Darwin Nunez neuvoi 'häiriöstä', jota hänen ei pitäisi ajatella Liverpoolissa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

He ovat raskassarjalaisia, jotka pitävät sitä huipulla koko kauden ajan - emmekä puhu vain Liverpool ja Manchester City tällä kertaa.



Liverpool näyttää vahvemmalta, terävämmältä ja kauempana kauden valmisteluissa kuin City. Mutta näiden todisteiden perusteella tarina koskee myös Darwin Nunezia vastaan Erling Haaland uusien ison rahan hyökkääjien taistelussa.



Nunez oli sensaatiomainen. Hän teki maalin, voitti rangaistuspotkun ja hänen liikkeensä sekä liikkuvuus 6 jalkaa 2 tuuman maalimiehelle oli niin silmiinpistävää, ettei ole ihme, että Liverpool rakastaa häntä jo. Haaland oli puolestaan ​​kaikkien haluttu hyökkääjä, City sai hänet, mutta silti 51 miljoonan punnan Norjan tähti ei päässyt tulostaulukkoon, ja hän jätti lopussa jopa paikan.



Vaikka Haalandin liikkeestä, vauhdista ja halusta päätellen hänellä on kaikki ominaisuudet. Valioliiga myrskyn toimesta. Ei ole epäilystäkään siitä, että Citystä tulee parempi ja terävämpi. Mutta suuret hintalaput - Nunez maksoi 64 miljoonaa puntaa ja nousi potentiaaliseen 81 miljoonaan puntaa - tuo suuria paineita, ja se on asia, jonka Liverpoolin puolustaja Virgil van Dijk tietää kaiken.

Van Dijk maksoi 75 miljoonaa puntaa, kun hän muutti Liverpooliin tammikuussa 2018, ja se näyttää nyt ehdottomalta kaupalta. Yksi Liverpoolin parhaista kaupoista. Hollannin keskuspuolustaja van Dijk ei epäile, että Nunez voi olla valtava hitti Englannin jalkapallossa - mutta vaatii, että hänen on vain jätettävä huomiotta päässään oleva hintalappu.

Van Dijk sanoi: 'Sen maalin tekeminen oli tärkeää, mutta hänelle se on sama kuin minulle; siirtomaksua ei kannata miettiä. En usko, että hän tekee. Hänen täytyy vain pitää päänsä alhaalla, tehdä kovasti töitä ja olla tärkeä seuralle. Luulen, että hän osoitti sen. Näet, että hän on suora, hän tekee hyviä juoksuja takaa, hän on nopea, hän on vahva. Sanoin sen aiemmin, mielestäni hän on nykyajan hyökkääjä. Haaland on sama. Heillä on samanlaiset ominaisuudet, ja niitä vastaan ​​on vaikea pelata.



OTA KANTAA! Onko Nunezista hitti Liverpoolissa? Kerro meille kommenttiosiossa

  Darwin Nunez poimi ensimmäisen hopeaesineen sen jälkeen, kun hän muutti Englantiin Liverpoolin jälkeen's victory in the Community Shield over Manchester City
Darwin Nunez poimi ensimmäisen hopeaesineensä sen jälkeen, kun hän muutti Englantiin Liverpoolin voitettuaan Community Shieldissä Manchester Cityn. ( Kuva: Getty Images)

'Hän [Darwin] osoitti sen. Hän tuli peliin aikaan, jolloin City oli mielestäni hieman väsyneempi ja aiheutti heille vaikeuksia maalinteossa ja käsipallon saamisessa. Hänen ei tarvitse katsoa esimerkiksi sitä, mitä kaikkea te sanotte hänestä pelin jälkeen! Hänen täytyy vain keskittyä itseensä, joukkueeseen, kehittyä ja sopeutua mahdollisimman nopeasti.



'Ainoa tapa tehdä se on oppia harjoituksista, oppia pelaamistasi peleistä ja olla katsomatta, mitä muilla on sanottavaa sinusta ja esityksistäsi. Se on minulle avain menestykseen. Voit saada huomiosi kaikesta tästä.'

kim karashian seksinauha

City oli viime kaudella mestari. Liverpoolin lähin mestaruushaastaja. Voi olla Tottenham Antonio Conten johtama ja silmiinpistävä siirtoikkuna saattaisi olla todennäköisin murtamaan kahden parhaan monopolin. Mutta avain menestykseen on rakentaa sen varaan.

  Nunezille on kerrottu, että hänen on työskenneltävä joukkueessa Roberto Firminon tavoin
Nunezille on kerrottu, että hänen on työskenneltävä joukkueessa Roberto Firminon tavoin ( Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Liverpool menetti Sadio Manen, mutta korvasi hänet Nunezilla. Jurgen Klopp kieltäytyi seisomasta paikallaan ja on sen sijaan mennyt eri suuntaan Nunezin kanssa. Heillä on nyt keskipiste ennemmin kuin juoksija. Mutta hänen on työskenneltävä lujasti kuten Roberto Firmino.

Van Dijk lisäsi: ”Ilmeisesti hän on täysin erilainen pelaaja kuin esimerkiksi Sadio. Mutta olemme edenneet, saimme hänet mukaan, eri pelaaja, erilaisia ​​ominaisuuksia, ja voimme käyttää niitä positiivisella tavalla.

'Se oli hyvä alku, mutta se on vasta alkua. Toivottavasti niitä tulee vielä monta kertaa, ja olemme kaikki luottavaisia. Pelaamme niin, että hyökkääjänä myös puolustat paljon. Se on hyökkääjien juttu Bobby selvästi hallitsi sen ja mielestäni hän on yksi parhaista siinä asemassa.

'Se on hyvä, että Darwin oppii Bobbylta, mutta tuo myös omat ominaisuutensa peliin sisäänajoilla, sekoittamalla sen, se on hyvä. Hän voi sekoittaa sen ja puolustaa edestä.' Trent Alexander-Arnoldin taipunut laukaus meni Cityn heikoimmalta lenkkeeltä näyttävän Nathan Aken ohi. Mutta VAR kaatoi paitsion lipun ja Julian Alvarez sai heidät tasolle ennen Mo Salahin rangaistusta, minkä jälkeen Nunez viimeisteli erittäin vaikuttavan voiton ja Liverpoolin lausunnon.

Katso Myös: