Gemma Collins anoo, että olen A Celebrity -pomot toiselle jaksolle dramaattisen lopettamisen jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Gemma Collins on kerännyt minua julkkis ... Hanki minut pois täältä! pomoja toisen kerran viidakossa.



TOWIE -tähti tunnusti soittaneensa ITV -hittituotteiden tuottajalle ja pyytänyt heitä antamaan hänelle uuden mahdollisuuden.



Gemma oli osa kokoonpanoa vuonna 2014 - kun Carl Fogarty voitti - mutta lopetti dramaattisesti vain kolmen päivän kuluttua.



ITV sanoi tuolloin, että Gemma oli päättänyt, että 'viidakkoelämä ei ole hänelle'.

Tiedottaja sanoi: 'Olemme pahoillamme siitä, että Gemma menee, mutta kunnioitamme hänen päätöstään ja toivotamme hänelle hyvää.'

Nyt Gemma toivoo näkevänsä uuden mahdollisuuden.



Gemma sanoo pyytävänsä pomoja päästämään hänet takaisin viidakkoon (Kuva: REX)

Britannian 100 parasta koiraa itv 2019

Celebrity Juice -levyllä tällä viikolla hän kertoi isäntä Keith Lemonille live -yleisön edessä, että hän otti yhteyttä tuottajiin ja kysyi, panisivatko he hänet takaisin viidakkoon.



Hän sanoi: 'He sanoivat minulle:' Taikuutta ei olisi siellä, koska sinä olet jo ollut ', ja minä sanoin: 'Kulta, jos minä olen siellä, minä tuon taikuuden.'

ITV ei kommentoi tarinaa eikä koskaan vahvista kokoonpanoa ennen suunniteltua paljastustaan ​​lähellä alkamispäivää.

Hän osallistui vuonna 2014 (Kuva: Brett D.Cove / SplashNews.com)

Gemma kuvasi Celebrity Juicea tällä viikolla (Kuva: Instagram)

Lähde, joka oli lähellä Gemmaa, kertoi meille: 'Hän rakastaa palata viidakkoon, koska hän näkee sen keskeneräisenä liiketoimintana lähdettyään vain kolmen päivän kuluttua.

'Hän haluaa tehdä saman kuin Dancing On Ice -elokuvassa.'

Joitakin suuria tähtiä on huhuttu tämän vuoden I A Celeb -tapahtumaan, jossa nähdään myös juontaja Ant McPartlin, joka kumartui näyttelystä viime vuonna keskittyäkseen toipumiseensa, jättäen Dec Donnellyn isännöimään Holly Willoughbyn kanssa. .

Hän lähti viidakosta kolmen päivän kuluttua (Kuva: ITV)

Lue lisää

house of fraser -joulumainos 2017
Showbiz -editorin valinnat
Kyynelevä Kate sanoo, että lapset ovat menettäneet isänsä. Jeff jakaa samanlaisen Freddien Depp lopetti Amber -avioliiton kakan takia Kate Garraway vahvistaa GMB -paluun

Paul Hollywoodin entinen Summer Monteys-Fullam on huhuttu, vaikka hän sanoi lausunnossaan, ettei häntä ollut otettu yhteyttä esityksestä.

Coronation Streetin alahuoneen puhemies Alan Halsall, John Bercow, juontaja Richard Madeley ja Bluein Duncan James ovat myös tehneet listan huhuttuista leirikavereista.

NEWSAM Online on ottanut yhteyttä Gemman edustajiin kommentoidakseen.

Onko sinulla tarina myytävänä? Ota meihin yhteyttä osoitteessa webtv@trinityNEWSAM.com tai soita meille suoraan 0207 29 33033

Katso Myös: