Voisiko One Direction hajota? Vedonvälittäjät lyövät kertoimia eron jälkeen, kun Zayn Malik lopettaa dramaattisesti kiertueen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Yksi suunta



Näkyykö One Directionin viimeinen musiikillinen valta vuonna 2015? No ... vedonvälittäjät näyttävät ajattelevan niin.



Vedonvälittäjät, Ladbrokes, ovat vähentäneet dramaattisesti kertoimia, että viisi poikaa jakautuu vuonna 2015 puoleen 4/1.



Meghanin kirje isälleen

Pojilla ei ole ollut helpoimpia viikkoja, ja on selvää, että poikabändin tähdellisyyden myrskyisä matka kärsii köyhästä Zayn Malikista.

Zayn Malik Instagram yksi suunta

Onko tähtitiede painostaa liikaa poikia? (Kuva: zaynmalik/instagram)

Tänään fanit olivat järkyttyneitä, kun uutiset Zaynin lähdöstä bändin Kaukoidän osuudesta heidän maailmanlaajuisesta kiertueestaan.



Bradfordissa syntyneen tainnuttajan äkillinen paljastus tuli sen jälkeen, kun kuva hänestä kädestä pitäessään salaperäistä blondia Thaimaassa surffasi verkossa ja lähetti Twitter -huhumyllyn ensimmäiselle vaihteelle.

Zaynin ennenaikaisen poistumisen jälkeen vedonvälittäjät on pakotettu pienentämään kertoimet 4/1 (8/1), jotka ryhmä kutsuu sen lopettamaan vuoden 2015 aikana.



jennifer aniston ja gerard butler

Kuva, joka sai kielet heilumaan (Kuva: Instagram)

Jessica Bridge of Ladbrokes sanoi: 'Näyttää siltä, ​​että se on One Directionin lopun alku. Zayn ei ole ainoa stressaantunut tällä hetkellä, mutta kertoimet viittaavat siihen, että tämä voisi hyvinkin olla heidän jäähyväiskiertueensa. '

Aiemmin tällä viikolla Zayn laskeutui vielä kuumempaan veteen sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että häntä ja bändikaveria Louis Tomlinsonia vaadittiin tekemään huumetesti ennen konserttia Filippiineillä.

Filippiinien maahanmuuttovirasto (BI) pyysi Zaynia ja Louisia väittämään yskimään 5 000 dollarin (3 000 punnan) arvosta joukkovelkakirjoja, jotta he pääsisivät maahan.

Yksi suunta huumeiden vastainen

Viikko huumeiskandaaleja saa vedonvälittäjät epäilemään bändien tulevaisuutta

BI: n tiedottaja selitti: ”Lainan tarkoituksena on suojella yleistä etua, jos bändin jäsenet syyllistyvät rikkomuksiin Filippiineillä oleskelunsa aikana.

Bändiä estetään esiintymästä suunnitelluilla konserttipäivillä 21. ja 22. maaliskuuta 2015, jos tuottaja ei lähetä käteislainaa ennen kyseisiä päivämääriä.

työ petti työväenluokan

Zayn tai ei Zayn, ryhmän on määrä soittaa 21. ja 22. maaliskuuta SM Mall of Asia Concert Grounds -kadulla osana On The Road Again -kiertueensa.

Katso Myös: