Cineworld avaa jälleen Ison -Britannian sivuliikkeet toukokuussa, kun Covid -rajoituksia kevennetään

Cineworld

Horoskooppi Huomenna

Cineworldin kaltaiset elokuvateatterit on suljettu viime vuodesta lähtien, jolloin pääministeri ilmoitti porrastetuista rajoituksista(Kuva: Getty Images)



Cineworld on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​avata elokuvateatterit uudelleen Isossa -Britanniassa toukokuussa - seitsemän kuukautta 660 toimipisteen sulkemisen jälkeen maailmanlaajuisesti.



Elokuvajättiläinen sanoi, että se seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan etenemissuunnitelmaa 'tiiviisti' suunnitellen Regal -sivuliikkeiden avaamista Yhdysvalloissa ensi viikolla ja Ison -Britannian myyntipisteitä myöhemmin tänä keväänä.



black friday tarjoukset 2019

Yhtiö kertoi myös saavuttaneensa monivuotisen sopimuksen Warner Brosin kanssa - antamalla sille 31 päivää & apos; yksinoikeus elokuviin ennen uusien julkaisujen jakamista premium -tilausvideopalveluiden kanssa.

Cineworldin toimitusjohtaja Mooky Greidinger sanoi, että sivuliikkeet noudattavat edelleen Covid-suojattuja ohjeita, kun ne avataan uudelleen.

'Kun asiakkaidemme, henkilökuntamme ja yhteisöjemme terveys ja turvallisuus ovat etusijalla, ryhdymme edelleen kaikkiin tarvittaviin varotoimiin ja noudatamme CinemaSafe -ohjeitamme turvallisen ja mukavan kokemuksen tarjoamiseksi', hän sanoi.



Yritys - joka omistaa myös Picturehouse -imperiumin - on jo varoittanut, että se ei odota pääsyjen palautuvan koronavirusta edeltävälle tasolle ennen vuotta 2023 (Kuva: AFP Getty Imagesin kautta)

corbyn ja sinn fein

'Seuraamme myös tarkasti kehitystä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kaikkialla Euroopassa, kun aiomme avata vähitellen uudelleen kaikkialla maailmassa paikallisten viranomaisten ohjeiden mukaisesti.'



Cineworld aloitti kriisineuvottelut lokakuussa suljettuaan yli 660 myyntipistettä ympäri maailmaa toistaiseksi.

Tuolloin se viittasi viivästymisiin uudessa James Bond -seulonnassa osana päätöstään sulkea odottamatta.

Se tapahtui sen jälkeen, kun yritys ilmoitti 1,3 miljardin punnan tappion vuoden 2020 kuuden ensimmäisen kuukauden aikana, kun Covid -kriisi valtasi pääkadun.

milloin cheryl cole meni naimisiin

Bosses palkkasi FTI Consultingin laatimaan rakenneuudistussuunnitelman 6,6 miljardin punnan velan maksamiseksi, mikä vaikuttaa jopa 5000 työntekijään.

Cineworld on maailman toiseksi suurin elokuvaketju, jolla on 790 konttoria 10 maassa, mukaan lukien Unkari, Irlanti, Israel, Puola, Romania, Slovakia, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Se palkkaa 45 000 työntekijää maailmanlaajuisesti - myös 127 Cineworld- ja Picturehouse -toimipisteessä Isossa -Britanniassa.

muistopäivä Lontoossa 2013

Greidinger sanoi tuolloin: '' Tämä ei ole kevyt päätös, ja teimme kaikkemme tukeaksemme turvallista ja kestävää uudelleen avaamista kaikilla markkina -alueillamme - mukaan lukien paikallisten terveys- ja turvallisuusohjeiden noudattaminen ja usein ylittäminen. teattereihin ja rakentavaan yhteistyöhön sääntelyviranomaisten ja teollisuuselinten kanssa palauttaaksemme yleisön luottamuksen teollisuuteemme. ''

Pääministeri Boris Jonson on antanut ei -välttämättömien yritysten väliaikainen avauspäivä 12. huhtikuuta - vaikka elokuvateattereiden on määrä avata aikaisintaan 17. toukokuuta . Lisäilmoitus on tarkoitus tehdä 5. huhtikuuta.

Katso Myös: