Fearne Cotton ja aviomies Jesse Wood näyttävät jännittyneiltä rivipommin jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Fearne Cotton ja hänen aviomiehensä Jesse Wood ovat olleet kuvissa jännittyneinä, kun he ovat tunnustaneet, että heidän avioliitonsa on osunut jälleen kiviseen laastariin.



mistä saan kannabisöljyä

38-vuotias televisio- ja radioisäntä sekä 43-vuotias muusikko-Rolling Stonesin rokkari Ronnie Woodin poika-näyttivät päinvastaiselta kuin rento, kun he veivät kaksi lastaan ​​puistoon viikonloppuna.



Fearne ja Jesse - jotka menivät naimisiin vuonna 2014 - kävelivät suurella välilyönnillä ja jättivät hymyilemättä, koska he molemmat kantoivat useita laukkuja kävellessään vehreän Lontoon virkistysalueen läpi.



Fearne Cotton ja hänen aviomiehensä Jesse Wood ovat olleet kuvassa jännittyneinä (Kuva: MJ-Pictures.com)

Jossain vaiheessa stressaantunut Fearne piti kädestä tytärtään Honeyä pojan Rexin kanssa.

Happy Place-podcast-tähti meni ilman meikkiä perheen kävelylle ja leikkasi rentoa hahmoa ylimitoitetussa raidallisessa paidassa, jossa oli farkut ja kouluttajat.



Televisio- ja radioisäntä ja muusikko näyttivät päinvastaiselta kuin rento, kun he veivät kaksi lastaan ​​puistoon viikonloppuna (Kuva: MJ-Pictures.com)

Jesse rypisti kulmiaan kulkiessaan sikojensa rinnalla valkoisessa t-paidassa ja chinossa.



Valokuvat jatkuvat siitä, kun Fearne puhuu avoimesti kamppailuista, joita hän on kohdannut suljetussa tilanteessa, kun hän huomasi törmäävänsä miehensä ja heidän lastensa kanssa.

Fearne unohti hymyillä (Kuva: MJ-Pictures.com)

Fearne on myöntänyt, että yhteistyö aviomiehensä ja kahden pienen enkelin kanssa on osoittautunut koetukseksi hänen kärsivällisyydestään, koska hän tunnusti, että sekä hän että Jesse ovat päässeet riitoihin viimeisten neljän kuukauden aikana.

Puhuessaan Happy Place -podcastissaan Fearne selitti: 'Olen erittäin tulinen ihminen, ja Jesse voi olla myös melko tulinen.

- Olemme varmasti riidelleet lasten edessä. Useimmilla vanhemmilla on jossain vaiheessa.

Jesse rypisti kulmiaan (Kuva: MJ-Pictures.com)

Se ei ole säännöllistä, mutta meillä on varmasti ollut poppia toisillemme heidän edessään - etkä tunne olosi hyväksi sen jälkeen.

'Olen myös huutanut lapsilleni, kuten luulen useimmilla vanhemmilla, etenkin lukituksen aikana.'

Hän jatkoi selittäen, että hän on huomannut huutavansa ja huutavansa itseään kaikki perheenjäsenet, mutta onnistuu koota itsensä muistuttamalla itseään olemaan käyttämättä kuin lapsi.

Fearne on keskustellut menneistä kamppailuistaan ​​aviomiehensä Jessen kanssa ja paljastanut viime vuonna, että he olivat käyneet läpi karkean laastarin kuuden vuoden avioliiton aikana.

Fearne ja Jesse solmivat solmun 4. heinäkuuta 2014 (Kuva: bailnecotton/Instagram)

Hän kertoi Red Magazine -lehdelle: [Vuonna 2018] Jesse ja minä osuimme karkeaseen paikkaan - hän oli poissa, kiertäen hellittämättä, yritin pitää oman urani käynnissä samalla kun huolehdimme lapsistamme ja olimme molemmat epätoivoisesti kiinni avioliittomme.

`` Tämän suurenmoisen rivin keskellä luulen, että me molemmat ihmettelimme, minne rakkaus oli kadonnut, ja pelkäsimme, ettei se tule takaisin. ''

Pari onnistui kuitenkin selvittämään väitteensä - Fearne ilmoitti rakastavansa Jesseä Instagramissa päiviä sen jälkeen, kun Red Magazine -haastattelu saapui hyllyille.

Katso Myös: