Erik ten Hag antoi suuren vihjeen seuraavalle Man Utd -kokoonpanolle, koska päätös vs Brighton oli perusteltu

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Erik ten Hag katsoi omaansa Manchester United puolella häviävät avauspelinsä kauden, mutta Diogo Dalot on tarjonnut jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka he voisivat muokata kokoonpanoaan jatkossa.



Hollantilainen katsoi Brighton ja Hove Albion varmisti kaikkien aikojen ensimmäisen voiton Old Traffordilla ja voitti 2-1-voiton Pascal Grossin kahdella ensimmäisellä puoliajalla tehdyllä maalilla. Se oli Ten Hagin ensimmäinen kilpailupeli, ja hän aloitti väärällä 9-järjestelmällä, kun Christian Eriksen aloitti Unitedin hyökkäävimpänä pelaajana.



Toisella puoliskolla Cristiano Ronaldo otettiin käyttöön ja Eriksen putosi keskikentälle, hänen tutumpaan asemaansa. Tämän ansiosta hän näki enemmän palloa, mikä puolestaan ​​auttoi koko joukkuetta, kun Dalot avautui sen antamaan dynamiikkaan. Ten Hag jätti Cristiano Ronaldon penkille osittain auktoriteetin osoituksena, mutta myös hänen huonon ottelukuntonsa vuoksi.



United haluaa poimia kauden ensimmäisen voittonsa ensi viikonloppuna Brentfordissa, ja Dalotin kommentit voivat jättää jäljen hänen manageriinsa. Laitapuolustaja sanoi: 'Luulen, että heti kun näimme Eriksenillä oli paljon aikaa pallolla vapaasti, silloin kaikki alkoi olla dynaamisempaa edessä.

'Teimme liikkeitä takana Cristianon, Jadonin ja Rashyn venyttäessä puolustustaan. Sitten saimme paljon tilaa keskikenttäpelaajille, laitapuolustajille, joita olemme sisällä ja myös laidassa. Joten tämä on dynamiikka, jota me Haluamme pitää 90 minuuttia, mutta ei 45:tä. Pallon ulkopuolella haluamme jatkaa aggressiivisuutta, painaa korkealla ja saada pallo takaisin niin nopeasti kuin pystymme.'

Anthony Martial, joka jätti kauden avausottelun väliin loukkaantumisen vuoksi, saattaa myös jättää väliin matkan Länsi-Lontoon, jolloin Ronaldo voi aloittaa hyökkäyksen. Marcus Rashford voisi olla vaihtoehto, mutta jos Ronaldo on edelleen seurassa, hänestä tulee suosikki johtoon.



 Christian Eriksenin taktinen säätö osoittautui hyväksi liikkeeksi
Christian Eriksenin taktinen säätö osoittautui hyväksi liikkeeksi ( Kuva: REUTERS)

Ota kantaa! Pääseekö Man Utd neljän parhaan joukkoon? Kerro meille mielipiteesi täällä.

Eriksen, joka allekirjoitti kesällä sopimuksensa Brentfordin umpeutumisen jälkeen, on vihjannut lisäävän luovaa hohtoa Unitediin, ja hänen sunnuntain paikanmuutos auttoi heitä kantamaan enemmän uhkaa eteenpäin, kun he halusivat palata peliin.



Ten Hag sanoi muutoksista: ''Oli selvää, että toisella puoliajalla olimme parempia keskikentällä, kun Christian Eriksen palasi alas ja Cristiano Ronaldo ylemmäksi. Sitten luomme ja [Marcus] Rashfordilla oli kaksi todella hyvää mahdollisuutta, ja on sääli, ettemme tehneet maalia 2-2:een.''

Hän lisäsi myös varhaisesta takaiskusta: ''Se on mitä meidän on tehtävä, meidän on käsiteltävä takaiskua ja meidän on opittava virheistä ja meidän on mentävä eteenpäin. Meidän täytyy käsitellä sitä ja tiesin alusta asti, että se ei tule olemaan helppoa, se vie aikaa, mutta sinulla ei ole aikaa ja meidän on voitettava pelejä.

Katso Myös: