Parhaat kuulokkeet, jotka voit ostaa vuonna 2020 töihin, leikkiin tai kuntosalille

Kuulokkeet

Horoskooppi Huomenna

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Jotkut ihmiset pitävät korvan päällä olevista kuulokkeista mieluummin ja joustavamman vuoksi kuin korvissa olevia vastaavia. Me juoksimme kaikki jossain vaiheessa linja -autoon ja päädyimme maaliin.



Gabby Allen ja Osborne

Riippumatta mieltymyksistäsi, voit valita useista korvan yläpuolella olevista kuulokkeista tyylistäsi, budjetistasi tai kuuntelutarpeistasi riippumatta, ja voit noutaa ne jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazon , Currys , John Lewis ja Argus .



Rikkaammat kuuntelukokemukset eivät ole koskaan olleet näin helppoja, ei vain meidän ei tarvitse käsitellä ärsyttäviä johtoja, vaan monet merkit tarjoavat nyt edistynyttä äänitekniikkaa ja integroidun Bluetooth -yhteyden.

Jos olet valmis päivittämään nykyisen kuuntelutyökaluparisi, olemme luetelleet joitain parhaita vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita haussa, mukaan lukien tuotemerkkien suosikit Bose , Sennheiser ja JVC .

Parhaat kuulokkeet, jotka voi ostaa vuonna 2020

1. Langattomat Sennheiser HD 4.40 Bluetooth/NFC -kuulokkeet

Langattomat Sennheiser HD 4.40 Bluetooth/NFC -kuulokkeet



Jos etsit huippuluokkaa budjetilla - Sennheiserin HD 4.40 -kuulokkeet ovat melko lähellä täydellisyyttä. Alle 100 punnan suurien kuulokkeiden löytäminen on vaikeaa, joten lähes 70 punnan täydellisyyden löytäminen on vakavasti harkittavaa.

Nauti erinomaisesta ja täyteläisestä äänenlaadusta sekä kaikista mukavuuksista ja langattoman yhteyden vapaudesta. Tyylikkäässä suunnittelussa on sisäänrakennettu mikrofoni, joka mahdollistaa handsfree-puhelut, kun olet poissa.



Ergonomiset korvatyynyt helpottavat pitkää käyttöä ja parantavat kuuntelukokemustasi entisestään. Vaikuttavan 25 tunnin akun ansiosta ne ovat myös täydellisiä pitämään sinut liikkeellä suosikkikappaleidesi kanssa koko päivän.

Hinta: 67,99 £, John Lewis - osta nyt täältä

2. Marshall Major III korvakuulokkeet Bluetooth-kuulokkeet

Marshall Major III korvakuulokkeet Bluetooth-kuulokkeet

Jos olet kiinnostunut tyylistä ja laadusta, Marshall Major III: t on suunniteltu uudelleen, vaikka niillä on edelleen ikoninen, retro-ilmeensä.

Malli tarjoaa Bluetooth aptX -tekniikan, joka tarkoittaa melko paljon parempaa langatonta laatua ja liitettävyyttä - aina plussaa.

Hieman alle 130 puntaa, ne ovat edelleen melko kohtuullinen hinta modernista kuulokeparista. Visuaalisesti he ovat yksi markkinoiden mielenkiintoisimmista pareista, ja niillä on myös vaikuttava yli 30 tunnin peliaika yhdellä latauksella.

Hinta: 129,99 €, Selfridges - osta nyt täältä

3. Grado SR80e korvakuulokkeissa

Grado SR80e korvakuulokkeissa

Jos tiedät jotain kuulokkeista tai musiikista, saatat tuntea Grado -tuotteet. Kutsutaan musiikin ystävien valinnaksi & apos ;. Uudistetuilla kuulokkeilla on vankempi profiili kuin edeltäjillään, mutta myös ääniosastolla on erilainen kuin ennen.

Jos et halua olla langaton, siinä on 4-johtiminen kaapeli ja avoin selkämuoto, joka yhdessä pehmustettujen korvakkeiden kanssa tekee täyteläisen ja dynaamisen kuuntelukokemuksen.

Hinta: 83,95 £, rikkaammat äänet - osta nyt täältä

Neljä. Bowers & Wilkins P3 Series 2 -kuulokkeet

Bowers & Wilkins P3 Series 2 -kuulokkeet

Yksinkertainen muotoilu, kaikkea muuta kuin yksinkertainen suorituskyky. Bowers & Wilkins P3 Series 2 -kuulokkeet tarjoavat äänenlaadun kilpaileville kuulokkeille, jotka ovat kaksinkertaisia ​​niiden kokoon ja hintaan verrattuna. Vain ujo 120 puntaa, nämä ovat malli vakavasti harkita.

Kevyet ja taitettavat kuulokkeet sopivat täydellisesti mukaan aamumatkallesi, kun olet kuntosalilla tai muualla, missä elämä vie.

Niissä on tyylikäs, kova kuori kantolaukku, joka on mukava kosketus niiden suojaamiseksi.

Hinta: £ 119,99, Amazon - osta nyt täältä

5. Bose 700 -äänenvaimennus langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Bose 700 -äänenvaimennus langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Jos et välitä räjähdyksestä, pidät tästä tyylikkäästä ja innovatiivisesta Bosen kuulokeparista.

Lähes 300 puntaa, voit odottaa melko kehittyneitä ominaisuuksia; langaton ääni, melunvaimennus ja helppo pääsy ääniavustajiin. Ne on otettu käyttöön jopa Bose AR: llä, joka on ensimmäinen laatuaan lisätyn todellisuuden audioalusta.

Voit valita yksitoista melunvaimennustasoa, muokata kuuntelukokemustasi ja säätää ulkoisen melun tasoa, jonka haluat päästää sisään. Kun haluat lopettaa keskustelun & keskustelutila & apos; voit kuulla ympäröiviä ääniä, kunnes olet valmis poistumaan vyöhykkeeltä.

Nauti mukaansatempaavasta kuuntelukokemuksesta jopa 20 tuntia päivässä. Erittäin älykäs neljän mikrofonin järjestelmä eristää äänesi ja poistaa melun ympäriltäsi, joten voit aina kuulla ja tulla kuulluksi missä tahansa.

Hinta: £ 299, John Lewis - osta nyt täältä

6. Beyerdynamic DT 1770 PRO Closed Studio -kuulokkeet

beyerdynamic DT 1770 PRO Closed Studio -kuulokkeet

Ellet ole todella kiinnostunut musiikistasi, nämä kuulokkeet eivät todennäköisesti houkuttele sinua yhtä paljon kuin jotkut edullisemmista vaihtoehdoista. Jos musiikki on kuitenkin jokapäiväistä, ne ovat työnsä tasalla - niissä on jopa Tesla -tekniikka.

Beyerdynamicyn suljetut studio -referenssikuulokkeet ovat ihanteellinen aksentti sekoittamiseen, masterointiin, seurantaan ja tallennukseen.

Hinta: £ 339, Amazon - osta nyt täältä

7. JVC HA-S35BT-B-U Langattomat Bluetooth-kuulokkeet

JVC HA-S35BT-B-U Langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Halpa, iloinen ja täysin sopiva jokapäiväiselle kuuntelijalle.

Jos et halua käyttää käsiäsi ja jalkasi kuulokkeiden päivittämiseen, nämä JVC: n langattomat kuulokkeet ovat paras kilpailija.

17 tunnin akunkesto, Sirin, Google Assistantin, Amazon Alexan kanssa yhteensopiva Bluetooth -tekniikka ja mahdollisuus kuunnella suosikkikappaleitasi täysin mukavasti, mitä muuta haluat? Alle 40 £: n hintaan tämä on varas, jota et halua missata.

Hinta: 39,99 £, Currys - osta nyt täältä

8. Audio-Technica ATH-SR30BT Langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Audio-Technica ATH-SR30BT Langattomat Bluetooth-kuulokkeet

Audio-Technica on toinen suuri nimi musiikkimaailmassa, ja ne tarjoavat loistavan äänen, mukavuuden ja mukavuuden langattoman yhteyden vapauden ansiosta.

Nauti täyteläisestä, tasapainoisesta ja yksityiskohtaisesta äänestä 40 mm: n ohjaimilla, jotka tarjoavat 5–35 000 Hz: n taajuusalueen.

Ne tekevät lopullisesta matkakumppanista erittäin halutun 70 tunnin akunkeston yhdellä latauksella. Ne ovat myös mukavia ja kevyitä ja pystyvät taittamaan litteiksi, joten niitä on helppo säilyttää liikkeellä ollessasi.

Hinta: 89,99 £, John Lewis - osta nyt täältä

9. Philips PH805BK/00 Ear -kuulokkeet

Philips PH805BK/00 Ear -kuulokkeet

Suunnittelun osalta Philips PH805BK/00 -kuulokkeilla on yksinkertainen esteettisyys, joka on universaali ja sopii siksi kaikille.

Langattomissa kuulokkeissa on aktiivinen kohinanvaimennustekniikka, joka tarjoaa keskeytymättömän ja mukaansatempaavan kuuntelukokemuksen kaikkialla. Vaikuttavan jopa 10 metrin kantaman Bluetooth 5.0 -tekniikan ansiosta voit nauttia musiikkijohdosta ilmaiseksi ja huolettomasti.

Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta akustinen kaiunvaimennus takaa selkeät ja ongelmattomat yhteydet soitettaessa ja puhuttaessa. 30 tunnin akunkesto yhdellä latauksella varmistaa, että voit puhua koko yön, jos haluat.

Hinta: £ 140,58, Amazon - osta nyt täältä

10. BEATS Studio 3 Langattomat Bluetooth-melua vaimentavat kuulokkeet

BEATS Studio 3 Langattomat Bluetooth-melua vaimentavat kuulokkeet

BEATS Studio 3 -kuulokkeilla on hämmästyttäviä ominaisuuksia, jos olet tosissasi kuulokkeiden päivittämisestä. 249 puntaa, ne ovat varmasti investointi, mutta syömisen arvoinen.

Pure Adaptive Noise Cancelling -tekniikka, joka on paras versio aktiivisesta kohinanvaimennuksesta, estää ulkoiset äänet ja samalla reagoi automaattisesti yksilölliseen istuvuuteen ja musiikin toistoon.

Kohinanvaimennustilassa voit odottaa jatkuvaa toistoa noin 22 tunnin ajan, kun taas kun se on pois käytöstä tai virransäästötilassa, saat noin 40 tuntia - joka tapauksessa se on koko päivän musiikkia.

Yhteensopivalla ohjelmistolla voit nauttia saumattomasta vaihtamisesta iCloud-rekisteröityjen laitteiden välillä, jolloin voit siirtyä elokuvan katsomisesta MacBookissa puheluun puhumiseen iPhonessa. Mikä aika olla elossa.

Hinta: £ 249, Currys - osta nyt täältä

Lue lisää

Parhaat tekniset laitteet
Älykkäät keittiötarvikkeet Parhaat Bluetooth -kuulokkeet Parhaat halvat tabletit Tekniikka kotiopetukseen

Jos etsit lisää musiikkia ilman kieliä, löydä parhaat bluetooth -kuulokkeet sinulle, mukaan lukien valikoima korvan sisäisiä vaihtoehtoja mukaansatempaavaa kuuntelua varten.

Katso Myös: