Costcon työntekijät paljastavat kaupan salaisuuksia, mukaan lukien parhaat tuotteet, jotka sinun pitäisi ostaa, ja asiakkaat, jotka saavat heidät hulluksi

Costco Wholesale Corporation

Horoskooppi Huomenna

Tukkujättiläinen Costco on erittäin suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat ostaa irtotavarana ja tehdä suuria säästöjä.



Vaikka suurin osa Costcon asiakkaista käy kauppaa, yksittäiset ostajat voivat myös noutaa jäsenyyden.



Nyt entiset Costcon työntekijät ovat ottaneet Redditin nostaakseen kannen siitä, millaista on todella työskennellä vähittäiskauppiaalla.



He paljastivat myös asiakkaiden tottumukset, jotka todella tekivät heidät hulluksi, kuten Asiasta kertoo Liverpool Echon Catherine Murphy .

Ihmiset ovat erittäin vihaisia ​​ilmaisten näytteiden ympärille

Yksi Costcon parhaista asioista on ilmaiset näytteet. Erään työntekijän mukaan osa asiakkaista ei kuitenkaan halua odottaa.

Eräs työntekijä sanoi: ”Ne, jotka suuttuvat, koska meidän on odotettava heidän kokkaavansa tai ovat tilapäisesti poissa, toimivat tavallaan kuin villit.



'Mutta suurin osa ihmisistä on kunnossa.'

Ujoja asiakkaita ei kuitenkaan pidä lykätä ottamasta niitä

Ota ilmainen näyte - mutta älä sido henkilökuntaa keskusteluihin, jos et todellakaan aio ostaa



Kuitenkin, kun kysyttiin, pitäisikö asiakkaiden tuntea olonsa hankalaksi, jos sinulla ei ole aikomusta ostaa koko tuotetta, entinen työntekijä sanoi ei ollenkaan.

Hän sanoi ei! Se on esimerkki syystä. Jos ostit kaiken, mistä olet kokeillut näytettä, käytät 100+ ylimääräistä dollaria.

'Sano vain kiitos äläkä koskaan tunne syyllisyyttä! (Ellet ole dieetillä, tunne syyllisyyttä ja vältä Costcoa kaikin keinoin.)

Älä pakota henkilökuntaa selittämään kaikkea näytteestä, jos et aio ostaa sitä

Toinen työntekijä, joka teki samanlaisen roolin näytteiden kanssa, hyväksyi henkilökunnan aina kertovan ostajille, jotka tulivat vain ilmaistarjouksia varten.

Ja vaikka he eivät välitä tästä, on tarpeen selittää heille koko tuote, joka työntekijöiden mielestä on todella ärsyttävää.

Valioliigan suorat kertoimet

Entinen työntekijä vastasi kysymykseen: 'On myös erittäin havaittavaa, jos tulet vain syömään ilmaisia ​​näytteitä.

'Yleensä arkaammat/hankalammat ihmiset yrittävät saada aikaan pienen keskustelun tuotteesta, minkä jälkeen meidän on annettava sinulle mahdollisimman paljon yksityiskohtia, jotta voit ostaa sen.'

Kauppa on huolellisesti järjestetty

Ei-välttämättömät tuotteet kiinnittävät katseesi

Entinen työntekijä, jonka tehtävänä oli järjestää myymälä, on paljastanut salaisuudet valtavien varastojen asettelun takana.

Reddit -viestissä työntekijä sanoi: 'Yleensä on kolme tai neljä' osiota '. tavaroiden kerroksesta: Foods, Center ja Hardlines. Suuremmissa myymälöissä on kaksi 'keskuksia'.

'Kävellessäsi useimpiin Costcoihin kävelet suoraan varaston' Hardlines '-puolelle.

Siellä kaikki ei-välttämättömät/kotituotteet ovat tyypillisesti. He ovat ensimmäisiä näkemiäsi asioita, koska ne ovat viimeisiä tarvitsemiasi asioita. '

Talvi on todella kiireinen

Emme ole varmoja tämän logiikasta, mutta on paljastettu, kuinka paljon Costco -jäsenyyksiä kasvaa talvikuukausina.

Nämä ovat henkilöstön mielestä parhaita tuotteita

Pakastettua kanaa suositellaan ostamaan

Vessapaperi, jäädytetty kana, kahvi, välipalat ja murot kuuluvat tuotteisiin, joita Costcon työntekijöiden mielestä asiakkaiden pitäisi ostaa sieltä.

Henkilöstön temppu käyttää tuotteiden vähentämiseen ennen ostamista

Costco ei tarjoa henkilöstöalennusta, mutta Redditissä olevassa ketjussa on tapa, jolla työntekijät paljastavat, kuinka he & # 39; yli hinnan ennen kuin he ostavat ne.

Costcon työntekijä sanoi: 'Luulen, että käyttämäni ajan jälkeen et epäröi pyytää johtajia merkitsemään poistetut tavarat muistiin etkä enää kanna niitä jonkin aikaa.'

Näin Costcon työntekijät voivat skannata ostoksesi niin nopeasti

CostCossa jonot laskevat nopeasti

Koska kaikki ostavat Costcossa irtotavarana, jonot voivat usein olla pitkiä kassalla.

Asiakkaat ovat kuitenkin huomanneet, kuinka nopeasti jonot laskevat, ja tämä ei johdu vain onnekkaudesta ja oikean kassin valinnasta, vaan Costcon käytössä olevan järjestelmän vuoksi.

Entinen työntekijä sanoi: 'Meillä on' kellukkeita 'tai avustajia, jotka saavat kaikki viivakoodit vaunuun suurille kohteille, jotta ne voidaan skannata aseskannerilla.

'Kassani käsittelee tyypillisesti 60+ jäsentä tunnissa ja skannaa yli 20 kohdetta minuutissa.

'Näillä numeroilla se menee nopeasti.'

Katso Myös: