Call of Duty Infinite Warfare -kampanjan trailerissa Kit Harington muuttuu pahaksi

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Call of Duty tekee kaikki pysähdykset tänä vuonna, jos tämä uusi yksinpelin Infinite Warfare -traileri on mitä tahansa.



Kit Harington AKA Jon Snow alkaen Valtaistuinpeli esittää pelin vastustajaa, eikä hahmo voisi olla kauempana kuin sankarillinen entinen Lord Commander of the Night's Watch.



Ronaldo to man utd

Edelleen synkässä, mietiskelevässä tunnelmassa oleva Kit näyttelee kontra-amiraali Salen Kotchia, upseeria, joka johtaa kapinallista sotilasryhmää, joka julistaa sodan maapallon yhdistyneelle hallitukselle. Ilmeisesti Kotch ei ole kovin innostunut vallitsevasta tilanteesta, ja hän päättää luopua diplomatiasta ja ampua sen sijaan avaruusaluksia.



Kit Harrington Call of Duty Infinite Warfaressa

Tuo avaruuspuku näyttää paljon lämpimämmältä kuin yövartijan viitta

HBO:n hittiohjelman ja Infinity Wardin tulevan ampujan välisiä yhtäläisyyksiä ei voi peitellä, kun Harington pitää kiihkeän puheen joukkonsa kokoamiseksi, ja on jopa kohtaus, jossa hän lollyttelee arktisella tundralla – olemme juuri vaihtaneet Yövartiosta ja muuri avaruuteen sopiville kapinallissotilaille ja maan ulkopuoliselle planeetalle.

simon grossin isoveli

Hän ei ole ainoa brittilahjakkuus, joka pukeutui peliin mo-cap-puvun Homeland- ja Supergirl-tähtien kanssa. David Harewood ilmaantui kersantti Omariksi. Harewood ei ole vieras ensimmäisen persoonan ammuntapelit , joka on esiintynyt aiemmin Battlefield 3:ssa ja Killzone: Shadowfallissa.



Daivd Harewood Call of Duty Infinite Warfaressa

Myös näyttelijä David Harewood näyttelee peliä

Pariskunta aikoo varmasti antaa hieman painoarvoa räjähdysten välisiin prosesseihin. Pystyykö Kitin vuoro pahiksi Kevin Spaceyn Voimahullu konna vuodelta 2014 Edistynyt sodankäynti on toinen asia.



Testaamme uutta sivustoa: Tämä sisältö on tulossa pian

Tietysti nyt se Korttitalo' Frank Underwood ja Game of Thronesin Jon Snow ovat saaneet COD-hoidon, voi vain ihmetellä, mikä hitti-tv-ohjelma Activision ryöstää ensi vuoden erän.

Henkilökohtaisesti rahani ovat BoJack Horsemanilla.

Mestarien liigan finaali tv-kanava 2019

Call of Duty Infinite Warfare julkaistaan ​​4.11.2016

Uusin peli
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: