EasyJetin matkustajat syyttävät lentoyhtiötä siitä, että he katkaisevat puhelun lennon peruuttamisen jälkeen

Easyjet

Horoskooppi Huomenna

Easyjet kiristi kolme suurta Yhdistyneen kuningaskunnan keskusyksikköä 1. syyskuuta, koska varaukset laskivat jyrkästi(Kuva: PA)



tunnustuksen tositarina

EasyJetin lomailijat väittävät, että he ovat jääneet taskusta lentoyhtiön päätös sulkea tukikohtansa Newcastlen lentokentällä .



Matkustajat ovat syyttäneet halpalentoyhtiötä antamasta virheellisiä tietoja lennoista - myös siitä, että ne eivät ole peruuttaneet lentojaan, vaikka satoja matkoja ei enää jatketa.



He sanovat, etteivät he ole voineet vaatia rahojaan takaisin fiaskon seurauksena.

Matkustajat kertoivat sisaremme tittelin Chronicle Live että lennot näkyvät edelleen aktiivisina & apos; verkossa, lähtölaskennalla.

Kun he ottivat yhteyttä easyJetin puhelinkeskukseen, heille kerrottiin, että heidän lentonsa voidaan peruuttaa vasta 30 päivää ennen lentoonlähtöä - jotkut ovat huolissaan rahojensa takaisin saamisesta.



Michael Wall, 60, Royal Quaystä, North Shieldsistä, hakee hyvitystä joulukuussa ja tammikuussa peruutetuista lennoista Alicanteen.

Mutta hän oli hämmentynyt siitä, miksi hän ei voinut pyytää rahojaan takaisin kesäkuussa Korfuun ja elokuussa Alicanteen.



Monet lennot näyttävät edelleen 'aktiivisina' verkossa, vaikka tukikohta on nyt suljettu (Kuva: Newcastlen kronikka)

Hän sanoi: 'Se on pettymys ja ärsyttävää. EasyJetin asiakaspalvelu on ollut erittäin heikkoa, ja olemme nyt tehneet virallisen valituksen.

mathew horne james corden

'Olemme soittaneet useita kertoja. Kerran he sanoivat, että valvoja soitti takaisin tiettyyn aikaan, eivätkä he soittaneet. Erään toisen kerran he katkaisivat minut.

- Teemme kovasti töitä ja säästämme rahamme loman maksamiseen. Mitä jos yritys kaatuu tällä välin? '

EasyJetin viimeisimmät tiedot ovat järkyttäneet Wallsendin Tracy Alexander-Hilliä, joka odottaa edelleen hyvitystä easyJetiltä Barcelonan lennoille juhlimaan sisarensa 50-vuotispäivää ensi vuoden kesäkuussa.

53-vuotias sanoi: 'Et voi enää lentää Barcelonaan suoraan Newcastlesta, mutta se sanoo edelleen verkossa, että lentoni on menossa eteenpäin.

- Olemme maksaneet lähteäksemme lomalle ja tiedämme nyt, että lentoa ei tapahdu, joten meillä pitäisi olla oikeus rahoihimme.

'En ole valmis odottamaan toukokuuhun asti saadakseni hyvityksen lennosta, jonka tiedän, että nyt ei jatketa. Se on aivan inhottavaa. '

Mitä easyJet sanoo

Matkustajat sanovat, etteivät he ole voineet vaatia rahojaan takaisin fiaskon vuoksi (Kuva: PA)

EasyJet ilmoitti peruuttavansa palvelut jatkuvasti, ja lennot maaliskuuhun 2021 asti ovat nyt valmiit.

Lentoyhtiö ilmoitti kuitenkin, että asiakkaat, joilla on kansainvälisiä lentoja Newcastlen lentokentältä ja jotka eivät jatka tukikohtansa sulkemisen vuoksi, voivat vaatia hyvitystä - vaikka heidän lentojaan ei vielä peruuteta.

633 enkeli numero rakkaus

EasyJetin tiedottaja sanoi: ”Olemme pahoillamme, että herra ja rouva Wallille ilmoitettiin väärin heidän vaihtoehdoistaan. Tiimimme on ottanut heihin yhteyttä pyytääkseen anteeksi virhettä ja antanut täyden hyvityksen.

'' Päätöksen jälkeen, että easyJet sulkee Newcastlen tukikohtansa, kyseisten lentojen peruutusohjelma on käynnissä ja peruutukset maaliskuuhun 2021 asti on saatu päätökseen.

'' Viestimme suoraan asianomaisten asiakkaiden kanssa ja olemme myös estäneet asiakkaita tekemästä uusia varauksia tällä välin.

”Haluamme vakuuttaa asiakkaillemme, että otamme yhteyttä asiakkaisiin, joiden lennoihin tämä vaikuttaa, antamalla selkeät ohjeet heidän vaihtoehdoistaan, kuten vaihtamisesta toiselle lennolle ilmaiseksi, kupongin tai hyvityksen saamisesta.

'Newcastlen lentokenttä pysyy osana easyJetin reittiverkostoa, joten lennot Bristoliin, Belfastiin ja Nizzaan jatkavat toimintaansa.'

Pysyvät sulkimet

EasyJetin Newcastlen tukikohta oli yksi kolmesta, joka suljettiin 1. syyskuuta (Kuva: Getty Images)

Halpalentoyhtiö easyJet ohitti 1. syyskuuta kolme suurta lentoasemakeskusta, jotka koskivat tuhansia matkustajia eri puolilla Iso -Britanniaa.

Halpalentoyhtiö teki päätöksen Stanstedin, Southendin ja Newcastlen tukikohtien sulkemisesta koskien 670 työntekijää.

44:n henkinen merkitys

EasyJetin toimitusjohtaja Johan Lundgren sanoi: ”Meidän on täytynyt tehdä erittäin vaikea päätös sulkea kolme Yhdistyneen kuningaskunnan tukikohtaa pandemian ja siihen liittyvien matkustusrajoitusten ennennäkemättömän vaikutuksen seurauksena. . ''

Tuolloin lentoyhtiö sanoi, että se 'ilmoittaa tuleville asiakkaille vaihtoehdoistaan', mukaan lukien siirtyminen toiselle lentokentälle tai täysi hyvitys tulevina päivinä.

'' Työskennellessäni läheisessä yhteistyössä työntekijöidemme edustajien kanssa, olen iloinen siitä, että olemme pystyneet tunnistamaan tapoja vähentää ehdotettujen pakollisten irtisanomisten määrää merkittävästi tarjoamalla tehostettuja vapaaehtoisia irtisanomispaketteja koko Yhdistyneen kuningaskunnan miehistölle sekä muita vaihtoehtoja, kuten osa -aikaisia ​​ja kausittaisia ​​sopimuksia, perussiirtoja ja palkatonta lomaa, jonka odotamme vähentävän työpaikkojen kokonaismäärää ”, Lundgren lisäsi.

'' Haluamme vakuuttaa asiakkaille, jotka lentävät näiltä lentokentiltä, ​​että otamme nyt yhteyttä kaikkiin, joiden lentoon tämä vaikuttaa, ja annamme selkeät neuvot heidän vaihtoehdoistaan, mukaan lukien reititys vaihtoehtoisten lentoasemien kautta tai täyden hyvityksen saaminen. ''

Katso Myös: