Emma Chambers kärsi heikentävien terveysongelmien luettelosta - eikä voinut edes koskettaa eläimiä aiheuttamatta vakavia allergioita

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Omituisen ruudulla käytöksensä takana Emma Chambers joutui taisteluun kroonisten allergioiden kanssa, mikä jätti uhkaksi kauhistuttaville astmakohtauksille, steroidi-injektioille ja sairaalamatkoille, jotka olivat kaukana hänen mielestään.



Uutiset rakastetusta Dibleyn vikaarista näyttelijästä & apos; kuolema aiheutti surua, kun kerrottiin, että hän sai epäillyn sydänkohtauksen vain 53 -vuotiaana.



Kerrontahaastattelun aikana Lennätin vuonna 2002 Emma kertoi terveystaistelunsa yllättävistä syvyyksistä, jotka olivat niin vakavia, ettei hän voinut edes koskea eläimiin, koska pelkäsi joutuvansa sairaalaan.



Suosittu näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten Alice Tinkerin roolista Dibleyn vikaarissa, muisteli palaavansa näyttelemiseen melkein pysähtyneenä kissan takia.

Emma Chambers Alice ja Dawn French Geraldine Dibleyn vikaarina (Kuva: Tiger Aspect)

ehdottomasti tulevat tanssivat kertoimet 2017

Emma Chambers Dibleyn johtaja Vicarissa joululahjaksi vuonna 2006 (Kuva: Tiger Aspect)



Emma oli pukuhuoneessaan Albery -teatterissa, kun hän huomasi kissan tunkeutuvan katseensa häneen ja sanoi, että hän oli melkein kuollut.

'Minun piti ryöstyä vaatekaappiin, minun oli lähdettävä. Olin kutinaa, hengityksen vinkumista. Ääni oli hiljaa seuraavana päivänä - olemasta täällä muutaman minuutin - ja näytin kauhistuttavalta.



'Joten köyhän kissan oli mentävä - se oli joko näyttelijä tai kissa. Mikä diiva minä olen! ' hän sanoi tuolloin.

Newcastle vastaan ​​Liverpool televisiossa

Muualla haastattelussa Emma puhui hetkestä, kun Vicar Of Dibleyn koominen kohtaus muuttui hänen pahimmaksi painajaisekseen, kun häntä pyydettiin ympäröimään maatilan eläimiä.

'Se oli päivinä, jolloin menin,' ap, olen kunnossa ' - mutta nyt, 38 -vuotiaana, en tee sitä enää. Huudan, että 'SAA NE ULOS!'

- Muistan, että näin jälkikäteen otoksen ja melkein kuolin häpeään, kun näytin kauhistuttavalta. Silmäni olivat täällä, Emma sanoi.

Emma Chambers Alice ja Dawn French Geraldine häät vuonna 2006 (Kuva: Tiger Aspect)

'Ihmiset eivät ota sitä vakavasti. Äitini sanoisi vain: 'Jatka sitä'. Ei ollut ymmärrystä siitä, kuinka krooniset allergiat voivat olla '', Emma sanoi - paljastaen, että hänet diagnosoitiin vasta kahdeksan vuoden ikäisenä.

Mutta yllättäen näyttelijä kertoi tilastaan ​​huolimatta, kuinka hän asui maatilalla.

Robert kazinsky kapteeni ihme

Puhuessaan rakastetusta basset -koirastaan ​​Hattiesta Emma sanoi: ”Kiusaus vain ottaa se iso tassukka ja suudella sitä on valtava.

'Mutta en voi. En voi koskea eläimiin. ''

Notting Hillissä supertähti Julia Robertsin kanssa

Näyttelijä, joka näytteli Notting Hillissä, paljasti myös, että hänelle tehtiin tiukka akupunktiorutiini kymmenen päivän välein ihottuman vaurioituneen ihon hoitamiseksi.

Emma kertoi myös, kuinka hän haki apua vaihtoehtoisista lääkkeistä sairauksiensa auttamiseksi.

BBC: n entinen toimitusjohtaja Jon Plowman kertoi viikonloppuna uutiset Emman kuolemasta Radio 4: ssä sanomalla: 'Ei ole ikärajaa saada sydänkohtaus, kuten ymmärrän.'

Lisäys: 'Emma oli lahjakas sarjakuvanäyttelijä, joka sai minkä tahansa roolin näyttämään helpolta. Näyttelijät ja miehistö rakastivat häntä. ''

mikä päivä piste on tulossa

Lue lisää

Emma Chambers
Kuollut 53 -vuotiaana Parhaat tv -lainaukset Hänen kuuluisa aviomiehensä Kuolinsyy

Emma jättää näyttelijämiehensä Ian Dunnin taakse.

Agentti John Grant paljasti, että hän oli kuollut luonnollisista syistä ja häntä 'kaipaisi suuresti'.

Hän sanoi: 'Emma loi runsaasti hahmoja ja valtavan määrän työtä. Hän toi naurua ja iloa monille.

Hänen näytön isoveli Hugh Grant twiittasi: '' Emma Chambers oli hilpeä ja erittäin lämmin henkilö ja tietysti loistava näyttelijä. Erittäin surullinen uutinen. '

Nuori Emma Chambers teatterissa Jane Asherin ja Ian McKellenin kanssa

Näyttelijä näytteli Williä elokuvassa Notting Hill - joka oli omituisen Honey -onnettoman rakastunut veli - Chambers.

Dawn French on kunnioittanut rakastavaa ystäväänsä Emmaa.

ota minut pois sähkökatkosta

Näyttelijät näyttivät parhaita ystäviä Dibleyn vikaarissa 13 vuoden ajan - ja heidän siteensä levisi todelliseen elämään.

'Emma oli erittäin kirkas kipinä ja uskollisin ja rakastavin ystävä, jota kukaan voisi toivoa', Dawn French kertoi NEWSAM Online -lehdelle. 'Kaipaan häntä kovasti.'

Twitteriin hän julkaisi kuvan itsestään, jossa Chambers oli asetettu.

Hän kirjoitti: 'Minua aisti säännöllisesti näin ainutlaatuinen ja kaunis kipinä, joka oli Emma Chambers. En koskaan välittänyt. Rakastin häntä. Paljon.'

Katso Myös: