea nimi

Kun koet supistusta, paina tehostinpainiketta saadaksesi ylimääräisen voiman, joka tarvitaan kivun tilapäiseen lievittämiseen. Kun supistus päättyy, voit painaa tehostuspainiketta uudelleen ja aloittaa syklin uudelleen.

Tässä TENS-koneessa on myös optic-max-tekniikka, joka tarjoaa ylimääräisen tehovarannon silloin, kun sitä todella tarvitset, ehkä myöhemmin työn aikana.

Voit myös käyttää konetta väliaikaisesti lievittämään synnytyksen jälkeistä kipua, selkäkipuja ja muita pieniä ruumiinsärkyjä. Laajalti pidetty yhtenä markkinoiden parhaista.

Hinta: 49,99, Saappaat - osta nyt täältä

2. TensCare Perfect mamaTENS Äitiys TENS -kone

Tämä TENS -äitiyskone on helppokäyttöinen, ja sen mukana tulee kuvaopas, joka havainnollistaa vaiheet selkeästi.

Siinä on suuret elektrodityynyt maksimaaliseen hermokattavuuteen ja 60 voimakkuusastetta stimulaation hellävaraiseen lisäämiseen.

Monet kätilöt suosittelevat Perfect MamaTENSia, koska koneita on turvallista käyttää ja äidit voivat pysyä liikkuvina ja pystyasennossa synnytyksen aikana; auttaa laskeutumista ja laajenemista, jolloin saadaan luonnollisempi, lääkkeetön kivunlievitysmuoto.

Tämä kone on hyödyllinen myös synnytyksen jälkeen, lievittää synnytyksen jälkeisiä kipuja kohdun supistuessa ja auttaa hallitsemaan episiotomian tai repeytymisen epämukavuutta. Se on jopa tehokas keisarileikkauksen jälkeiseen kipuun.

lionel messi ballon d'or

Lisäksi sitä voidaan käyttää yleensä kivun lievitykseen, mukaan lukien selkä- ja kuukautiskipu.

Hinta: £ 41.39, Amazon - osta nyt täältä

3. Obi TENS äitiyskone

Tämä helppokäyttöinen TENS-kone tarjoaa lääkkeettömän kivunlievityksen synnytyksen aikana ja sen jälkeen.

Se on yksinkertaista, koska asetukset on esiasetettu huolettomalle asennukselle, ja siinä on integroitu tehostinpainike, jota voidaan painaa supistumisen alussa kipua lievittävän voiman nousun vuoksi.

Obi TENSiä voidaan käyttää myös synnytyksen jälkeiseen kipuun, kuten olkapää-, selkä-, kuukautiskipuun ja moniin muihin, joten se on loistava investointi.

Yksi onnellinen Amazon -asiakas sanoi: '' Olen niin iloinen, että investoin tähän työvoimaa varten. Se todella auttoi minua selviämään alkukivusta ja mielestäni se on jokaisen pennin arvoinen! Liimapalat tarttuivat hyvin ja tehostustila todella vaikutti, kun tarvitsin sitä. '

Hinta: 44,97 £, Amazon - osta nyt täältä

Lue lisää

Vauvan tarpeet
Parhaat tuttipullojen sterilointilaitteet Parhaat syöttötuolit Parhaat kantolaukut 10 parasta tuttipulloa

Neljä. Saappaat TENS -äitiysyksikkö

Kun supistuksesi alkavat, hae tätä TENS-laitetta lääkkeettömään kivunlievitykseen.

Laita neljä tyynyä laukkuun ja kytke päälle miellyttävän sykkivän tunteen saamiseksi. Tässä TENS-äitiyskoneessa on kaksi esiasetettua tilaa; tehostustila supistusten aikana ja toinen supistusten välillä.

Lontoon maratonin reitti 2019 kartta

Yksi Boots -asiakas kutsui sitä 'hengenpelastajaksi' ja lisäsi: 'Tämä pieni kone sai minut 9 cm: iin ilman muuta kipua! Hämmästyttävä.'

Hinta: 39,99 €, Saappaat - osta nyt täältä

5. Äidit olla kymmeniä kone

Käytä tätä TENS -äitiyskonetta työhön ja sen jälkeen.

Siinä on kattava käsikirja kivun lievittämiseksi synnytyksen aikana, ja integroitua tehostuspainiketta on käytettävä supistusten kanssa.

Tässä nelitilaisessa TENS-laitteessa ja stimulaattorissa on myös väriaineohjelmia lantionpohjan synnytyksen jälkeiseen, vatsan ja reiden sävytykseen.

Hinta: £ 39,95, Amazon - osta nyt täältä

Kuinka äännetään ilmaisu krispy kreme

6. MamaTENS digitaalinen äitiyskone

Tässä TENS -koneessa on kolme ohjelmaa, joita käytetään asteittain työn aikana.

Se alkaa ohjelmista A ja B, jotka stimuloivat endorfiineja. Sisäänrakennettu tehostuspainike on täydellinen supistuksiin, koska se nostaa nopeasti kivun lievitystä.

Kun konetta käytetään synnytyskipun ensimmäisistä oireista lähtien, se auttaa sinua pysymään kotona pidempään ja sopii käytettäväksi sairaalaan saapuessasi.

Tämä kone on jälleen hyödyllinen myös synnytyksen jälkeen ja auttaa lievittämään synnytyksen jälkeisiä kipuja tai muita mahdollisia kipuja.

Hinta: £ 34,99, Amazon - osta nyt täältä

Katso Myös: