Frankie & Benny tarjoaa massiivisia alennuksia, jos otat valokuvia ruoastasi

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

Frankie & Benny's tarjoaa puoleen hintaan perusverkkoja(Kuva: Frankie & Benny's)



Vaikka puhelimen ottaminen pois illallisen keskellä ei ole mikään kaikkien hyväksymä asia, on vaikea kiistellä 50%: n alennuksella.



scarne puuvillaa ian watkinsissa

Juuri tätä italialais-amerikkalainen ketju Frankie & Benny's tarjoaa asiakkailleen alennuksena pääruoastaan, jos he jakavat ruokansa Instagramissa.



Tarjous on voimassa kuukauden loppuun asti, ja alennus on voimassa heti, kun merkitset Instagramissa #FrankieAndBennys.

Uusi kauppa osuu samaan aikaan ketjun uuden valikkovalikoiman kanssa, joka on suunnattu uusille asiakkaiden makuille ja aikuisemmalle yleisölle.

Frankie & Benny uudistivat ruokalistansa sen jälkeen, kun asiakkaat kokivat sen liian lapselliseksi. Uusia aikuisia ruokia on 26, joista seitsemän on vegaanisia.



50% alennus, jos otat kuvan ja merkitset sen (Kuva: Frankie & Benny & s)

Frankie & Bennyn brändijohtaja Elise Ash sanoi: Kaikki haluavat ottaa kuvan ruoastaan, kun se tulee ulos, riippumatta siitä, kuinka nälkäinen hän on - nyt voit säästää rahaa bonuksena!



Odotamme innolla vieraidemme reaktiota tähän aloitteeseen ja uuteen valikkoon, koska se on ensimmäinen monista jännittävistä uusista ideoista, jotka aiomme esittää heidän edessään tänä vuonna.

'' Tammikuussa lanseeratun laajan vegaanivalikoimamme suuren menestyksen jälkeen aiomme nyt keskittyä ruokiin, joita vieraamme ovat todella rakastaneet, ja luoda uusia tapoja nauttia ruuan jokaisesta näkökulmasta.

Tee aterioistasi entistä nopeampia

Asiantuntijan vinkit parempien ruokakuvien ottamiseen

Tietenkin aterioiden kuvien jakaminen on enemmän kuin vain alennus - joten jos haluat tykkäyksiä ja rahaa, mitä sinun pitäisi tehdä?

No, James Thompson tietää yhden tai kaksi tapaa saada enemmän tykkäyksiä kuvistasi - hänen Food Feels Insta -sivullaan on 150 000 seuraajaa.

Sitä paitsi italialainen ravintola Zizzi on juuri palkannut hänet tulemaan sen ensimmäiseksi asuvaksi Instagrammeriksi. Voit nähdä lisää hänen töistään wearezizzi -sivu .

Tässä on hänen neljä parasta vinkkiä täydellisen ruokakuvan ottamiseen:

numeron 42 merkitys
  1. Valaistus - Luonnonvalo on avain otettaessa ruokaa. Vältä, kun voit, koska se vie yksityiskohdat ja värit pois. Jos syöt ulkona - pyydä ikkunaistuin!

  2. Tausta - Mieti missä olet ja mitä haluat taustasi olevan. Pidä hauskaa ja pidä se jännittävänä

  3. Muokkaus - ruoan laatu on helppo menettää, jos käytät liikaa suodattimia, yrität keskittyä kirkkauteen, kontrastiin ja terävöittämiseen Instagramissa

  4. Koe - En pidä kiinni yhdestä kulmasta. Liiku ja ota erilaisia ​​kuvia eri kulmista ja katso mikä toimii sinulle. Jotkut lautaset näyttävät hyvältä lintujen silmiltä, ​​kuten pizza, kun taas toiset haluat ehkä päästä lähelle

Lue lisää

Löydä lisää ilmaistarjouksia ....
KFC jakaa ilmaista teetä Ilmaiset syntymäpäiväherkut 10 tapaa saada ilmaisia ​​juomia Syö ravintolaruoat ilmaiseksi

Katso Myös: