Coleen Rooney kertoo Englannin tähdille 'nauttikaa joka minuutista' juhliessaan

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Coleen Rooney on juhlinut lionessien uskomaton menestys , kun Englannin naisten joukkue voitti Euro 2022:n sunnuntai-iltana.



Neljän lapsen äiti on käskenyt jalkapalloilijoita nauttimaan jokaisesta minuutista riemukkaasta juhlasta heidän inspiroivan saavutuksensa jälkeen, vain muutama päivä sen jälkeen, kun Liverpoolista syntyneellä tähtellä oli syytä juhlia itseään Pitkän jatkuneen Wagatha Christien juridisen draaman päätös .



Coleen otti molemmat hänen luokseen Viserrys ja Instagram osoittaa kunnioitusta Englannin kapteenille Leah Williamsonia ja hänen joukkuetovereitaan sunnuntaina, kun jalkapallo tuli vihdoin kotiin naisten joukkueen voiton ansiosta. Saksa jatkoajalla nostamaan pokaalin.



  Coleen Rooney hurraa
Coleen Rooney hurrasi Englannin joukkuetta verkossa oman perjantain voittonsa jälkeen ( Kuva: REUTERS)

Englannin joukkue on valloittanut kansakunnan sydämet viime viikkoina, ja monet ovat nauttineet heidän näkemisestä juhlivat voittonsa jälkeiseen yöhön - Coleen mukaan lukien.

mitä Mcgregor sanoi khabibille

Kamerat olivat valmiina kuvaamaan maalivahti Mary Earpsia riemuitsevassa tanssimassa pöydällä ottelun jälkeisessä konferenssissa sunnuntai-iltana, kun hänen pelaajatoverinsa liittyivät hänen kanssaan laulamaan 'Football's come home' iloiselle joukolle toimittajia.

'Absoluuttisia kohtauksia', lionessien virallinen Twitter-tili kuvasi sydäntä lämmittävän videon, ja Coleen lainasi ja twiittasi viestiä seuraajilleen.



  Englannin joukkue juhlii
Coleen rakasti kuvamateriaalia pelaajista juhlimassa voittoaan ( Kuva: UEFA Getty Imagesin kautta)

'Rakastan sitä', tähti lisäsi alkuperäiseen twiittiin joukolla Englantiin ja jalkapalloon liittyviä hymiöitä.

hms Prince of Wales uusimmat kuvat

Pian Englannin voiton jälkeen sunnuntai-iltana Coleen - joka voitti hänet kunnianloukkaustaistelu Rebekah Vardya vastaan ​​perjantaina - varmisti, että ylistää naisia ​​sosiaalisen median kanavissaan.



Lionessit kohtasivat Saksan jatkoajalla vaihtopelaaja Chloe Kelly nappasi voittajan lähietäisyydeltä, kun ottelu päättyi 1-1 90 minuutin jälkeen.

  Coleen Rooney's tweet celebrating England's win
WAG on puolustanut naisten joukkuetta koko turnauksen ajan ( Kuva: Viserrys)

Ella Toone oli voittanut avauksen ennen kuin saksalainen Lina Magull tasoitti, mutta isäntämaa päätti heidän odotuksensa ensimmäisen turnauksen voittoon Wembleyllä.

'Fantastinen… hyvin ansaitut naiset!!!' Coleen twiittasi Englannin joukkueen voiton ilmoitusta vastaan. 'Nauti joka minuutista.'

Tähti - jonka aviomies wayne Rooney oli aiemmin Englannin miesten joukkueen kapteeni - myös kannusti lionesseja Instagram Storiesissa.

  Coleen Rooney's Instagram Story celebrating England's win
Coleenilla oli paljon juhlittavaa viikonloppuna ( Kuva: Instagram)
  Coleen ja Wayne Rooney saapuvat oikeuteen
WAG:n Wagatha Christien oikeustaistelu päättyi vihdoin perjantaina ( Kuva: Anadolu Agency Getty Imagesin kautta)

'Onnea @leijonatar. Sinulla on tämä', hän sanoi joukkueelle sunnuntai-iltana ennen aloitusta, ennen kuin hän onnitteli heitä voitosta, kun viimeinen vihellys soi Wembley-stadionilla.

Coleenin tuki maajoukkueelle verkossa merkitsee hänen ensimmäisiä sosiaalisen median julkaisujaan sen jälkeen, kun hän antoi lausunnon laillisesta voitosta. Rebeka Vardy perjantaina.

video stevenage-autokolarista

Tuomio sisään Vardy sisään Rooney tapaus antaa johtopäätöksen lähes kolme vuotta kestänyt saaga kahden tähden välillä .

  Rebekah Vardy saapuu oikeuteen
Rebeka oli se, joka aloitti harkitsemattoman kunnianloukkausjutun ( Kuva: Getty Images)

Coleen on nyt saanut kauan odotetun tuomion WAG-kollegasta Rebeka 40, joka haastoi hänet oikeuteen kunnianloukkauksesta Coleen syytti häntä lehdistölle vuotaneiden uutisten takana.

jack whitehall robert pattinson

Nyt kuuluisassa postauksessa Coleen käytti sosiaalista mediaa lokakuussa 2019 syyttääkseen Jamie Vardy vaimon tili tarinoiden myymisestä yksityiseltä Instagram-tililtään tabloidille - jotain Rebeka on aina kiistänyt jyrkästi.

Puhuminen lausunnossaan tuomion antamisen jälkeen , Coleen sanoi olevansa 'tyytyväisiä', että päätös meni hänen puoleensa, mutta että hän 'ei koskaan uskonut', että tapauksen olisi pitänyt mennä oikeuteen 'sellaisen kustannuksella niin monen ihmisen vaikeina aikoina, kun rahat olisivat voineet olla paljon parempia käytetty muiden auttamiseen'.

Rikkoutuessaan hiljaisuuden oikeudenkäynnin häviämisen jälkeen Rebekah sanoi olevansa 'erittäin surullinen ja pettynyt tuomarin tekemään päätökseen' eikä hän ollut odottamansa tulos.

Jamie Vardyn vaimo palasi sosiaaliseen mediaan viikonloppuna uhmakkaalla viestillä, poseeraa takissa, jossa on iskulause 'Normaali on tylsää' ja oksentaa rauhanmerkkiä kameroille .

Onko sinulla tarinaa myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen webcelebs@NEWSAM.co.uk tai soita suoraan numeroon 0207 29 33033

Katso Myös: