Bonfire Night Events 2019 lähellä minua: missä voin katsella ilotulitusta

Iso -Britannia Ja Irlanti

Horoskooppi Huomenna

Kokko -ilta on vihdoin täällä, ja oletko lähdössä romanttiseen iltaan, hoitamassa lapsia vuoden valonäyttelyssä tai yksinkertaisesti lähtemässä ulos historialliseen Guy Fawkes -tekijään, upea ilotulitus on ehdottoman välttämätön tänä syksynä.



Tietenkin kotona on aina ilotulitus, mutta ne jättävät usein paljon toivomisen varaa, joten kannattaa käyttää muutama punta ja jättää se ammattilaisille 5. marraskuuta.



Auttaaksemme sinua löytämään parhaan paikan mennä, olemme keränneet parhaat paikat ympäri Iso -Britanniaa katsomaan, kuinka taivas täyttyy väreillä kaikkialla Britanniassa.



kuinka tappaa lentäviä muurahaisia

Kokko -illan laskiessa tiistaina tänä vuonna, useimmat tapahtumat tapahtuvat joko tänä viikonloppuna tai sen jälkeen, vaikka on muutamia poikkeuksia.

Lontoo

Liitto Pally

Kaksi yötä marraskuussa (1. ja 2.) järjestettävä festivaali on Lontoon suurin ja paras kokkoillan juhla, johon odotetaan saapuvan yli 100 000 ihmistä.

Ally Pallyn henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Lontooseen taustalla ilotulitus valaisee taivaanrantaa ainutlaatuisessa näytössä, jonka ääniraita on entisen Radio 1 DJ: n ja Bestivalin perustajan Rob da Bankin kuratoima.



Suosittelemme saapumaan paikalle aikaisin ja hyödyntämään ilotulitusjuhlat, joihin kuuluu myös valtava saksalainen olutfestivaali The Killers- ja Elton John -kunnianosoitusten kanssa, sekä luistelu ja katuruokakylä. Lippujen vähittäismyyntihinta on 12,50 puntaa.

Edinburgh

Edinburghissa on esityksiä pysäyttäviä ilotulitteita



Hopetoun Housessa järjestetään tämän vuoden suurin ilotulitus Edinburghissa, joten jos pidät ilotulitteistasi viehättävällä 1600 -luvun kartanolla - ja kuka ei? - haluat ehkä hankkia lipun.

Tapahtuu pihalla lauantaina 2. marraskuuta klo 16.00-20.00, liput ovat 15 € aikuisille ja 8 £ lapsille.

Edinburgh Live tarjoaa lisätietoja kaupungin muista tapahtumista tässä.

Cardiff

Cardiff

Walesin pääkaupunki on täynnä värejä 2. marraskuuta (Kuva: Getty)

& quot; Sparks in the Park & ​​quot;, kuten tunnetuimmin tunnetaan, on suurin Bonfire Night -tapahtuma paitsi Cardiffissa myös koko Walesissa.

Tämän vuoden näyttely on 30 vuoden ajan käynnissä viime vuoden loppuunmyynnin jälkeen, ja se on jälleen vain lipullinen tapahtuma (kaikki tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen).

Lauantaina 2. päivänä järjestettävät tapahtumat alkavat klo 16.30, juniorinäyttö asetetaan klo 17.45 ja päänäyttö klo 19.00.

Liput ovat 11 puntaa aikuisille ja 5,50 puntaa lapsille tai 27 puntaa 2 aikuisen ja 2 lapsen perheelle.

Manchester

Ilotulitus

Ilotulitus syttyy pääkaupunkiseudulla Manchesterissa (Kuva: Getty)

1001 enkelinumeron merkitys

Jos asut Manchesterin lähellä, mene Heaton Parkiin tiistaina 5. juhlimaan epäonnistunutta ruutisuunnitelmaa.

Tapahtuma täyttyy tunnetusti nopeasti, joten ole ajoissa paikalla varmistaaksesi, että sinulla on paras paikka juhlille, portit avautuvat klo 17.00. Sisäänpääsy on ilmainen, joten lippua ei tarvitse ostaa, mutta se täyttyy nopeasti, joten suosittelemme saapumaan paikalle aikaisin pettymysten välttämiseksi.

paras kymmenen kone työhön

Manchester Evening Newsilla on tarvittaessa lisätietoja tapahtumasta.

    Liverpool

    Panoraamanäkymä Liverpoolin horisonttiin ja Waterfrontille Mersey -joen yli yöllä

    Liverpoolin ilotulitus laskutetaan maan kunnianhimoisimmaksi (Kuva: Getty)

    Valaiseva taivas Mersey -joen, Liverpoolin ja Wirralin molemmin puolin, River of Light -installaatiot hurmaavat kymmeniä tuhansia ihmisiä neljässä erikoisvalmisteisessa valolaitteistossa, jotka valaisevat laiturin pään.

    Perjantaista 1. marraskuuta - lauantaihin 9. marraskuuta Liverpoolin ranta muuttuu valoksi, väreiksi ja ääniksi, kun taiteilijoiden ja organisaatioiden 10 tilausta asennetaan. Valo-joen 2019 Liverpoolin ranta-alueesta tulee pakollinen vierailukohde, kun taideteokset valaistuvat päivittäin klo 17.00-22.00.

    Titanium Fireworks järjestää kaksi samanaikaista esitystä Liverpoolissa ja New Brightonissa.

    Liverpoolin kaiku on enemmän tietoa tapahtumasta.

    Lue lisää

    Kokko -ilta
    Kokko -illan tapahtumia Guy Fawkes Nightin historia Ilotulitusillan turvallisuusvinkkejä Kuinka pitää lemmikit rauhallisina ilotulitusyönä

      Kylpy

      Kylpy

      Bathin viehättävä kaupunki valaistaan ​​2. marraskuuta (Kuva: Getty)

      Bath tunnetaan usein yhtenä Britannian kauneimmista kaupungeista, ja se tarjoaa täydellisen idyllisen taustan nähdäkseen ilotulitteet valaisemaan yötaivaan lauantaina 2. marraskuuta, jolloin heidän esityksensä pidetään.

      Bath Rotary Club järjestää vuosittain ilotulituksen kaupungin keskustassa - Bathonin vuoden kohokohta. Portit avataan klo 17.30 ja liput ovat 6 puntaa aikuisille ja 4 puntaa lapsille.

      Birmingham

      Birminghamin keskusta

      Edgbastonissa tapahtuu paljon (Kuva: Getty)

      Edgbaston Fireworks Spectacular isännöi tavallista ilotulitustapahtumaa stadionilla, jossa on kasvomaalareita ja hauska messu lauantaina 2. marraskuuta.

      Portit avataan klo 17.30, ja yönä on paikan päällä Fun Fair, hämmästyttävä LED-valoshow, supersankarien erikoisvieraita ja tietysti upea ilotulitus.

      Ennakkoliput maksavat aikuisille 11 puntaa, alle 16 -vuotiaille 5 puntaa ja perhepassi 26 puntaa.

      millä kanavalla wales v irlanti on

        Katso Myös: