Lopuksi! Sekit selviävät päivässä lokakuusta lähtien - voitko nyt antaa meidän maksaa ne etänä?

Sovellukset

Horoskooppi Huomenna

Tarkistaa

Kiitos - mutta saisinko käteisen?(Kuva: Getty)



Toimialan laajuiset toimenpiteet 'laittaa tarkastukset tiukasti 2000 -luvulle' - uuden tekniikan avulla, joka mahdollistaa niiden poistamisen seuraavana päivänä - alkavat lokakuussa.



Uusi järjestelmä mahdollistaa pankkien ja rakennusyhteisöjen välisen sekkikuvien vaihtamisen paperisekkien siirtämisen ympäri maata.



Se lyhentää sitä aikaa, jonka kuitin poistaminen kestää kuudesta työpäivästä seuraavaan työpäivään.

Sekkien selvitysjärjestelmää hallinnoiva sekki- ja luoton selvitysyhtiö (C & CCC) sanoi, että uusi järjestelmä otetaan käyttöön joidenkin pankkien ja rakennusliikkeiden kanssa 30. lokakuuta.

Mutta se on vuoden 2018 jälkipuolisko, ennen kuin kaikki Yhdistyneen kuningaskunnan pankit ja rakennusliikkeet tarjoavat palvelua.



Tapahtuman tarkka päivämäärä ilmoitetaan aikanaan.

kyselyn lataus

Pitäisikö vain tarkistaa shekit?

0+ ÄÄNETTÄ KAIKKI

JOOÄLÄ

Mitä se tarkoittaa sinulle

Asiakkaille, jotka maksavat sekillä uuden järjestelmän mukaisesti, se tarkoittaa, että he voivat nostaa varat - ja olla varmoja, että sekkiä ei palauteta maksamattomana - seuraavan 'arkipäivän' loppuun mennessä sen jälkeen, kun sekki on maksettu Viimeisin.



Arkipäivä määritellään maanantaista perjantaihin, lukuun ottamatta arkipyhiä.

C & CCC: n toimitusjohtaja James Radford sanoi: 'Nämä muutokset asettavat tarkastukset lujasti 2000 -luvulle ja tarjoavat todellisia ja tärkeitä etuja monille säännöllisesti sekkejä käyttäville henkilöille, hyväntekeväisyysjärjestöille ja yrityksille.'

Kuinka järjestelmä toimii nyt

Tarkista (Kuva: PA)

Tällä hetkellä sekkien selvitysprosessiin kuuluu paperisekkien kuljettaminen ympäri maata.

Sekin maksamisen jälkeen kestää enintään kaksi arkipäivää, ennen kuin vastaanottaja voi ansaita korkoa rahasta, neljä arkipäivää ennen kuin hän voi nostaa käteisen ja kuusi arkipäivää ennen kuin vastaanottaja voi olla varma, ettei sitä palauteta maksamatta.

Kuinka uusi järjestelmä toimii

USA, Illinois, Metamora, Lähikuva miehen valokuvaamisesta

Tämä olisi paljon helpompaa

Uusi shekkikuvausjärjestelmä tarkoittaa, että sen sijaan pankkien ja rakennusyhteisöjen välillä voidaan vaihtaa sekkien digitaalisia kuvia - mikä nopeuttaa prosessia, koska shekkien ei tarvitse mennä fyysiselle matkalle.

Uuden järjestelmän mukaan ihmiset kirjoittavat edelleen paperisekkejä kuten nytkin - ja he voivat myös maksaa ne halutessaan paikallisen pankin tiskin kautta, missä pankki luo kuvan sekistä ja vaihtaa sen sähköisesti.

Mutta jos joku saa sekkejä sen sijaan, että menisi pankkiinsa maksamaan ne, hän voi halutessaan ladata kuvia heistä mobiilipankkisovellukseensa maksaakseen ne.

Voitko skannata ne vain itse?

Yritykset ja hyväntekeväisyysasiakkaat voivat myös saada pankin skannausmahdollisuuden, jos heillä on paljon käsiteltäviä sekkejä.

Huolimatta kuluttajien & apos; Internetin ja mobiilipankkien ruokahalun lisääntyessä 477 miljoonaa sekkiä käytettiin edelleen maksuihin ja käteisen hankkimiseen kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2016.

Barclays on jo ottanut käyttöön shekkikuvauksen asiakkailleen.

Toukokuussa 2014 se käynnisti kokeellisen mobiilitarkistuskuvantamisjärjestelmän asiakkaille, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään Barclays -mobiilipankkia.

Barclays ilmoitti, että sillä on nyt 175 000 asiakasta, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään palvelua, ja asiakkaat voivat edelleen hakea liittymistä kokeiluun, jolloin he voivat maksaa jopa 500 punnan Barclays -sekit nopeasti.

Barclays UK: n toimitusjohtaja Ashok Vaswani sanoi: '' Sekit ovat yksi vanhimmista maksutavoista, ja olemme tyytyväisiä tähän ilmoitukseen, joka tuo heidät täysin digitaaliseen aikakauteen. ''

Katso Myös: