Emmerdalen Leylan kohtalo paljastui kauhuyliannostuksen ja sairaalaonnettomuuden jälkeen

TV uutiset

Horoskooppi Huomenna

Emmerdalen Leyla Cavanaghin kohtalo paljastettiin sen jälkeen, kun hänet kiidätettiin sairaalaan huumeiden yliannostuksen vuoksi.



Kylän asukas hänet vietiin A&E:hen, kun hän oli ottanut liikaa kokaiinia, miehensä tohtori Liam Cavanagh palasi kotiin ja huomasi hänen kaatuneena lattialle ja pussin valkoista jauhetta pöydällä.



12-vuotias poika kuoli 64-onnettomuudessa

Lääkärit vahvistivat, että hän oli saanut sydänkohtauksen, ja varoittivat, että hänellä voi olla pysyviä vaurioita. Oli kuitenkin hyviä uutisia, sillä terveydenhuollon ammattilaiset väittivät, että 'rohkaisevia' merkkejä oli.



'Leylan merkit ovat rohkaisevampia. Hän verenpaine on parempi. Toivottavasti voimme poistaa putken pian, mutta meidän on ensin suoritettava vieroituskoe varmistaaksemme, että hänen ruumiinsa on tarpeeksi vahva selviytyäkseen', he sanoivat.

 Leyla kuljetettiin sairaalaan yliannostuksen jälkeen
Leyla kuljetettiin sairaalaan yliannostuksen jälkeen ( Kuva: ITV)

Victoria Sugden oli kumppaninsa David Metcalfen pojan Jacobin kanssa - joka on myös Leylan poika - ja tiedusteli lääkäriltä, ​​mitä on odotettavissa tulevina päivinä, kysyen: 'Mutta hän on yli pahimman?'

'Pelkään, että emme pysty arvioimaan mitään neurologisia vaurioita ennen kuin hän on tajuissaan', lääkäri varoitti, mutta asiat näyttivät pian kääntyvän positiiviseksi, kun Leyla näytti heräävän ja voivan paremmin.



Lääkäri vakuutti Victorialle, että Leyla voi paremmin, mutta hän ei ollut vielä poissa metsästä, ja lisäsi: 'Hän on alkanut tulla ympäriinsä, mutta hän on äärimmäisen tylsä, joten älä odota hänen olevan järkeä. Minusta se on parasta pysyä positiivisena tässä vaiheessa.

 Hän sai sydänkohtauksen
Hän sai sydänkohtauksen ( Kuva: ITV)

Jakson lopussa Jacob tuli sairaalahuoneeseen käymään äitinsä luona, vihaisena tämän tekemisestä.



'Olen pahoillani', hän sanoo melkein välittömästi ja nousi istumaan sängyssä, 'en koskaan anna itselleni anteeksi kaikkea, mitä olen sinulle aiheuttanut. Sanoisin, että se oli vain hauskaa, mutta se olisi toinen valhe. Haluaisin syyttää Meenaa, mutta tämä kaikki oli minun käsissäni.'

Muualla Leylan aviomies tohtori Liam Cavanagh soitti Cain Dinglelle selittääkseen mitä oli tapahtunut, sillä Cain päätti auttaa kostamaan huumekauppias Callumia, joka sai Leylan tähän sotkuun.

 Hänen miehensä tohtori Liam Cavanagh kamppailee
Hänen miehensä tohtori Liam Cavanagh kamppailee ( Kuva: ITV)

Suzy - väitti olevansa osittain syyllinen tapahtuneeseen - auttoi Cainia selvittämään Callumin ja pääsemään hänestä lopullisesti eroon, kun taas Leyla toivoi Liamin tulevan tapaamaan häntä sairaalassa.

Hän oli pettynyt, kun Liam - kamppaili edelleen järkyttävien uutisten kanssa - päätti olla ilmestymättä, ja sen sijaan katsoi, että oli parasta, että hän pysyi kotona, kun Victoria ja Jacob pitivät yövalvoja.

*Emmerdale esitetään arkisin klo 19.30 ITV:ssä.

rantauimapuvut kate garraway

Katso Myös: