Sydämeni oli särkynyt 9 VUOTTA .. ENNEN ENSIMMÄISTÄ ​​RAKKAUTTAMME LOPPUUN

Maailman Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kuten Holby, sydämen sykkivä Sam Strachan, hänellä ei ollut vaikeuksia vetää tyttöjä.



Mutta tosielämässä näyttelijä Tom Chambers hoiti särkynyttä sydäntä yhdeksän vuoden ajan unelmiensa naisesta.



Tom, 29, joka esittää BBC: n sairaalan draamassa näyttelijää Samia, tapasi hänet lähes kymmenen vuotta sitten ja joutui katsomaan hänen tapaamista muiden kaverien kanssa, kun he molemmat elivät erillistä elämää.



Pelottava kuoleman lähellä oleva kokemus jätti hänet entistä päättäväisemmin naimisiin tytön kanssa, jonka kuvaa hän kantoi lompakossaan heidän tapaamisensa jälkeen.

Onneksi Tomille hänen unelmansa ovat vihdoin toteutuneet sen jälkeen, kun pariskunta kokoontui puoli vuotta sitten.

missä jason orange on nyt

'Näin hänet ensimmäisen kerran huoneen toisella puolella ja olin koukussa', sanoi Tom puhuessaan rehellisesti The Peopleille ensimmäisessä syvällisessä haastattelussaan.



'Se oli yhdeksän vuotta sitten, ja heti kun näin hänet, tiesin, että menen naimisiin hänen kanssaan.'

Unelmiensa nainen on televisiotutkija Clare Harding, joka on viisi vuotta nuorempi kuin Tom ja hänen vanhan maantiedeopettajansa tytär.



'Sinulla on joko 'kasvattaja' tai 'hetkellinen' ja tämä oli ehdottomasti hetki ', Tom virnistää selvästi rakastuneena.

- Näin hänet huoneen toisella puolella ja ajattelin hänen olevan numero uno ja tiesin olevani tyttö, jonka halusin mennä naimisiin.

'Siitä on yhdeksän vuotta ja olemme vasta vasta kuuden kuukauden aikana. Olen odottanut koko tämän ajan ja pitänyt hänen valokuvansa aina lompakossani.

'Sanoin äidilleni seuraavana päivänä, kun tapasin Claren, luulen, että olen juuri tavannut tytön, jonka kanssa haluan mennä naimisiin. ja hän sanoi, että minun on parempi kertoa hänelle, muuten hän saattaa päätyä koskaan tietämättä ja menemästä jonkun toisen kanssa.

'Minun piti odottaa viisi päivää, koska lähdin perheeni kanssa, mutta kun palasin, menin hänen kotiinsa ja vein hänet ulos juomaan ja sanoin:' Luulen, että nyt ei ole oikea aika, mutta noin seitsemän aikaan ' vuoden kuluttua menen naimisiin kanssasi. & apos;

Hämmästyttävän hän sanoi tuntevansa samoin.

- Kolme viikkoa pidimme kädestä ja suutelimme, ja sitten se oli siinä.

'Olimme molemmat niin nuoria ja - molemmat Gemini - meidän piti lähteä ja hankkia elämänkokemusta ennen kuin pääsimme yhteen.

- Koko tämän ajan olemme kirjoittaneet kirjeitä. Hän kävi koulun ja yliopiston, ja tapasimme kuuden tai yhdeksän kuukauden välein.

Mutta hän meni ulos toisen miehen kanssa kolme ja puoli vuotta. Se vain loukkasi minua niin pahasti, kun näin hänet muiden kavereiden kanssa. '

Tom myöntää seurustelleensa muiden tyttöjen kanssa, kun hän kantoi taskulamppua Clarelle. Mutta viime vuoden heinäkuussa hänen unelmansa vihdoin toteutui.

Peter kayn sairaus syöpä

Hän sanoo: 'Se vain tapahtui. Yhtäkkiä tajusimme molemmat, että haluamme tehdä sen. En voi kuvitella olevani kenenkään muun kanssa. En voinut sietää sitä. '

Tom, joka liittyi Holby Cityyn 18 kuukautta sitten, on aiheuttanut suurta kohua rekisterinpitäjänä Sam. Hän on nukkunut Connie (roolissa Amanda Mealing, 38), joka on nyt raskaana, ja upea Chrissie (Tina Hobley, 34). Mutta tosielämässä kauhistuttava harja kuoleman kanssa vahvisti näyttelijän rakkauden Clareen.

Joulukuussa 2000 Tom oli lentokoneessa, joka oli matkalla Keniaan käymään sisarensa luona, kun hullu kaappas koneen ja lähetti sen loukkaantumaan kohti maata.

'Se oli pelottavaa', Tom värisee. - Saimme selville myöhemmin, että olimme neljän sekunnin päässä maahan osumisesta.

- Lensimme noin viisi tuntia ja olimme autiomaassa.

- Heräsin ja näin, että tämä kaveri käveli ohi, ja hänen takkinsa oli tehty aivan ylhäältä, ja hän hikoili, ja muistan, että se oli hieman outoa. Nukahdin takaisin ja seuraavalla minuutilla kone ryntäsi ja sukelsi nenään. Tuntui siltä, ​​että moottori oli sammunut, koko asia jyrinä, kaikki huusivat. '

Laulaja Bryan Ferry ja perillinen Jemima Khan, jotka olivat naimisissa kriketti Imran Khanin kanssa, olivat samalla lennolla.

Tom sanoi: 'Happomaskit tulivat alas ja vaunu ampui käytävää alas ja törmäsi johonkin.

”Outoa ja hämmästyttävää on, että kaikki alkoivat rukoilla ääneen omalla kielellään.

Menetät kaiken siinä hetkessä. Kapteeni taisteli tämän miehen kanssa. Hän oli sukeltanut suoraan hallintalaitteisiin, lyönyt auto -ohjaajan pois ja lähettänyt sen syöksymään.

- Hän oli henkisesti epävakaa ja yritti kaataa koneen.

'Matkustajat ja miehistö menivät sisään ja yksi kaveri pisti peukalonsa kaverin silmiin saadakseen hänet pois istuimelta.

'Liityin rukoukseen ja sanoin Herran rukouksen kahdesti. Luulen, että se kesti muutaman minuutin, koska kone nousi ylös ja tasoittui, ja sitten se putosi uudelleen.

paras tanssija 2019

'Se oli varmaan silloin, kun he kamppailivat.

'' Mutta tärkein tunne oli täysin epäuskoinen. En vain voinut uskoa, että tämä voisi tapahtua minulle, koska minulla oli niin paljon, että halusin vielä tehdä. Ja ajattelin vain, että tämä ei voi tapahtua, koska minun on mentävä naimisiin Claren kanssa. Suurin syy, miksi ajattelin, että näin ei voi tapahtua minulle, on se, että olen tavannut tytön, jonka kanssa haluan mennä naimisiin. '

Onneksi kaappaaja sai voimansa ja Tom palasi elämäänsä.

Englanti vs Hollanti tv

Näyttelijä, joka puhuu intohimoisesti ja innoissaan kaikesta ja on uskomattoman päättäväinen, kasvoi pienessä kylässä lähellä Matlockia, Derbyshiressä.

'Meillä oli yksi kauppa ja yksi pubi', hän nauraa. 'Olen oikea kyläpoika. Kasvoin jopa vanhalla maatilalla. '

Hänen isänsä Stuart on kirjanpitäjä ja äiti Rosie jäi kotiin kasvattamaan Tomia ja hänen neljää sisarustaan.

11 -vuotiaana hänet lähetettiin opiskelemaan Repton Schooliin Derbyshiressä.

'Olin röyhkeä röyhkeä', hän sanoo - eikä sitä ole vaikea uskoa hänen helppokäyttöisellä ystävällisellä käytöksellään.

- Meillä oli vain tyttölautailijoita GCSE: stä lähtien. Joten ensimmäisten kolmen vuoden aikana ei ollut toivoa, kaikki mitä voimme tehdä, oli fantasioida kuudennen alkuajoista. Ja sitten tytöt olivat loistavia. '

Tom sai näyttelijävian esiintyessään Dracula Spectacular -koulutuotannossa. Hän jatkoi musiikkiteatterin opintoja Guildford School of Actingissa. 'Minun oli pakko tehdä balettia', hän hymyilee.

- Paikalla oli kymmenen ja vain kaksi meistä. Minun piti käyttää sukkahousuja ja hupparia. '

Mutta yliopistosta poistuttuaan Tom kamppaili kuusi vuotta ja joutui tekemään töitä kuorma -autonkuljettajana ja ikkunanpuhdistusaineena saadakseen toimeen.

Hän sanoi: 'Menin uuden agentin kanssa, jota ei ollut vakiinnutettu, joten paras koe, jonka sain, oli Bob The Builder the Arena Tour, joka olisi ajanut ajoneuvoa ja tehnyt siitä rokkauksen sivuttain ja taaksepäin ja eteenpäin.

'Agentti erotti minut, koska en ottaisi työtä vastaan.'

tee itse budjetilla Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Vuonna 2004, kun hän oli tehnyt ilmaisia ​​sivutuotantoja ja elokuvia ilmaiseksi, Tom otti väärentäjä Tony Evansin osuuden taidekriisikappaleesta Fakers Art Malikin ja Matthew Rhysin rinnalla.

Hän sanoi: ”Johtaja näki sen Amerikassa ja sanoi, että minun pitäisi jäädä sinne kolmeksi kuukaudeksi.

- Tuntui, että tästä tulee iso tauko. Menin pohjimmiltaan ei mistään The New Worldin, Supermanin ja King Kongin koesoittoon.

`` Mutta minulla ei ollut mitään mahdollisuutta saada näitä työpaikkoja, koska olisin listan 167. sijalla. ''

Pettymättä Tom palasi Derbyshireen ja aloitti projektin Fred Astairen A Damsel In Distressin uusimiseksi kuvaamalla Astairen tanssirutiinia ja lähettämällä sitten kopioita ohjaajille.

Hän sanoi: 'Katsoin sitä kehys kerrallaan oppiakseni. Se kesti seitsemän kuukautta. Sain Fakersin miehistön tulemaan vanhaan kouluuni ja he kuvasivat sen minulle.

- Olin intohimoinen siitä ja lähetin sen kaikille näyttelijöille, mukaan lukien Julie Harkin. Hän näytteli Holbyssä ja etsi uutta lääkäriä. Kolme kuukautta myöhemmin he pääsivät katsomaan sitä ja he pitivät sitä todella epätavallisena ja pyysivät minua koe -esiintymiseen. '

Tom rakastaa olla Holbyssä, ja hänellä on sopimus pysyä vielä puolitoista vuotta, elleivät tuottajat toisin päätä. Hän on myös päättänyt tehdä jälkensä elokuvissa - toinen suuri intohimo elämässään.

Mutta hänen suurin kunnianhimonsa kaikista? Tietysti mennä Claren kanssa naimisiin.

jon.wise@people.co.uk

Holby City, BBC1, tiistai klo 20

Katso Myös: