Coronation Street -fanit jylisevät, kun Stun salainen tappajamenneisyys paljastuu

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Coronation Street fanit jäivät umpikujaan saatuaan selville Stun suuren salaisuuden – mutta katsojat odottavat valtavaa käännettä.



Stu ja Yasmeen ovat jatkaneet voimaa hänen vaikean suhteensa jälkeen pahan ja väkivaltaisen Geoffin kanssa, mutta asiat saivat huonon käänteen perjantai-illan jaksossa, kun hänen ex-vaimonsa saapui Cobblesille suuria uutisia kera.



Stu on kääntänyt elämänsä päinvastaiseksi ja on yrittänyt saada yhteyttä tyttäreensä Bridgetiin, mutta hän sai tänä iltana vaikean iskun, kun hänen exänsä ilmestyi ja kertoi Yasmeenille suuren salaisuutensa suureksi hämmästykseksi.



laila rouassin ja ronnie o sullivanin häät
 Tämä's ex-wife arrived with a revelation
Stun ex-vaimo saapui paljastuksella ( Kuva: ITV)

Hän paljasti, että hän oli 'tappannut' jonkun - Speed ​​Daalin omistajan ollessa jäänyt hätääntymään uutisista. Kuitenkin fanit ITV saippua luulee, että he jyrisivät käänteen tarinassa - että Stu ei ollut itse asiassa vastuussa tapahtuneesta.

'Voi Stu tuomittiin väärin. Hänestä tulee sankari ja hän saa valtavan kompon. #korrie ', yksi fani ehdotti, kun toinen lisäsi: 'Hän ei anna murhaajan tunnelmaa, mietin, juoksiko hän ulos hänen autonsa eteen tai jotain... #Corrie .'

uusi 5€ aa

Kolmas kertoi: 'Älä usko, että Stu on murhaaja @itvcorrie ', ja neljäs lisäsi: 'Mielestäni häntä syytettiin väärin ja hänet todettiin syylliseksi.'



 Hän oli kauhuissaan, kun hänen menneisyytensä paljastettiin
Hän oli kauhuissaan, kun hänen menneisyytensä paljastettiin ( Kuva: ITV)

' #Corrie Älä usko, että Stu on kylmäverinen murhaaja. Se on ollut jonkinlainen onnettomuus tai itsepuolustus', viides ehdotti.

Näyttelijä Bill Fellows on kiusannut, että joitain valtavia 'käänteitä' on vielä tulossa.



Puhuessaan tarinasta hän sanoi: 'Kun [tuottaja] Iain MacLeod kertoi minulle tarinan, ajattelin, että se oli loistava tarina ja pidin käänteestä. Sitten hän kertoi minulle, että Stu oli ollut vankilassa 27 vuotta, mikä yllätti minut. ja hän kertoi minulle, että Stu oli ollut suhde nuoren tarjoilijan kanssa, kun hän oli naimisissa ja hänellä oli lapsi kotona, ja sekin oli yllätys!

scarlett moffattin plastiikkakirurgia
 Tämä's ex had some words of warning
Stun exillä oli muutamia varoituksen sanoja ( Kuva: ITV)

'Mutta siksi kutsun Stua virheelliseksi hahmoksi ja rakastan tätä tarinaa, koska rakastan sitä, että Stu on puutteellinen, pidän siitä, että hän on tehnyt virheitä.'

Hän lisäsi Digitaalinen vakooja: 'Luomatta peliä pois, tässä tarinassa on paljon käänteitä, eikä kyse ole vain siitä, että Stun on todistettava syyttömyytensä… Tässä tarinassa on paljon elementtejä, jotka tulevat peliin. Tämä pommi on nyt räjähtänyt.'

* Coronation Street esitetään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 20 ITV:ssä.

Katso Myös: