Erik ten Hag varoittaa Man Utd -tähtiä puhuessaan faneille ennen uutta kautta

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Erik ten Hagin unelma on tuoda Total Football Manchester United . Mutta hollantilainen on varoittanut pelaajiaan, että heidän on ensin oltava valmiita voittamaan ruma, kun hän pyrkii tuomaan kauniin pelin Old Traffordille.



morrisonsin aukioloajat pääsiäisenä 2019

Ten Hag on liittynyt Unitediin Ajaxista johdettuaan renessanssin Amsterdamin seurassa Johan Cruyffin periaatteiden pohjalta. Aiemmin varajoukkueen valmentajana Bayern Münchenissä, hän työskenteli Pep Guardiolan johdolla.



Mutta Ten Hag on tarpeeksi pragmaattinen ymmärtääkseen, että hänen ainoa mahdollisuutensa ostaa tarpeeksi aikaa kaatuneiden punaisten henkiin herättämiseen on, jos hän pystyy saavuttamaan tuloksia suurimmalla osalla perimästään ryhmästä.



Kun häneltä kysyttiin voittotarpeesta, Ten Hag vastasi: 'Puhut kuin hollantilainen. He haluavat aina pelata loistavaa jalkapalloa.

'Siksi olen täällä - ja pidän siitä. Haluat voittaa ja haluat voittaa tietyllä tavalla olemalla niin ennakoiva, rohkea, seikkailunhaluinen. Mielestäni se kuuluu Manchester Unitedin kulttuuriin ja haluamme tuoda sen mukaan.

rachel thompson daley thompson

'Mutta loppujen lopuksi, jos et voi voittaa hyvällä tavalla, viihdyttävällä tavalla sinun on silti voitettava. Tämä on mentaliteetti ja asenne, jonka tuomme mukaan. Joskus tulee pelejä, joissa ei pelata hyvin, mutta silti täytyy voittaa.'



Ten Hagin ensimmäinen tehtävä on rauhoittaa seura, joka on ollut sodassa vuosikymmenen ajan Sir Alex Fergusonin eläkkeelle jäämisen jälkeen. Ferguson pystyi pitämään kannen fanien avoimesta vihamielisyydestä seuran omistavaa Glazer-perhettä kohtaan voittamalla palkintoja.

Mutta tyytymättömyys on muuttunut avoimeksi kapinaksi viime kausina - ja seuran epäonnistuminen siirtomarkkinoilla tänä kesänä on jättänyt hollantilaiselle ratkaistavana ongelmia sekä kentällä että sen ulkopuolella.



  Erik ten Hag
Erik ten Hag on varoittanut pelaajiaan, että heidän on voitettava ruma, jotta paineet pysyisivät poissa ( Kuva: Getty Images)

United on käyttänyt 51 miljoonaa puntaa argentiinalaisen puolustajan Lisandro Martinezin tuomiseen Ajaxista ja vielä 13,5 miljoonaa puntaa vangiksi hollantilaisen vasemman puolustajan Tyrell Malacian Feyenoordista. Mutta vaikka Christian Eriksen lisää laatua Ten Hagin keskikentälle, ykkösmaali Frenkie De Jong kieltäytyi lähtemästä. Barcelona kunnes hänelle maksetaan 17 miljoonaa puntaa jäljellä olevaa palkkaa.

katso Englanti vs montenegro

Cristiano Ronaldo Jatkuvat erimielisyydet heijastavat Stretford Endissä koettua turhautumista. Ten Hag sanoi: 'Minun, valmennushenkilökunnan, pelaajien on tehtävä kaikkensa tuodakseen menestystä takaisin kentälle.

”Kaikki alkaa kentältä harjoituskentällä – ja joka päivä on tuotava maksimi, mitä voit. Sen jälkeen kehityt yksilöllisesti ja tiiminä.

'Mielestäni on selvää, että tämän stadionin tarkoitus on saada aikaan taistelu. Toivon hyvää yhteistyötä (faneilta). Mutta olemme antaneet esimerkin kentällä. Jos meillä on oikea asenne - ja tällä tarkoitan kovan työn tekemistä ja myös rohkeutta - fanit pitävät siitä ja se tuo taistelun takaisin.'

  Ten Hag on vaatinut yhtenäisyyttä ennen ensimmäistä kauttaan Man Utd:n pomoina
Ten Hag on vaatinut yhtenäisyyttä ennen ensimmäistä kauttaan Man Utd:n pomoina ( Kuva: Sky Sports)

Ei kestä kauan, kun Unitedin kannattajat kääntävät vihansa uudelleen seuran omistajia vastaan ​​kesän jälkeen, jolloin Glazers ryösti toiset 11 miljoonaa puntaa Old Traffordin kassasta.

United kohtaa hankalan avausviikonlopun ottelun Brighton Old Traffordilla. Ja Ten Hag lisäsi: 'Odotan jokaista peliä ja jokainen peli tulee olemaan haaste. Joten meidän on saatava siitä paras irti.

jody jenkins danniella tytär

'Tulee takaiskuja ja pettymyksiä, ja meidän on kohdattava ne. Tiedän sen, koska se on elämää – urheiluelämää. Jokaisen seuran, jokaisen joukkueen ja jokaisen kannattajan on kohdattava se. Se on asenne, jota me kaikki tarvitsemme.

”Kun näytät sen ja sinulla on hyvä suunnitelma, saavutat lopulta menestyksen. Olen 100-prosenttisen varma siitä.'

Katso Myös: