Gemma Owen ja Luca Bish näyttävät epätoivoisilta poistuessaan Love Islandin jälleennäkemisshowsta

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Rakkauden saari kakkosia Gemma Owen ja Luca Bish vaikuttivat jokseenkin masentuneelta, kun he lähtivät torstai-illan jälleennäkemisen esityksestä yhdessä.



Pariskunta napsautui yhteen auton takaosassa, kun se lähti Elmstree Studiosilta tunnelmassa, joka näytti olevan jyrkässä ristiriidassa sen kanssa, jossa 19-vuotias Gemma lähetti viestin hänelle. Instagram tarina vain tunteja aikaisemmin.



lady colin campbellin pojat

Kalakauppias Luca näytti siltä, ​​että hänellä oli mielessään jotain painavaa, kun hän katsoi kädet suullaan.



Gemma, entisen tytär Liverpool ja Englannin jalkapalloilija Michael Owen istui hänen vieressään ja näytti yhtä vakavalta käsi otsallaan.

  Gemma ja Luca näyttivät vakavilta lähteessään Love Islandin jälleennäkemisen jälkibileistä
Gemma ja Luca näyttivät vakavilta lähteessään Love Islandin jälleennäkemisen jälkibileistä ( Kuva: JAMES CURLEY JA MAGICMOMENTSUK)

Pariskunta, joka jäi ilman voittajien 50 000 punnan palkintoa Davide Sanclimenti ja Ekin-Su Cülcüoğlu Maanantaina molemmat näyttivät kiiltävältä mustilta tullessaan kohti ITV aikaisemmin illalla.

'Kuinka hyvältä hän näyttää hiuksensa tuolla tavalla?' kysyi Luca Gemman Instagram-tarinassa, ennen kuin hän virnisti poseeraillessaan kameralle.



Sitä ennen hyvällä tuulella Gemma oli kutsunut 1,6 miljoonaa seuraajaansa äänestämään tarinastaan, kuinka hänen tulisi pukeutua hiuksiinsa.

  Pari näytti asettuvan yhtenäiseen rintamaan
Pari näytti asettuvan yhtenäiseen rintamaan ( Kuva: gemowen_1 /Instagram)
  Gemma ja Luca näyttivät rentoutuneilta matkalla kohti tapaamista
Gemma ja Luca näyttivät rentoutuneilta matkalla kohti tapaamista ( Kuva: gemowen_1 /Instagram)

Gemman ja Lucan kanssa juhliin liittyi suurin osa heidän Love Island -tovereistaan ​​sekä isäntä Laura Whitmore ja hänen puhekumppaninsa Iain Stirling .



Laura, 37, näytti hehkuvalta, kun hänet napsautettiin poistuessaan juhlista kauniissa laivastonsinisessä mekossa paljon rennomman Ianin rinnalla - pukeutuneena mustaan. NASA huppari ja lasit.

Lauran ja Iainin pariskunta on ollut esillä viiden vuoden ajan tavattuaan itse ITV:n juhlissa.

  Juontaja Laura Whitmore ja hänen puhekumppaninsa Ian Sterling
Juontaja Laura Whitmore ja hänen puhekumppaninsa Ian Sterling ( Kuva: JAMES CURLEY JA MAGICMOMENTSUK)

Muualla Paige Thorne ja kumppani Adam Collard - joka jäi juuri paitsi finaalista sen jälkeen, kun hänet oli jätetty pois huvilasta edellisenä iltana - näytti onnelliselta matkalla jälkijuhliin.

Kuntovalmentaja Adam, 27, näytti fiksulta, mutta rento, kun hän hymyili kameralle tavallisessa valkoisessa t-paidassa, jossa oli ketju, kun taas ensihoitaja Paige, 24, katsoi pois matalassa mustassa asussa.

asetettu elämän lottonumeroille

Korttien jakautumisesta käytyjen keskustelujen ahdistamana kaksikko vaikutti saavan nuo huhut lujasti sängylle, kun he pitivät käsiään ajoneuvonsa takaosassa - kilpakumppanin ohjaamana. Antigonus Buxton , joka ilmeisesti piti myöhäisillan omaa shindigiä.

  Adam Collard ja Paige Thorne
Adam Collard ja Paige Thorne ( Kuva: JAMES CURLEY JA MAGICMOMENTSUK)

Laulaja Antigoni, 26, vilkutti kameralle kuljettajan paikalta, kun hän kehui tavaramerkkiään kiharaisia ​​blondeja.

holly willoughby philip schofield

Pommi, joka oli myös pukeutunut valkoiseen, loisti sen kultaisella luomivärillä ja täydellisellä mustasiipisellä eyelinerilla.

Mukana muita juhlijia Liam Llewllyn , joka vapaaehtoisesti käveli huvilasta vain neljän viikon yhden päivän jälkeen vedoten vainoharhaisuuteen 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvasta kuvauksesta ja kyvyttömyydestään rentoutua.

22-vuotias opiskelija oli kuvassa näyttelijöiden kanssa Jay Younger ja Ikenna Ekwonna , sillä välin.

  Antigoni Buxton ajoi Paigea ja Adamia
Antigoni Buxton ajoi Paigea ja Adamia ( Kuva: JAMES CURLEY JA MAGICMOMENTSUK)

Seuraavaksi nappattiin Casa Amor -kvartetti Billy Brown , Chyna Mills , Josh Le Grove ja Kesä Botwe , jotka kaikki jakoivat kyydin kotiin yhdessä.

Sen jälkeen, kun Josh ja Summer saivat satunnaisesti käynnistyksen näyttelystä, heistä on tullut esine.

Kaksi muuta Casa Amor -pommia Cheyanne Kerrissä ja Coco Lodgessa kuvattiin lähtevän yhdessä, kun he näyttivät hymyillen.

Lentoemäntä Cheyanne ei jättänyt mielikuvituksen varaan pienessä kuumanpunaisessa minimekossa, kun taas graafinen suunnittelija Coco pukeutui niukka vaaleanvihreään numeroon.

Mindhunter kausi 2 päättyy
  Coco Lodge ja Cheyanne Kerr
Coco Lodge ja Cheyanne Kerr ( Kuva: JAMES CURLEY JA MAGICMOMENTSUK)


Muiden juhlijien joukossa oli Jack Keating , Boyzone tähden poika Ronan , joka leikkasi hienostuneemman hahmon mustassa takissa ja harmaissa housuissa - ja Danica Taylor joka lähti juhlista puhelimeensa.

Molly Salmon ja Jazmine Nichol - jotka saapuivat Casa Amoriin Cheyannen ja Cocon kanssa - olivat myös kuvassa yhdessä heidän matkallaan jatkamaan juhlimista Danikan, Jackin, Billyn ja Ikennan kanssa.

Vuoden 2022 Love Islandin jälleennäkeminen -jakso esitetään sunnuntaina 7. elokuuta ITV2:lla.

Katso Myös: